Spoedkoerier

Bekijk de kosten van een spoedkoerier

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe worden mijn producten vervoerd met een spoedkoerier

aangetekend versturen resized

Spoedkoerier, lokaal en handig.

Het grootste voordeel van een spoedkoerier is dat de zending snel en goed vervoerd wordt. Het maakt niet uit of het een groot pakket is, of dat het enkel om een belangrijke brief gaat. Als de zending haast heeft, dan kan ServiceRight Koeriers zorg dragen voor de zending en ervoor zorgen dat de zending snel, veilig en voordelig geleverd wordt. Uw zending wordt binnen 2 uur opgehaald en zo snel mogelijk bezorgd met aflevermelding.

Als u met spoed een pakket of brief moet verzenden, is een koeriersdienst de beste optie. Met gegarandeerde levering en tracking, kunt u er zeker van zijn dat uw zending veilig en op tijd aankomt.

Spoedkoerier

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Binnen 2 uur opgehaald

Altijd verzekerd verzonden

U betaalt geen voorrijkosten

aangetekend versturen resized

Indien u gebruik wilt maken van spoedkoerier, kunt u tijdens het boeken spoedzending als extra optie kiezen. De zending wordt dan zo snel mogelijk in orde gemaakt. Als u op zoek bent naar een spoedkoerier, hoeft u dus niet langer te zoeken! Bij ServiceRight Koeriers zijn meer dan 700 bedrijven aangesloten waarmee wij samen zorgen voor snelle verzending van uw pakket.

Wat zijn de kosten van een spoedkoerier?

De kosten van een spoedkoerier zijn afhankelijk van vele factoren. De extra prijs voor een spoedkoerier is €25 (normaal €30), dit betekent een korting van maar liefst 20% als u gebruik wilt maken van een spoedkoerier via ServiceRight Koeriers. Daarnaast worden de gereden KM kosten in rekening gebracht. Dit is een prijs vanaf €0,55 per kilometer. De exacte prijs is afhankelijk van de afstand en van de grootte en gewicht van het pakket. 

Indien u een spoedkoerier wilt boeken, kunt u eenvoudig online een prijsberekening maken. U vult eerst een van- en naar locatie in en klikt vervolgens op “Bekijk & Boek”. U kunt vervolgens een soort zending invullen. Hier vult u in wat de zending betreft, zoals bijvoorbeeld briefpost, meubels of een auto. Vervolgens wordt er automatisch een afmeting van de zending geschat, maar deze kunt u ook nog handmatig aanpassen als u al de exacte afmetingen weet van de zending. Dit maakt de prijsberekening voor u nog specifieker. Vervolgens ziet u de reguliere ritprijs staan. Wanneer het een spoedzending betreft, kiest op ook voor spoedzending. Links ziet u vervolgens de totaalprijs staan, inclusief de korting die u via ServiceRight Koeriers ontvangt!  De zendingen worden via ServiceRight Koeriers altijd gratis verzekerd verzonden. Zo is uw zending niet alleen snel, maar ook veilig! 

Naast de verschillende opties, heeft u ook zelf de keuze om een datum en tijdstip te kiezen. Zo kunt u dit zelf kiezen om de zending op te halen, maar ook om de zending af te leveren. Zo weet u zeker dat de zending op het juiste tijdstip op de juiste datum afgeleverd wordt!

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Spoedkoerier in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Spoedkoerier geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Spoedkoerier?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke