Pallet verzenden

Bekijk de kosten van een pallet verzenden per KM

20%

Discount

0,78 Vanaf prijs:

0,65

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een pallet verzenden of versturen?

PALLET VERSTUREN resized

Wat houdt een pallet verzenden via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw pallet. pallet vervoeren via ServiceRight houdt in dat uw pallet door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw pallet zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Pallet verzenden

0,78 Vanaf prijs

0,65 per KM

Inclusief BTW

Goedkoop pallet versturen

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

PALLET VERSTUREN resized

Voor extra gemak betreft pallet vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001.

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Veelgestelde vragen over een pallet verzenden

Wat gebeurt er bij het verzenden van uw pallet?

Wanneer u een pallet verstuurt binnen Nederland wilt u natuurlijk dat dit zorgvuldig gebeurt. Wij van ServiceRight Koeriers, werken samen met meer dan 700 koeriersbedrijven in het hele land. Zij komen de pallet kosteloos bij u ophalen en bezorgen de pallet binnen een korte tijd op het gewenste adres. Waarom kiest u voor ServiceRight Koeriers?

  • altijd de beste prijs
  • geen voorrijkosten
  • bij meer dan 700 koeriersbedrijven aangesloten
  • uw zending is 100% verzekerd

Voor zendingen boven de 70 kilogram is het altijd verstandig om voor een pallet zending te kiezen. Verstuurt u meer dan 8 pakketten naar dezelfde ontvanger dan is het vaak al goedkoper om voor een pallet zending te kiezen. Daarbij bent u er zeker van dat alle pakketten op hetzelfde moment geleverd worden. Een pakket mag niet zwaarder zijn dan 31,5 kilogram. Wanneer een pakket zwaarder is, dient het op een pallet verzonden te worden. Bereken snel de verzendkosten met onze prijscalculator!

Wat is pallet verzenden?

Bij pallet verzenden wordt er vaak gebruik gemaakt van een europallet. Een europallet wordt officieel een EUR-pallet genoemd. Een EUR-pallet is gemaakt van hout en de afmetingen zijn door de European Pallet Association (EPAL) vastgelegd. De afmetingen zijn 800 x 1200 x 144 millimeter. De maximale draaglast is 1.500 kilogram. In Europa en in Nederland zijn EUR-pallets de meest gebruikte pallets voor transport.

Bij pallet verzenden van Serviceright Koeriers wordt de pallet kosteloos bij u thuis of op de zaak opgehaald. Vanaf hier wordt de pallet meestal op de dag zelf of de volgende dag op plaats van bestemming afgeleverd. Dit gebeurd met uiterst veel zorg, zodat uw zending binnen een korte tijd en zonder problemen geleverd wordt. Wij werken samen met 700 koeriersbedrijven die precies weten hoe ze uw pallet zo snel en veilig mogelijk versturen. Het transportbedrijf beschikt eveneens over een heftruck waarmee de pallet eenvoudig en snel in- en uitgeladen kan worden. Het in- en uitladen van een pallet neemt ongeveer 5 minuten in beslag.

Over het algemeen duurt het ongeveer één werkdag om een pallet van A naar B te krijgen. Ook is het mogelijk om tegen bijbetaling voor een spoedzending te kiezen.

Wat zijn de maximale gewichten en afmetingen om een pallet te verzenden?

Het gewicht en de afmetingen van de pallet bepalen voor groot deel de bezorgkosten. Bij het invullen van de prijscalculator vragen wij om de afmetingen van de zending. Deze afmetingen kunt u schatten en hoeft u niet precies op te meten. Een europallet is 1,2 meter breed, 0,8 meter lang en heeft een draagkracht van maximaal 1.000 kilogram. U hoeft dus alleen nog maar de hoogte van de zending te berekenen.

Indien de zending groter is dan het oppervlakte van de pallet raden we u aan om contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen u precies vertellen welke zendingen wel en niet mogelijk zijn. Na het invullen van de prijscalculator dient u uw persoonlijke gegevens achter te laten. U selecteert vervolgens wie er betaald (u of de ontvanger) en vervolgens wordt de zending voor u in gang gezet.

Wat zijn de voordelen bij het verzenden van uw pallet bij ServiceRight Koeriers?

Wanneer u meerdere pakketten naar hetzelfde adres verstuurt of een grote zending wilt versturen is een pallet verzenden bijna altijd goedkoper. Bij een pakketzending lopen de kosten al gauw op, omdat u geld betaald per pakketje die verzonden moet worden. Daarbij reduceert u de C02 uitstoot door met pallets te werken. Wanneer u pakketjes verstuurt kan het zijn dat niet alle pakketjes op hetzelfde moment geleverd worden. Hieronder volgen de voordelen van een pallet verzenden:

  • Lagere kosten bij grote zendingen
  • Snel laden en lossen
  • C02-reductie
  • Minder schade aan de dozen
  • alle pakketten worden op hetzelfde tijdstip afgeleverd
  • minder administratief werk

Het verzenden van een pallet in plaats van een pakket levert dus veel voordelen op. U bent minder geld kwijt bij grotere zendingen en daarbij levert het minder administratief werk op. Verstuurt u losse pakketten dan is de kans groter dat een zending verloren raakt wat met een pallet niet snel zal gebeuren.

Is mijn pallet verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Wat zijn de pallet verzenden kosten?

Of het nu gaat om een pallet verzenden Nederland of een pallet verzenden naar het buitenland, het starttarief is €0,65 per KM. Wanneer u een opdracht boekt via ServiceRight Koeriers, profiteert u van vele voordelen. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen voorrijkosten, waardoor u echt alleen betaalt voor de kilometers die er daadwerkelijk gereden worden. De kosten hangen af van het aantal gereden kilometers en de afmetingen van de pallet. Geef daarom een juist formaat van de pallet door, zodat de juiste prijs doorgegeven kan worden. De pakketten én pallets worden verzonden via onze koeriers en zullen deze ophalen en afleveren op het door u doorgegeven adres.

Gerelateerde diensten

Pakket ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verzendservice kunt u uw pakket klaar maken om te verzenden, ServiceRight haalt...

Wat houdt goederen vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Pallet verzenden in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Pallet verzenden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Pallet verzenden?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke