Koerier Amsterdam

Bekijk de kosten van koeriers in Amsterdam

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kan ik een koerier in Amsterdam inboeken?

aangetekend versturen resized

Het grootste voordeel van een koerier in Amsterdam is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een zending, maar dat dit volledig uit handen wordt genomen. Een koerier komt de zending ophalen in Amsterdam op het aangegeven adres en zorgt ervoor dat deze afgeleverd wordt op het gekozen adres in Amsterdam. Daarnaast is het voordeel van een koerier dat er verschillende extra opties zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aangetekende zending, maar ook voor een spoedzending of een kleine trailer. Zo kunt u de zending volledig aanpassen op uw wensen.

Koerier Amsterdam

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Erkend koerier

Geen voorrijkosten

Inclusief BTW

aangetekend versturen resized

Er worden geen voorrijkosten berekend in Amsterdam voor het gebruik van een koerier via ServiceRight Koeriers. Door de vele voordelen die er zijn voor het gebruik van een koerier, worden koeriers ook steeds vaker ingezet. Niet alleen bedrijven uit Amsterdam maken gebruik van koeriers, maar ook steeds meer particulieren uit Amsterdam zetten een koerier in om bijvoorbeeld die belangrijke brief te verzenden of de volledige inboedel te verhuizen naar een nieuwe woning.

Veelgestelde vragen over een koerier

Wat doet een koerier uit Amsterdam?

Een koerier in Amsterdam zorgt ervoor dat een pakket en/of product opgehaald in en afgeleverd wordt op het gekozen adres en het gekozen tijdstip in. Het inzetten van een koerier uit Amsterdam kan volledig naar wens worden ingevuld. Zo kiest u uiteraard het adres zelf, maar ook de datum en het tijdstip kunt u zelf invullen. Zo weet u zeker dat u aanwezig bent als de zending wordt opgehaald, maar ook als deze wordt afgeleverd. Dit voorkomt frustratie als de postbezorger langs is geweest op een tijdstip die u niet uitkomt en u dus niet thuis was. Vanaf nu kunt u de zending altijd in goede orde aannemen! Op deze manier bespaart u veel tijd en kunt u dit besteden aan andere belangrijke dingen.

Zowel bedrijven als particulieren maken gebruik van een koerier uit Amsterdam. Voor de koeriers van ServiceRight Koeriers is dit allemaal mogelijk. Het is ook mogelijk om zowel voor nationaal als internationaal transport een koerier in te schakelen. De koeriers zijn in elk deel van de wereld actief en zo kunnen we voorzien in transport met grenzeloze mogelijkheden!

Naast dat u zelf kunt kiezen voor een afleverdatum en -tijd, is het ook zo dat het risico van het vervoeren van de producten niet meer bij u ligt. Dit geeft vaak ook veel rust. We gaan er natuurlijk niet van uit, maar in theorie is het mogelijk dat er iets mis gaat met de zending. Via ServiceRight Koeriers zijn alle zendingen gratis verzekerd tot een waarde van €450. Deze verantwoordelijkheid is dus voortaan niet meer uw zorg!

Wat kan ik laten leveren door koeriersdienst Amsterdam?

Elk product kan worden vervoerd door een koerier uit Amsterdam. Het kan een belangrijke brief zijn, maar het kunnen bijvoorbeeld ook medicijnen zijn of wat grotere producten zoals een auto, motor of scooter. Andere producten die veel door koeriers worden vervoerd zijn meubels zoals een bed, bank of kast. Het vervoeren van witgoed zoals een wasmachine of koelkast moet op de juiste manier gebeuren zodat deze niet beschadigd en ook na het vervoer nog perfect gebruikt kan worden. Dit is één van de redenen waarom veel mensen ook ervoor kiezen om een koeriersdienst in te zetten bij het vervoeren van een van deze producten.

Naast producten is het ook mogelijk om personen te vervoeren. Dit kan bijvoorbeeld gaan om mensen met een lichamelijke beperking of grote groepen. De specialisten die zijn aangesloten bij ServiceRight Koeriers kunnen ook dit soort vervoer goed voor u uitvoeren.

Het is ook mogelijk om grotere zendingen in te plannen zoals een volledige container of pallet. Vul de juiste maten in bij het inplannen van een koerier en de koeriers zorgen voor de rest!

Door het kiezen van de extra opties die er mogelijk zijn, kunt u het transport volledig aanpassen op het soort zending. Wilt u bijvoorbeeld een auto vervoeren? Kiest u dan voor een auto met laadklep. Gaat het bijvoorbeeld om een paard dat vervoerd moet worden? Dan kunt u voor een kleine trailer kiezen. Vervolgens zorgt ServiceRight Koeriers ervoor dat uw producten, mensen of dieren op de juiste manier worden vervoerd door één van de koeriers.

Wat zijn de kosten om een koerier in te schakelen uit Amsterdam?

De kosten voor het inschakelen van een koeriersdienst uit Amsterdam zijn van verschillende factoren afhankelijk. Zo zijn de kosten onder andere afhankelijk van de afstand die de koerier dient af te leggen. De kosten via ServiceRight Koeriers zijn transparant en eenvoudig te berekenen via de online tool. Kies een “van” locatie en een “naar” locatie en klik vervolgens op “Bekijk & Boek”. De ritprijs heeft een vanaf prijs van € 0,55 per kilometer in plaats van € 0,66. Dit houdt in dat u een korting ontvangt van 20% per kilometer. Hoe verder de afstand die moet worden afgelegd, hoe hoger de korting dus is die u ontvangt!

Naast de afstand, is de prijs ook afhankelijk van het soort zending. De prijs verschilt bijvoorbeeld of het gaat om een auto die vervoerd moet worden of een pakket medicijnen. Zodra u een soort zending invult via de online tool, worden de afmetingen en het gewicht automatisch ingevuld. Mocht de zending andere afmetingen hebben, dan is het ook mogelijk om deze handmatig aan te passen. Vervolgens ziet u links op het scherm direct de volledige prijs van het gebruik van de koerier voor uw zending. Dit zijn de prijzen inclusief BTW en alle overige kosten. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en bent u zeker van een voordelige prijs!

Via ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten in Amsterdam en worden alle zendingen altijd gratis verzekerd verzonden. Hierdoor bent u altijd voordelig uit voor het inschakelen van een koerier via ServiceRight Koeriers.

Kan ik ook een koerier boeken voor verhuizingen uit Amsterdam?

Het is inderdaad ook mogelijk om een koerier in te schakelen voor het regelen van het verhuizen Amsterdam. De koeriers worden zo snel mogelijk ingezet om de verhuizing op deze manier in goede banen te leiden. Laat wel van te voren weten dat het gaat om een verhuizing, zodat hier ook de juiste koerier voor kan worden ingeschakeld.

Over Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam. Bent u op zoek naar een koerier in Amsterdam? Dan kunt u het beste bij ServiceRight Koeriers terecht. Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers, dus er zit altijd een koerier bij voor uw zending. Amsterdam heeft erg smalle straatjes en op de grachtengordel is er éénrichtingsverkeer, dit betekent dat als er een auto stilstaat, al het verkeer stilstaat. Het voordeel van een koerier in Amsterdam is dat er veel gebruik wordt gemaakt van fietskoeriers. Fietskoeriers kunnen eenvoudig langs al het verkeer fietsen en hebben dus geen last van opstoppingen. Met name voor kleine pakketten zijn de fietskoeriers in Amsterdam een ideale oplossing! Hierdoor kan de zending alsnog snel worden geleverd binnen Amsterdam! 

Gebieden in Amsterdam

Amsterdam kent vele gebieden. In elk gebied van Amsterdam is het mogelijk om een koerier in te schakelen. Zo zijn er koeriers voor de grachtengordel in Amsterdam, maar ook voor Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam West. Het is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een koerier in te schakelen voor een zending binnen een van deze gebieden, maar het is ook mogelijk om van Amsterdam naar een andere stad een zending in te plannen, of andersom. Via de website kunt u eenvoudig de locaties invullen en zo de rit inplannen.

Kosten koerier Amsterdam

Een koerier in Amsterdam is al in te plannen vanaf €0,39 per kilometer. De exacte prijs kunt u eenvoudig berekenen via de website door het invullen van de start- en eindlocatie. Daarnaast is het belangrijk om het soort zending in te vullen, aangezien de maten ook relevant zijn voor het berekenen van de prijs. Er wordt automatisch een afmeting per type zending ingevuld, maar deze is naar wens ook nog aan te passen. Via ServiceRight Koeriers ontvangt u altijd 20% korting op het boeken van een koerier. Dit is één van de vele voordelen die u ontvangt via ons. Een ander voordeel is dat alle zendingen altijd verzekerd worden verzonden. Dit biedt u meer zekerheid zodat u met een gerust hart uw zending kunt overdragen aan de koerier.

Koerier Amsterdam inplannen?

Het inplannen van een koerier kan via de website 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is ook mogelijk om een zending telefonisch in te plannen. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 via 088-2222001. Wij staan u graag ter woord om een koerier in Amsterdam in te plannen of uw vragen te beantwoorden.

In 3 stappen uw Koerier geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers in Amsterdam voor uw Koerier?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke