Transport Engeland

Bekijk de kosten van transport in Engeland per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Engeland?

Engeland transport

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een koerier die uw klus het best kan uitvoeren. Voor transport van en naar Engeland kunt u het best kiezen voor een koerier die ervaring heeft en de expertise heeft om deze zending goed voor u te uit te voeren. Koeriers die bekend zijn in het land en vaker naar Engeland rijden, zijn ideaal voor uw klus om de zending uit te voeren.

Transport Engeland

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage Engeland

International transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Engeland transport

Het voordeel voor transport naar Engeland, is dat het land erg dichtbij Nederland ligt. Hierdoor kan de zending vaak snel uitgevoerd worden en is de afstand goed te overzien. Uw zending is zo snel op plaats van bestemming en dat tegen een scherp tarief! Boek nu direct uw transport naar Engeland!

Veelgestelde vragen over transport in Engeland

Kan ik mijn goederen transporteren van Engeland naar Nederland?

Ja, het is zeker mogelijk om transport in te plannen voor goederen van Engeland naar Nederland. U kunt via de tool op de website het adres in Engeland invoeren en daarnaast het adres in Nederland. Op deze manier kunnen wij de afstand meten van het transport en kunnen wij u direct voorzien van een eerste prijsopgaaf. Dit is wel afhankelijk van het soort transport dat er plaatsvindt (o.a. de afmetingen) en of u ervoor kiest om extra opties te gebruiken zoals extra mankracht of een kleine trailer. Transport van Engeland naar Nederland is een gebruikelijke route voor vele koeriers, waardoor dit snel en veilig uitgevoerd kan worden. Heeft u een product gezien in Engeland dat u graag naar Nederland wilt vervoeren? Bekijk dan snel de mogelijkheden. Of het nou een boot, auto of een mooie kast betreft, voor de koeriers van ServiceRight Koeriers is geen klus te gek!

Kan ik mijn goederen transporteren van Nederland naar Engeland?

Transport van Engeland naar Nederland is mogelijk, maar het is natuurlijk ook mogelijk om het transport andersom uit te voeren, van Nederland naar Engeland. Wellicht gaat u verhuizen van Nederland naar Engeland of heeft u familie wonen in Engeland die u graag iets op wilt sturen. Voor elke zending kunt u gebruik maken van ServiceRight Koeriers. Dit kan dus ook voor uw zending van Nederland naar Engeland! ServiceRight Koeriers biedt naast het nationale transport, ook internationaal transport zoals bijvoorbeeld naar Engeland. Dit kan binnen Engeland zijn, maar dus ook bijvoorbeeld van Nederland naar Engeland. Eigenlijk zijn bijna alle opties mogelijk wat betreft transport. Het is ook mogelijk om telefonisch met ons te schakelen indien er vragen zijn over het transport naar Engeland. Bel ons dan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 naar 888-2222001. Wij staan graag voor u klaar om u te voorzien van advies voor het transport naar Engeland!

Kan ik pallets transporteren van en naar Engeland?

Ja, het is zeker mogelijk om pallets te transporteren van en naar Engeland. Wanneer u pallets wilt transporteren van en naar Engeland, wilt u uiteraard dat dit goed en veilig gebeurd. Het is de bedoeling dat deze veilig en stevig staan, zodat er niks met de pallets en de ladingen kan gebeuren. Doordat wij werken met koeriers die veel ervaring hebben, weten ze precies hoe zij de pallets het beste kunnen vervoeren. Daarnaast zijn alle zendingen gratis verzekerd, zodat u er zeker van bent dat de zending veilig is bij de koerier. ServiceRight Koeriers is de beste, meest betrouwbare partner als het gaat om transport van en naar Engeland. U kunt zelf eenvoudig het internationale transport inplannen via de “boek nu” knop op de website. Indien u de afmetingen van de pallets weet, kunt u ook de afmetingen invullen, zodat wij de juiste prijs kunnen tonen.

Kan ik mijn producten versturen met groupage transport van en naar Engeland?

Het is inderdaad mogelijk om de producten te versturen met groupage transport van en naar Engeland. Om het transport zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, wordt er veel gebruik gemaakt van groupage transport. Groupage transport is namelijk voordeliger, omdat de koerier meerdere producten in één keer kan vervoeren. Bij groupage transport worden namelijk vrachten samen geladen. Voor de mogelijkheden voor groupage transport kunt u het beste bellen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 uur naar 088-2222001. Wij helpen u graag met inplannen van groupage transport van en naar Engeland. Weet u de exacte afmetingen, dan kunt u dit ook online boeken via de tool. U vult eenvoudig de start- en eindlocatie in en u bepaalt zelf de datum en het tijdstip waarop het transport plaats dient te vinden. De prijzen op de website zijn transparant en geven u direct een goed beeld van wat u kunt verwachten. Boek nu snel uw groupage transport van en naar Engeland!

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Engeland geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Engeland?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke