Transport Portugal

Bekijk de kosten van transport in Portugal per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt transport van/naar/in Portugal?

Transport Portugal

Het gebruik van transport van, naar en in Portugal kent vele voordelen. Portugal ligt erg gunstig gelegen en is geschikt voor zowel land-, lucht- als zeevracht. Er is daardoor ruime keuze voor u als u gebruik wilt maken van transport naar Portugal. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u gaat voor het meest voordelige transport, het snelste transport of het grootste gemak.

Transport Portugal

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage transport

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Transport Portugal

Er zijn vele specialisten die regelmatig afreizen van en naar Portugal waardoor het transport snel, veilig en voordelig plaats kan vinden. Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers die kunnen zorgen voor de zending van uw product(en). Boek nu uw transport van en naar Portugal en u hoeft zich hier geen zorgen meer over te maken. Wij zorgen voor een goede afhandeling van uw zending!

Veelgestelde vragen over transport in Portugal

Kan ik mijn goederen transporteren van België naar Portugal en vice-versa?

ServiceRight Koeriers is internationaal actief. Er kan op elke plaats in de wereld worden gezorgd voor transport en het maakt niet uit of dit binnen een land is of dat er transport plaats dient te vinden tussen verschillende landen. Het is dus ook mogelijk om goederen te transporteren van België naar Portugal en vice-versa. Via de website kunt u eenvoudig de ophaal- en aflever locatie invullen. Bij de ophaallocatie vult u dan bijvoorbeeld de locatie in België in en op de aflever locatie kunt u dan de locatie in Portugal invullen. Zo kan er ook direct een prijsberekening online worden gemaakt. Het voordeel van het zelf inplannen van het transport is dat u zelf kunt bepalen wanneer de goederen worden opgehaald en ook worden afgeleverd. Zo is de datum en tijd precies naar wens en zit u nooit ongewenst zonder de goederen. Het transport van de goederen van België naar Portugal en vice-versa is mogelijk tegen een voordelige prijs. Zo ontvangt u altijd 20% korting op de ritprijs. 

Er kunnen pallets en/of containers worden vervoerd, maar het kunnen ook deelladingen zijn die vervoerd moeten worden of alleen een enkel product. Voor de verschillende mogelijkheden is het altijd mogelijk om de online tool te gebruiken zodat u gelijk de kosten ziet en de rit ook direct online kunt boeken. Het is ook mogelijk om op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 contact op te nemen via 088-2222001. Via dit telefoonnummer kunnen wij al uw vragen beantwoorden over het transport van en naar Portugal en kunnen wij dit direct voor u boeken!

Kan ik als particulier mijn producten transporteren van en naar Portugal?

Het is zeker mogelijk om als particulier uw producten te transporteren van en naar Portugal. Net zoals bijvoorbeeld Spanje, is Portugal ook voor veel mensen een aantrekkelijk land om naartoe te emigreren. Het is er vaak mooi weer, er is minder stress/haast en veel mensen hebben elke dag een vakantiegevoel door het leven in Portugal. Het is dus bijvoorbeeld mogelijk om een volledige inboedel te transporteren van en naar Portugal, zodat u wel nog kunt genieten van uw eigen spullen, maar dan in het prachtige Portugal! 

Naast een volledige inboedel, is het ook mogelijk om kleinere producten of dingen te transporteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kat of hond. Er worden vaak straathonden en/of -katten uit Portugal gehaald zodat deze een veilig bestaan verder kunnen leven in bijvoorbeeld Nederland. Ook voor deze dieren is het mogelijk om een transport te realiseren van en naar Portugal. De specialisten brengen graag uw dier veilig naar de plaats van bestemming. Bij het online boeken van het transport kunt u zelf kiezen voor het soort zending dat u plaats wilt laten vinden. Hier kunt u dus kiezen of het gaat om bijvoorbeeld dieren, meubels of een auto. Ongeacht of dit voor zakelijk of particulier transport is!

ServiceRight Koeriers biedt zowel zakelijk als particulier vervoer. Kortom: het maakt niet uit wat voor product er vervoerd moet worden en voor wie (een bedrijf of particulier), er is altijd wel een koerier geschikt voor het transport van uw zending. Wacht dus niet langer en boek direct uw koerier om het transport van en/of naar Portugal plaats te laten vinden!

Kan ik mijn motor transporteren van en naar Portugal?

Het is inderdaad mogelijk om uw motor te transporteren van en naar Portugal. Hier wordt ook vaak voor gekozen aangezien Portugal prachtige wegen heeft die lekker zijn om te rijden. Voor veel motorliefhebbers is dit een ideaal land om rond te touren op de motor. Gaat u samen met uw motorvrienden naar Portugal? Bekijk dan de mogelijkheden om de motoren samen te laten vervoeren. Dit is voordeliger en zo weet u zeker dat de motoren ook allemaal tegelijk op de plaats van bestemming aankomen. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van de luxe om met het vliegtuig naar Portugal te vertrekken en binnen een paar uur al op de motor te stappen om het mooie Portugal op te ontdekken. 

Zendingen worden via ServiceRight Koeriers altijd gratis verzekerd verzonden. Wij bieden dus niet alleen snel en voordelig transport, maar ook veilig! U kunt dus comfortabel gaan genieten van de vakantie en in alle rust reizen naar Portugal en de koeriers zorgen ervoor dat uw motor in een veilige trailer wordt verzonden en op tijd aankomt op de plaats van bestemming.

Het is ook mogelijk om de motor af te laten leveren op een vliegveld in Portugal. Zo kunt u zodra u uit het vliegtuig stapt, direct op de motor stappen om de reis te vervolgen. Dit scheelt u het regelen van een transfer naar de verblijfplaats en u heeft direct uw motor bij zich. Wilt u liever gebruik maken van een transfer en dat de motor op uw verblijfplaats wordt afgeleverd? Ook dit kan. Het transport wordt volledig afgestemd op uw wensen.

 

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

ServiceRight Koeriers verzorgd professioneel transport van- en naar Marokko. Heeft u een zending klaar staan die van of naar Marokko verzonden moet worden? Bekijk dan...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Portugal geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Portugal?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke