Koelkast vervoeren

Bekijk de kosten van een koelkast vervoeren per KM

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een koelkast vervoeren?

KOELKAST VERVOEREN resized

Wat houdt een koelkast vervoeren via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw koelkast. koelkast vervoeren via ServiceRight Koeriers houdt in dat uw koelkast door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw koelkast zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Koelkast vervoeren

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Inlcusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

KOELKAST VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft een koelkast vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden

Veelgestelde vragen over een koelkast vervoeren

Hoe wordt de koelkast vervoerd?

Zodra u een zending bij ons in boekt komt er zo snel mogelijk een koerier langs die de koelkast bij u komt ophalen. De koelkast wordt met uiterst veel zorg ingepakt en wordt vaak op een pallet vervoert. Wanneer u de verpakking van de koelkast nog heeft, kan deze ook gebruikt worden. De koerier zorgt er vervolgens voor dat de koelkast stevig in de bus blijft staan, zodat deze tijdens het rijden niet omvalt. Afhankelijk van de grootte van de koelkast wordt bepaald of het handiger is om de koelkast verticaal of horizontaal te vervoeren.

Het grote voordeel is dat de koeriers al vaker een koelkast vervoert hebben en precies weten hoe ze dit moeten aanpakken. Daarnaast is de koelkast tijdens het vervoer verzekerd. Mocht er iets met de koelkast gebeuren dan is er geen reden tot paniek. De koelkast is tijdens het vervoer verzekerd tegen beschadigingen en vermissing. Deze verzekering zit bij de prijs inbegrepen.

Het is belangrijk dat de koelkast schoon en droog is voordat onze koerier deze komt ophalen. Zo weet u zeker dat uw koelkast veilig en op tijd op het gewenste adres arriveert.

Wat gebeurt er bij een koelkast vervoeren?

Wil je een koelkast over verhuizen of krijgt deze een tweede eigenaar? Dan is het veiliger en efficiënter om een koeriersbedrijf in te huren. U zou ervoor kunnen kiezen om de koelkast zelf van A naar B te vervoeren, maar dit kost veel tijd en bovendien weet u niet zeker of de koelkast zonder beschadiging bij zijn nieuwe locatie arriveert. De laatste jaren zijn er aardig wat koeriersbedrijven bijgekomen, waardoor u door de bomen het bos niet meer ziet: bij welk koeriersbedrijf krijgt u nu de beste prijs? Geen zorgen, dat zorgt onze prijscalculator voor u uit.

Bij het vervoeren van een koelkast is het belangrijk dat de koelkast leeg gehaald is en van binnen goed schoon is. Het koeriersbedrijf komt de koelkast bij u oppikken en zorgt ervoor dat deze op een snelle en efficiënte wijze bezorgd wordt. ServiceRight werkt met meer dan 700 verschillende koeriersbedrijven samen. U gebruikt onze prijscalculator om de beste prijs te vinden. Alle koeriersbedrijven waar wij mee samenwerken voldoen aan hoge eisen, waardoor uw koelkast met veel zorg op het gewenste adres wordt geleverd.

Hoe kan ik een koelkast vervoeren online inboeken bij ServiceRight Koeriers?

Het gebruik van onze prijscalculator is geheel gratis. U voert de afmetingen en het gewicht van de koelkast in en ziet direct het goedkoopste tarief dat beschikbaar is. Per zending worden alle koeriersbedrijven waar wij mee samenwerken vergelijken, zodat u gegarandeerd de laagste prijs betaald. Maar er zijn nog meer voordelen waar u van profiteert:

  • Altijd verzekerd: uw koelkast is tijdens het vervoer altijd verzekerd. U hoeft zich dus niet druk te maken over eventuele beschadigingen of vermissing.
  • de beste prijs: ServiceRight werkt met meer dan 700 koeriersbedrijven samen, waardoor wij altijd de laagste prijs bieden.
  • Zending online volgen: het is altijd mogelijk om de zending van uw koelkast online te volgen. Zo weet u precies waar uw koelkast is en wanneer deze geleverd wordt.
  • De hoogste kwaliteit: wij stellen hoge eisen aan de koeriersbedrijven waar wij mee samenwerken. Zo weten we zeker dat uw koelkast veilig aankomt.

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Kan ik zelf mijn koelkast vervoeren?

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw koelkast zelf te vervoeren. Hiermee bespaart u geld en daarbij heeft u alles zelf in de hand. Het nadeel is dat u niet goed weet hoe een koelkast vervoert moet worden. Onze ervaren koeriers weten precies wat ze aan het doen zijn. Doet u het vervoer zelf dan is de kans op beschadigingen aan de koelkast groter. Daarbij kost het veel tijd om de koelkast zelf van A naar B te brengen. Mocht er wel iets met de koelkast gebeuren dan bent u niet verzekerd.

Voor een paar tientjes verstuurt u al een koelkast naar een willekeurig adres in Nederland. Gebruik snel onze prijscalculator om te kijken wat het u gaat kosten. Deze prijscalculator vergelijkt de prijzen van meer dan 700 koeriersbedrijven, zodat u gegarandeerd de beste prijs krijgt. In ruil hiervoor komen ervaren koeriersbedrijven uw koelkast ophalen en wordt deze zonder problemen bij het gewenste adres afgeleverd. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en weet u zeker dat uw koelkast zonder beschadiging op het gewenste adres aankomt.

Hoe kan ik zelf mijn koelkast vervoeren?

Wanneer u toch van plan bent om de koelkast zelf te vervoeren hebben we een aantal tips voor u. Ten eerste is het belangrijk dat de koelkast altijd goed schoon en droog is. Zodoende voorkomt u dat deze gaat lekken tijdens het vervoer. Eveneens is het belangrijk dat u de koelkast goed ingepakt. Het makkelijkst is wanneer u de doos nog hebt. Beschikt u niet meer over de doos dan is het raadzaam de koelkast met plastic in te pakken. Zorg ervoor dat met name de hoekjes goed afgedekt zijn.

Heeft u een busje, een trailer of een aanhangwagen dan legt u de koelkast overdwars in het voertuig. Zorg ervoor dat u de koelkast goed vastmaakt, zodat deze tijdens het vervoer niet kan bewegen. Wanneer u een bocht maakt, is het verstandig niet te hard te rijden. Ook raden wij aan om de remmen geleidelijk aan te gebruiken.

Bedenk goed dat u zelf verantwoordelijk bent. Mocht u tijdens het vervoer beschadiging aan de koelkast ontstaan dan draai u hier zelf voor op. Huurt u een koeriersbedrijf in dan weet u zeker dat uw koelkast veilig op het gewenste adres aankomt.

Wat zijn de kosten van een koelkast vervoeren?

De kosten voor het vervoer van een koelkast hangen van verschillende factoren af. Van de afstand, het gewicht en het formaat van de koelkast. Om de kosten te laten berekenen hebben wij de afmetingen van het gewicht van de koelkast nodig. Deze gegevens voert u in de prijscalculator in die vervolgens de beste prijs weergeeft. Het vervoer van een koelkast binnen uw eigen stad kost doorgaans niet meer dan 100 euro. Kijk snel wat de vervoer van uw koelkast voor u kost.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Gerelateerde diensten

Wat houdt een vriezer vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor...

Wat houdt een wasmachine verhuizen via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

Wat houdt kast vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Koelkast vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Koelkast vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Koelkast vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke