Spoedzending

Bekijk de kosten van een spoedzending per KM

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe worden mijn producten vervoerd met een spoedzending ?

spoedkoerier

Wat houdt een spoedzending in en wat zijn de kosten?

Een spoedzending is geschikt voor direct vervoer zonder tussenkomst van anderen. Een spoedzending houdt in dat de zending binnen 2 uur wordt opgehaald en zo snel mogelijk bezorgd met een aflevermelding. Uw zending wordt zo snel mogelijk afgeleverd op het door u aangegeven adres en aan de door u benoemde contactpersoon. Op het moment dat uw zending is afgeleverd melden wij dit bij u, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending is aangekomen.

Spoedzending

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Met spoed pakket versturen? Binnen 2 uur is uw zending opgehaald

U betaalt geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

Altijd inclusief aflevermelding

Eenvoudig online boeken

spoedkoerier

De kosten van een spoedzending hangen er vanaf wat u wilt verzenden. U kunt eenvoudig online de prijs berekenen door alle stappen te volgen en als laatst als extra optie een spoedzending aanvinken. De extra kosten voor een spoedzending zijn slechts €25! Dit is inclusief een korting van 20% die u ontvangt via ServiceRight Koeriers. Profiteer dus nu van de korting en boek direct uw spoedzending.Wanneer uw zending dus veel spoed heeft en het niet langer kan wachten, raden wij u aan om spoedzending in te zetten. Op deze manier weet u zeker dat zending op tijd op de plaats van bestemming aankomt!

Veelgestelde vragen over een spoedzending

Waar kan ik de offerte van een spoedzending inzien?

De offerte voor uw spoedzending kunt u online inzien. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat de spoedzending via ServiceRight Koeriers inhoudt en wat deze kost. Voor op of aanmerkingen van uw spoedzending hebt u de mogelijkheid om deze aan te geven op stap 2 bij het inboeken van uw zending. Wanneer u een offerte telefonisch aanvraagt, is het ook mogelijk om de offerte in uw mail te ontvangen. Tijdens het telefoongesprek kunt u aangeven dat u de offerte graag in uw mail wilt ontvangen. Wanneer u uiteindelijk akkoord gaat met de offerte, kunt u via de mail op akkoord klikken en vervolgens gaan wij voor u aan de slag om een spoedkoerier in te zetten voor uw zending. Wanneer de opdracht is geaccepteerd, ontvangt u hier vervolgens nog een bevestiging over. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan!

Alle zendingen via de koeriersbedrijven in het ServiceRight netwerk zijn verzekerd binnen Nederland op basis van de AVC condities. Dat betekent dat uw zending per kilogram is verzekerd. Uw zending is altijd verzekerd en het is uiteraard altijd een mogelijkheid om uw zending extra te verzekeren bij een hoge waarde.

Waarom zou ik kiezen voor een spoedzending?

Kiezen voor een spoedzending zorgt voor verschillende voordelen en u kunt kiezen voor een spoedzending in verschillende situaties. Zo kan een spoedzending noodzakelijk zijn in de volgende situaties:

• Spoedeisende verzendingen.
• Verzenden van medische producten met een urgentie.
• Verzenden van bagage ivm. bijv. een reis.

Vergeleken met andere partijen, is ServiceRight Koeriers een goede keuze! Zo is ServiceRight Koeriers bijvoorbeeld goedkoper dan DHL spoedzending. Daarnaast ontvangt u via ServiceRight Koeriers ook altijd een goede korting, waardoor u ook nog eens voordelig uit bent. Kortom: wat de reden ook is: de koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers zorgen voor een snelle levering van uw zending!

Betaal ik voorrijkosten voor een spoedzending?

Wanneer u een spoedzending via ServiceRight Koeriers boekt, betaalt u geen voorrijkosten. Hierdoor hoeft u alleen te betalen voor de kilometers die er daadwerkelijk gereden worden. Voor een spoedzending wordt een extra toeslag van €25 berekend. De prijzen die u op de website ziet staan, zijn inclusief BTW. Tevens ontvangt u via ServiceRight Koeriers ook altijd een korting van 20% op de rit! Hierdoor bent u altijd voordelig uit wanneer u een spoedzending via ServiceRight Koeriers boekt.

Met spoed pakket versturen? Hoe doe ik dat?

Allereerst is het belangrijk dat u de spoedzending aanvraagt via het boekingsformulier. U vult als eerst het “van” adres in en daarnaast ook het “naar” adres. Zodra u dit gedaan heeft, kunt u aangeven wat er precies vervoerd moet worden. Als u dit weet, kunt u ook hier de afmetingen invullen. Het is vooral bij grotere voorwerpen erg belangrijk dat de afmetingen kloppen, omdat anders de kans ontstaat dat het voorwerp niet in het voertuig past. Let hier dus goed op wanneer u online de boeking afrond. Tevens kunt u hier tijdens de extra opties ook aangeven dat het een spoedzending betreft. Wanneer u inderdaad een pakket met spoed wilt versturen, is het van belang om deze functie aan te vinken, omdat het anders voor ons niet direct duidelijk is dat het een spoedzending betreft. Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt, gaan wij wij aan de slag om een spoedkoerier voor u in te schakelen die de zending uit zal voeren.

Zodra de spoedkoerier is gevonden, zult u een bevestiging van ons ontvangen. Met deze bevestiging kunt u ervan uit gaan dat de zending binnen 2 uur wordt opgehaald op het door u aangegeven adres. Vervolgens zal de koerier de zending afleveren op het door u aangegeven adres en kunt u via een melding in de gaten houden wanneer de zending daadwerkelijk is afgeleverd.

Heeft u nog vragen of wilt u direct een spoedzending regelen? Dan kunt u op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 bellen op het nummer 088-2222001. Wij staan graag voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden en om voor u een spoedzending in werking te zetten.

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Spoed zending in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Spoedzending geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Spoedzending?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke