Motor vervoeren

Bekijk de kosten van een motor vervoeren per KM

20%

Discount

0,71 Vanaf prijs:

0,59

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een motor vervoeren?

BROMMER VERVOEREN resized

Wat houdt een motor transport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw motor. Motor transport via ServiceRight Koeriers houdt in dat uw motor door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw motor zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Motor vervoeren

0,71 Vanaf prijs

0,59 per KM

Motor transport

Motor ophaalservice

Motor vervoeren in bus

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

Inclusief BTW

BROMMER VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft motor vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over een motor vervoeren

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight Koeriers aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Mocht er tijdens het vervoer van uw motor, scooter of bromfiets iets gebeuren dan bent u hier tegen verzekerd. Indien de waarde van de motor hoger is dan € 2.000,- dan dient u dit van te voren bij het koeriersbedrijf te melden. Aan de verzekering zitten verschillende voorwaarden verbonden. Het is raadzaam deze goed door te lezen. Zodra u akkoord gaat met de zending, accepteert u automatisch de voorwaarden van de verzekering.

Uiteraard gaan wij er vanuit dat er niks met uw motor, scooter of bromfiets zal gebeuren. Onze koeriersbedrijven zijn ervaren en weten hoe ze een motor op veilige wijze van A naar B krijgen. Een ongelukje zit echter in een klein hoekje. Raakt een koerier betrokken bij een ongeluk en ontstaat er hierdoor schade aan uw voertuig dan wordt deze dus via de verzekering vergoedt. Wij raden dus altijd aan om alleen voor een koerierdienst te kiezen waarbij een verzekering inbegrepen zit.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Hoe wordt een motor vervoerd?

Een motor op loopafstand vervoeren is nog goed te doen zonder professionele hulp. Bij het vervoeren van uw motor naar een andere locatie wordt het een heel ander verhaal. U wilt natuurlijk niet dat uw motor beschadigd raakt. Onze ServiceRight koeriers kunnen het vervoeren van uw motor perfect regelen hoe groot of klein uw motor ook is.

Uiteraard wilt u dat uw motor veilig op bestemming aankomt. Daarom werken wij alleen samen met koeriersbedrijven die weten wat ze aan het doen zijn en de juiste middelen in huis hebben om voertuigen zoals een motor veilig van A naar B te brengen. Bij de vervoer van een motor wordt gebruik gemaakt van een bakwagen met laadklep of een bestelbus waarachter een rijplaat geplaatst wordt. De motor wordt altijd met speciale motorsteunen vastgezet, zodat deze tijdens het vervoer stevig blijft staan. Zo is het zelfs mogelijk om 2 motoren in een keer te vervoeren. Heb je liever dat jouw motor alleen vervoerd wordt, dan is dat ook geen probleem.

De motor wordt de bakwagen of de bestelbus ingerold via een rijplaat. Vervolgens wordt de motor met spanbanden vastgezet om beweging van het voertuig te voorkomen. Zo kan de motor tijdens het transport niet bewegen en kan er weinig meer fout gaan. Het in en uitladen van de motor neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Naast een motor is het ook mogelijk om een scooter of een bromfiets te vervoeren. Deze worden op dezelfde manier vervoert.

Wat gebeurt er bij het vervoeren van uw motor?

Uw motor vervoeren naar de garage, het RDW of naar een willekeurig adres? U kunt een motor onder andere laten vervoeren van en naar Nederland en België, maar het is ook mogelijk om een ander land zoals Spanje in te vullen in onze prijscalculator. Motor transport naar Spanje is erg populair bij de motorrijders omdat ze goed kunnen rijden op de Spaanse wegen. De transport van uw motor is bij ons in goede handen. Wij werken samen met meer dan 700 koeriersbedrijven door heel Nederland die 7 dagen per week paraat staan om jouw motor van A naar B te vervoeren. Waarom kiest u voor ons?

  • Geen voorrijkosten
  • Uw zending is altijd 100% verzekerd
  • Wij werken met meer dan 700 koeriersbedrijven samen. Zo garanderen wij de laagste tarieven!
  • Veilig vervoer: ervaren koeriers die uw motor op een veilige manier van A naar B brengen.

Wat zijn de voordelen als u bij ServiceRight Koeriers uw motor laat vervoeren?

Via onze website heeft u toegang tot 700 koeriersbedrijven over het hele land. Deze staan 7 dagen per week paraat om jouw motor, scooter of bromfiets van A naar B te vervoeren. Deze koeriersbedrijven hebben de juiste middelen in huis om dit op een veilige manier te doen. Ook zijn de meeste koeriersbedrijven voorzien van moderne navigatie apparatuur waarmee jouw voertuig op een zo’n efficiënt mogelijke manier van A naar B wordt gebracht.

Het grote voordeel van uw transport regelen via Serviceright is dat u geen voorrijkosten betaald. U betaald dus alleen voor de kilometers die afgelegd worden om uw zending van A naar B te krijgen. Andere koeriersbedrijven brengen soms voorrijkosten in rekening, waardoor de totale kosten behoorlijk hoog oplopen. Een andere reden om voor Serviceright te kiezen, is dat alle zendingen 100% verzekerd zijn. Mocht er onverwachts iets gebeuren met uw voertuig, waardoor deze niet in dezelfde status wordt afgeleverd als deze opgehaald is, heeft u altijd recht op een vergoeding.

Doordat 700 koeriersbedrijven bij ons aangesloten zijn, kunnen wij altijd de laagste prijs garanderen. We vergelijken de prijzen van verschillende koeriersbedrijven met elkaar, zodat u nooit teveel betaald om uw voertuig van A naar B te krijgen.

Wat is de maximale afmeting voor motor transportt?

In principe hoeft u zich geen zorgen te maken over de afmetingen van uw voertuig. Het is mogelijk om motoren van alle formaten te vervoeren. Wel is het belangrijk dat u van te voren de afmetingen duidelijk doorgeeft, met name wanneer het een groot voertuig betreft. De kosten voor het transport hangen onder andere af van de afmetingen, het gewicht en de afstand die afgelegd moet worden. Op basis van de afmetingen van uw voertuig wordt er een plan gemaakt hoe we uw motor, scooter of bromfiets op zo’n efficiënt mogelijke wijze van A naar B kunnen krijgen.

Wat kost motor transport?

De kosten voor het transporteren van uw motor, scooter of bromfiets hangen van verschillende factoren af zoals de afstand, het formaat van uw motor en het gewicht ervan. Voor de inzet van een rijplaat, bakwagen of laadklep brengen koeriersbedrijven extra geld in rekening. Via onze prijscalculator rekent u eenvoudig uit hoeveel geld u kwijt bent voor de zending. Voor het berekenen van de prijs hebben wij de volgende informatie nodig: pick-up plaatsnaam, bezorgadres, geschatte afmetingen van het voertuig en welke extra opties u nodig heeft. U kunt uit de volgende opties kiezen: spoedzending, aangetekend verzenden, extra mankracht en een kleine trailer.

Gerelateerde diensten

Wat houdt vespa vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt scootmobiel vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt scooter transport via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Motor vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Motor vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Motor vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke