Koeriersdienst

Bekijk de kosten van onze koeriersdienst per KM

20%

Discount

0,71 Vanaf prijs:

0,59

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u uw pakket versturen via een koeriersdienst?

aangetekend versturen resized

Koerier, lokaal en handig.

Als u op zoek bent naar een koeriersdienst dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 700 koeriers zorgt ervoor dat wij een complete en professionele koeriersdienst bieden om uw pakket te verzenden.

Koeriersdienst

0,71 Vanaf prijs

0,59 per KM

Koerier in uw stad

(Inter)nationale koeriersdienst

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

aangetekend versturen resized

Ons koeriersdienst netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens voldoen alle bij ServiceRight aangesloten koeriersbedrijven aan onze service en kwaliteitseisen.

Veelgestelde vragen over de koeriersdienst

Zijn de koeriersdiensten ook internationaal actief?

Ja, de koeriersdiensten van ServiceRight Koeriers zijn ook internationaal actief. Heeft u een zending die u naar het buitenland moet verzenden? Dat kan dus via ServiceRight Koeriers! Wij kunnen internationale zendingen verzorgen, ongeacht het land waar u de zending vandaan wilt halen of naartoe wilt sturen. Terwijl u verder kunt met de dagelijkse bezigheden, zorgen wij ervoor dat de producten op de gewenste datum en het gewenste tijdstip worden verzonden en geleverd. ServiceRight Koeriers biedt snelle, gemakkelijke en voordelige koeriersdiensten van en naar het buitenland. Het enige dat u hoeft te doen, is online of telefonisch uw zending in orde te maken en de koeriers zorgen ervoor dat het product snel en tegen een betaalbare prijs naar de gewenste locatie wordt verzonden.

ServiceRight Koeriersdiensten kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar het buitenland en heeft u nog vervoer nodig voor al uw spullen of wilt u uw familie/vrienden in het buitenland blij maken met spullen? Verzend ze via ServiceRight Koeriers! Er wordt gebruik gemaakt van onder andere luchtvracht en zeevracht om uw zending zo snel en veilig mogelijk over te brengen naar de gewenste locatie. Dit natuurlijk tegen een zo voordelig mogelijk tarief! 

Gemiddeld krijgt ServiceRight Koeriers een 9,4 van de klanten die u voor gingen! Dit gemiddelde is een cijfer uit ruim 160 beoordelingen! Bent u de volgende tevreden klant? Boek dan nu online of telefonisch via 088-2222001 uw internationale zending en wij doen de rest!

Wat zijn de voordelen om via de koeriersdienst van ServiceRight mijn zendingen te vervoeren?

Een pakket verzenden via ServiceRight bij een koerier houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt. Om een verzending in te plannen via onze koeriersdienst, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 – 2222 001 of via de website uw zending DIRECT inboeken.

Wat kost een koeriersdienst?

De kosten van de koeriersdiensten hangen af van het soort zending en de gekozen afstand. De kleinste zendingen worden verstuurd vanaf € 0,59 per kilometer. Normaliter zijn de kosten koerier per KM minimaal 10% hoger bij andere koeriersdiensten. Het voordeel van ServiceRight Koeriers is dus dat u altijd profiteert van een korting van 20%! Hoe verder de afstand, hoe hoger de korting waarvan u profiteert! Zo heeft u altijd een voordelige prijs voor uw zending via ServiceRight Koeriers.

Bent u benieuwd wat de precieze koerier kosten zijn van uw opdracht? Bereken dit eenvoudig en snel via de tool op de website! Je kiest de locatie waar u uw product wilt laten ophalen en vervolgens de locatie waar u uw product naartoe gebracht wil hebben. De afstand bepaalt samen met het type zending wat de koeriersdienst kosten voor u zijn. In één oogopslag ziet u een overzicht met de kosten en de bijbehorende extra opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ook kiezen als extra optie om de zending met spoed te laten verzenden of een aangetekende zending, zodat u er zeker van bent dat de ontvanger de zending in goede orde heeft ontvangen. Op alle extra opties ontvangt u ook 20% korting. Dat is nog eens voordelig wachten op uw zending!

Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen als u meer informatie wilt of als u wilt schakelen over de opties. Bel dan naar 088-2222001 en wij staan voor u klaar om een juiste keuze te maken voor uw zending!

Wat voor koeriersdiensten zijn er?

Een koeriersdienst is een bedrijf dat berichten, pakketten en post bezorgt. Koeriersdiensten worden door bedrijven en particulieren gebruikt om documenten en pakketten te verzenden en te ontvangen. Er zijn veel koeriersdiensten om uit te kiezen, en elk heeft zijn eigen sterke en zwakke punten. Sommige koeriersdiensten zijn gespecialiseerd in het bezorgen van bepaalde soorten artikelen, zoals medische benodigdheden of juridische documenten. Anderen bieden bezorging op dezelfde dag of de volgende dag. Bij het kiezen van een koeriersdienst is het belangrijk om rekening te houden met het soort artikelen dat u gaat verzenden, de frequentie van leveringen en de kosten.

Wij adviseren u graag welke dienst het beste past bij uw situatie. Wij vergelijken diensten en prijzen en bieden u hiermee het beste voorstel aan.

Gerelateerde diensten

Het grootste voordeel van een koerier is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een zending, maar dat dit volledig uit handen...

Koeriersbedrijf, lokaal en handig. Het inschakelen van een koeriersbedrijf heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen op welk tijdstip en welke datum u...

Spoedkoerier, lokaal en handig. Het grootste voordeel van een spoedkoerier is dat de zending snel en goed vervoerd wordt. Het maakt niet uit of het...

Gerelateerde blogs

Het aantal koeriers in Nederland blijft groeien en aangezien de vraag ook blijft groeien, is dit ook hard nodig. Er zijn vele voordelen aan het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Koeriersdienst in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Koeriersdienst geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Koeriersdienst?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke