Zeevracht

Bekijk de kosten van zeevracht per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt zeevracht?

Transport luchtvracht

Zeevracht kent steeds meer voordelen. Voor veel mensen is het belangrijkste voordeel dat zeevracht voordeliger is dan bijvoorbeeld luchtvracht of landvracht. De kosten zijn lager, waardoor u voor een lager tarief producten kunt vervoeren naar de andere kant van de wereld. Maar dit is niet het enige voordeel! Zeevracht is namelijk ook een stuk duurzamer dan andere soorten vrachten. Dit is met de klimaatverandering een erg belangrijk punt om rekening mee te houden.

Zeevracht

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

Internationaal zeevracht

Gevaarlijke goederen per zeevracht mogelijk

Transport luchtvracht

De CO2 uitstoot is een stuk lager bij zeevracht in vergelijking met land- of luchtvracht. Wat ook een erg fijn voordeel is van zeevracht, is dat de aankomsttijden erg voorspelbaar zijn. Hierdoor weet u precies wanneer de vracht aankomt en wanneer u de goederen kunt ontvangen. Kortom: zeevracht heeft verschillende voordelen. Het is niet voor niets dat steeds meer mensen en bedrijven ervoor kiezen om van zeevracht gebruik te maken. Bent u de volgende?

Veelgestelde vragen over zeevracht

Krijg ik een erkend agent voor de zeevracht?

Via ServiceRight Koeriers krijgt u altijd een erkend agent voor de zeevracht. Uit de ruim 700 koeriers die zijn aangesloten bij ServiceRight Koeriers, zorgen wij ervoor dat een koerier de klus uitvoert die geschikt is voor deze klus. Voor zeevracht maken wij gebruik van alleen erkende agents. Dit zorgt bij u voor een vertrouwd gevoel en daarnaast weten wij zeker dat uw vracht in goede handen is bij één van onze koeriers.

Tevens wordt uw zending altijd verzekerd verzonden tot een bedrag van €450,-. Ook hier hoeft u zich dus geen zorgen over te maken! Of u dus producten wilt verschepen naar Amerika of China, het is allemaal mogelijk met de juiste koeriers die bij ons zijn aangesloten. Zeevracht kan worden ingezet voor volledige containerladingen, maar ook voor deelladingen. Hoe groot uw lading dus is, er is altijd een oplossing mogelijk. Bekijk dus snel de mogelijkheden om uw zeevracht in te plannen. 

Naar welke landen kan ik zeevracht toesturen?

De lijst met landen waar u zeevracht naar toe kunt sturen is erg lang. De landen overzee zijn de landen waarvoor u zeevracht kunt gebruiken. Dit zijn landen zoals:

  • Suriname
  • Turkije
  • India
  • Curaçao
  • Aruba
  • Thailand
  • China

Dit is slechts een kleine greep uit de landen waarvoor u gebruik kunt maken van zeevracht. De zeevracht is wereldwijd beschikbaar via ServiceRight Koeriers. Wilt u bijvoorbeeld verhuizen naar een van bovengenoemde landen of heeft u een grote lading die u wilt gebruiken voor uw webshop bijvoorbeeld? Voor deze doeleinden is zeevracht de ideale manier om uw spullen veilig en voordelig te vervoeren.

Met name China is een land waarvoor er erg veel gebruik wordt gemaakt van zeevracht. Er wordt jaarlijks voor miljarden geïmporteerd en geëxporteerd van en naar China en zeevracht heeft hier een groot aandeel in. U kunt volledige containers meesturen op zeevracht richting of vanuit landen zoals China. Naast China is een belangrijke partner in de zeevracht ook de USA. Voor voordelig en snelle zeevracht naar de USA kunt u ook terecht bij een van onze koeriers. Er zijn partners aangesloten die veel ervaring hebben in zeevracht naar de USA, dus uw zending is in goede handen!

Wist u dat het ook mogelijk is om zeevracht binnen één land plaats te laten vinden? Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u een lading wilt verzenden van de ene haven naar de andere. Voor zulke zendingen is het ook altijd mogelijk om zeevracht in te zetten. De prijs wordt niet alleen berekend op de grootte van de zending, maar ook op de afstand. Wanneer het een kleine afstand betreft bijvoorbeeld omdat de vracht in hetzelfde land plaatsvindt, dan bent u ook voordelig uit! 

Wat zijn de kosten van zeevracht?

De kosten van zeevracht hangen van verschillende factoren af. De vanaf prijs voor zeevracht is €0,39 per kilometer. Dit is inclusief 20% korting die u via ServiceRight Koeriers ontvangt. De kosten hangen dus onder andere af van de afstand die er afgelegd moet worden. Via de website van ServiceRight Koeriers kunt u eenvoudig zelf de prijs berekenen als u de van- en naar locatie invult. Wanneer u klikt op “bekijk & boek” dan ziet u direct de ritprijs. Het is belangrijk om hierbij ook het type zending in te vullen. De kosten zijn namelijk ook sterk afhankelijk van hetgeen dat u wilt vervoeren. Wanneer u een standaard type aanklikt, worden de afmetingen standaard ingevuld, maar deze kunt u ook nog handmatig aanpassen. Als u de exacte afmetingen weet van de zending, is dit handig om dit in te vullen zodat u zeker weet dat de prijs die u te zien krijgt ook klopt.

Zodra de afstand en het type zending is ingevuld, ziet u links in het scherm staan wat de totale kosten zijn van de zeevracht. Het voordeel van zeevracht is dat dit erg voordelig is ten opzichte van bijvoorbeeld lucht- en landvracht. Het is mogelijk om gebruik te maken van deur- tot deurvracht, ook al maakt u gebruik van zeevracht.U heeft dus geen zorgen over uw vracht, het wordt allemaal voor u geregeld! Twijfel dus niet langer om te kiezen voor zeevracht, maar maak nu de keuze. Zeevracht is geschikt voor internationaal transport en biedt u grenzeloze mogelijkheden. Wilt u ook gebruik maken van zeevracht? Boek dan nu direct online uw transport! 

Kan ik gevaarlijke goederen met zeevracht versturen?

Voor landvracht kennen we de ADR stoffen, maar voor zeevracht noemen we dit anders. Dit heet IMDG. Dit betekent International Martime Dangerous Goods. Deze code hanteert dezelfde klassen als ADR-stoffen. Het is ook mogelijk om via ServiceRight Koeriers gevaarlijke goederen met zeevracht mee te sturen. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u het beste telefonisch contact opnemen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 op 088-2222001. Samen kijken we dan graag naar de mogelijkheden om gevaarlijke goederen met zeevracht mee te sturen.

De gevaarlijke stoffen die onder IMDG vallen kunnen erg uiteenlopen. Dit kan bijvoorbeeld een vaccin zijn, dat ziektes kan veroorzaken, maar het kunnen bijvoorbeeld ook stoffen zijn die erg brandbaar zijn zoals zwavel of fosfor. Twijfelt u over een stof en/of product en weet u niet zeker of deze onder IMDG valt? Ook hiervoor kunt u contact met ons opnemen en dan kijken wij samen of het nodig is om speciaal vervoer in te schakelen voor de gevaarlijke goederen.

Gerelateerde diensten

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39...

Het gebruik van luchtvracht heeft verschillende voordelen. Zo is één van de belangrijkste voordelen voor de meeste mensen en bedrijven dat luchtvracht erg snel is....

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Zeevracht geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Zeevracht?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke