Wijn bezorgen

Bekijk de kosten van wijn bezorgen per KM

20%

Korting

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u wijn bezorgen ?

WIJN BEZORGEN resized

Wat houdt wijn bezorgen via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten bezorgen van uw wijn. wijn bezorgen via ServiceRight houdt in dat uw wijn door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en bezorgd op de door u opgegeven datum, tijdstip en adres. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw wijn zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Wijn bezorgen

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

WIJN BEZORGEN resized

Voor extra gemak betreft wijn bezorgen biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten bezorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over wijn bezorgen

Kan ik de wijn verzekerd versturen?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeiersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Hoe wordt wijn bezorgd?

Wijn bezorgen is een leuke manier om iemand te verrassen. Echter wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de wijn goed en heel aankomt. Kies daarom om uw wijn via ServiceRight te laten bezorgen. Dan bent u er zeker van dat uw wijnfles goed bij de ontvanger aankomt. Ook als u meerdere wijnflessen of zelfs wijnkisten wilt laten bezorgen is dit voor ServiceRight geen enkel probleem.

 

Hoe kan ik wijn laten bezorgen/wijn versturen?

Het is eenvoudig om via ServiceRight Koeriers wijn te laten bezorgen. U vult op de reguliere wijze alle informatie in zoals u normaal gesproken een koerier zou boeken op de site en u geeft vervolgens aan dat het om wijn gaat. Of het nu om rode wijn gaat, of rode en witte wijn, dat maakt uiteraard niks uit. Het is wel van belang dat u de wijn in huis heeft, zodat de koerier deze alleen hoeft op te laten en te laten bezorgen. U kunt dus van te voren wijn bestellen en deze vervolgens de wijn laten bezorgen door een van de aangesloten koeriers.

Gerelateerde diensten

Wat houdt taart bezorgen via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Bloemen versturen ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verstuurservice kunt u uw bloemen klaar maken om te versturen, ServiceRight...

Wat houdt medicijnen laten bezorgen via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Wijn bezorgen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Wijn bezorgen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Wijn bezorgen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight Koeriers

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke