Express zending

Bekijk de kosten van express zending per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe worden mijn producten vervoerd met express zending ?

Koeriersdienst resized

Wanneer uw zending via een koerier wordt verzonden, noemen we dit een express zending. Het voordeel aan een express zending is dat u een track en trace code ontvangt zodat u de volledige zending kunt volgen. Daarnaast is het voordeel dat een express zending wordt opgehaald op de door u aangegeven locatie. Zo hoeft u zelf de deur niet uit, maar komt de koerier bij u aan de deur om de zending op te halen.

Express zending

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

Koeriersdienst resized

Daarnaast geeft u zelf aan hoe laat u wilt dat de zending wordt opgehaald en hoe laat u wenst dat zending wordt afgeleverd. Hierdoor hoeft u niet de halve dag te zitten wachten op uw zending, maar weet u precies wanneer u de zending kunt verwachten! Een express zending wordt gebruikt voor de verzending van uw document- en pakketzendingen tot 70 kg per collo.

Veelgestelde vragen over express zendingen

Wat zijn de kosten van een express verzending?

De kosten van een express verzending gaan vanaf €0,39 per km. Dit is inclusief de korting van 20%. Normaal gesproken zou dit namelijk €0,47 per km zijn. Daarnaast profiteert u van nog meer voordelen als u express zendingen via ServiceRight Koeriers inplant. Zo zijn de prijzen inclusief BTW, wat een groot voordeel is als u een zakelijke zending boekt. De BTW kunt u weer terugvorderen, waardoor u in theorie nog voordeliger uit bent. Daarnaast betaalt u geen voorrijkosten. Hierdoor betaalt u echt alleen de kilometers die er ook gereden worden en hoeft u niet onnodige kosten te betalen die u wellicht via een andere partij wel dient te betalen. U kunt kiezen voor een express zending voor onder andere: het verzenden van geheime documenten, verzenden van pakketten op een afgesproken tijdstip en het verzenden van elektronica goederen. 

Alle zendingen via de koeriersbedrijven in het ServiceRight netwerk zijn verzekerd binnen Nederland op basis van de AVC condities. Waar u normaal gesproken betaalt om een zending verzekerd te verzenden, ontvangt u deze verzekering via ServiceRight Koeriers gratis! Dat is nog eens voordeel op uw express zending!

De offerte voor uw express zending kunt u online inzien. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat de express zending inhoudt en wat deze kost. Voor op- of aanmerkingen van uw express zending heeft u de mogelijkheid om deze aan te geven bij stap 2 bij het inboeken van uw zending.

Kan ik een express zending naar het buitenland verzenden?

Het is ook mogelijk om een express zending naar het buitenland te verzenden. Bij een express zending bent u er zeker van dat de zending wordt afgeleverd en dat is wel zo fijn als u iets moet verzenden naar het buitenland. ServiceRight Koeriers werkt met koeriers over de hele wereld, waardoor het mogelijk is om de express zending naar het buitenland te verzenden. Het grote voordeel van express zendingen zijn dat deze snel plaatsvinden! U hoeft dus niet meer lang te wachten op een levering, maar er kan snel geschakeld worden waardoor u ook snel verder kunt met de zending. Zo kunt u de andere kant van de wereld snel bereiken met uw zendingen, zonder dat u zelf de wereld hoeft over te vliegen om de zending in goede orde af te leveren.

Wanneer er haast is bij een zending en u moet deze zending zelf afleveren, dan ziet u vaak dat er (kleine) foutjes gemaakt worden. Het gezegde is niet voor niets: haastige spoed is zelden goed. Het is daarom van belang om hier een erkende koerier voor in te schakelen. Zij hebben de ervaring en kunnen op een veilige manier uw zending snel afleveren op het door u gekozen adres. Express zendingen zijn dus niet meer iets voor alleen nationaal, maar kan ServiceRight Koeriers ook internationaal voorzien! Via de track en trace code die u ontvangt, kunt u de zending volledig volgen en weet u precies waar uw zending op dat moment is. Hierdoor weet u ook hoe laat u de zending kunt verwachten. 

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Express zending in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Express zending geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Express zending?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke