Koeriersbedrijf

Bekijk de kosten van een koeriersbedrijf per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt een koeriersbedrijf?

aangetekend versturen resized

Koeriersbedrijf, lokaal en handig.

Het inschakelen van een koeriersbedrijf heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen op welk tijdstip en welke datum u de zending wilt inplannen. Hierdoor zit u niet meer een hele of halve dag te wachten op iemand, maar kun je de hele dag op pad en weet je precies wanneer de koerier bij u voor de deur staat! Daarnaast loopt u zelf minder risico, het risico wordt overgenomen door het koeriersbedrijf.

Koeriersbedrijf

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Erkend koeriersbedrijf

(Inter)nationale koeriersbedrijf

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

aangetekend versturen resized

Via ServiceRight Koeriers is de zending gratis verzekerd. Dit biedt u meer zekerheid en mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw zending, dan is de zending dus verzekerd. Tevens heeft u geen gedoe en stress als u bijvoorbeeld een groot meubelstuk moet vervoeren, het volledige proces wordt uit handen genomen, zodat u straks alleen maar hoeft te genieten van uw aankoop!

Wat is een koeriersbedrijf?

Een koeriersbedrijf zorgt ervoor dat in opdracht een pakket wordt bezorgt. Dit kan gaan om kleine pakketten zoals een bos bloemen of een belangrijke brief, maar het kan ook om grote producten gaan zoals een auto, camper of scooter. De koerier is vervolgens degene die de zending bij u aflevert. Bij ServiceRight Koeriers zijn meer dan 700 koeriers bedrijven aangesloten, zo is er altijd een koerier bij u in de buurt! Indien u een opdracht boekt bij een koeriersbedrijf, dan kunt u zelf bepalen wanneer de zending geleverd wordt, zowel de tijd als de datum. Steeds meer mensen schakelen ook een koeriersbedrijf in, ook door de groei van de e-commerce wereld. Als u op zoek bent naar een koeriersbedrijf dan hoeft u niet verder te zoeken want bij ons bent u aan het juiste adres! Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 700 bedrijven zorgt ervoor dat wij een professioneel koeriersbedrijf bieden met een compleet aanbod om uw pakket te verzenden. Ons koeriersbedrijf netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens voldoen alle bij ServiceRight aangesloten koeriersbedrijven aan onze service en kwaliteitseisen. Een pakket verzenden via ServiceRight bij een koeriersbedrijf houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt. Om een verzending in te plannen via ons koeriersbedrijf, kunt u ons bellen op het nummer: 088-2222001 of online via de website.

In welke steden is men het meest op zoek naar een koeriersbedrijf?

In de volgende steden is men het meest op zoek naar een koeriersbedrijf. Dit betekent dus dat er in en vanuit deze steden de meeste pakketten worden geleverd.

Waarom een koeriersbedrijf inschakelen?

U kunt een koeriersbedrijf om verschillende redenen inschakelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het product niet in uw eigen auto past, zoals bijvoorbeeld een meubelstuk (bank, kast, bed), maar het kan ook zijn dat u niet de mogelijkheid hebt om het product te vervoeren wanneer u bijvoorbeeld een camper moet vervoeren of een scooter. Daarnaast is een koeriersbedrijf ook ideaal wanneer u extra mankracht nodig heeft om te tillen. Extra mankracht is als extra optie bij te boeken zodra u de dienst boekt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij grotere producten zoals meubelstukken vervoeren. Ook internationaal is ServiceRight Koeriers actief. U kunt dus eenvoudig producten naar het buitenland sturen, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. De koerier neemt dit volledig uit handen en zorgt ervoor dat uw pakket veilig en snel op plaats van bestemming komt. Tevens zorgt een koeriersbedrijf voor minder zorgen en minder verantwoordelijkheid. De zendingen worden altijd 100% gratis verzekerd verzonden, waardoor u dus weer een zorg minder heeft! Koeriersbedrijven kunnen vaak snel schakelen en zorgen dat uw zending snel geleverd kan worden. Dit kan vaak sneller dan dat u zelf een auto of bus en mankracht heeft geregeld. Er komt dus ook een hoop tijdbesparing bij kijken! Wilt u eens schakelen over hoe u tijd, geld en moeite kunt besparen? Wij denken graag met u mee en plannen graag een dienst voor u in. Dit kan direct online of van 09:00 tot 18:00 via 088-2222001.

Gerelateerde diensten

Het grootste voordeel van een koerier is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over een zending, maar dat dit volledig uit handen...

Koerier, lokaal en handig. Als u op zoek bent naar een koeriersdienst dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan...

Spoedkoerier, lokaal en handig. Het grootste voordeel van een spoedkoerier is dat de zending snel en goed vervoerd wordt. Het maakt niet uit of het...

Gerelateerde blogs

Het aantal koeriers in Nederland blijft groeien en aangezien de vraag ook blijft groeien, is dit ook hard nodig. Er zijn vele voordelen aan het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Koeriersbedrijf in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Koeriersbedrijf geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Koeriersbedrijf?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke