Transport Zwitserland

Bekijk de kosten van transport in Zwitserland per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Zwitserland?

Transport Zwitserland

Bent u op zoek naar een koerier die het transport van, naar en in Zwitserland kan vervoeren? Dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Uit de 700 erkende koeriers die bij ons zijn aangesloten, zitten verschillende specialisten die u kunnen helpen om het transport van en naar Zwitserland te verzorgen. Zo bent u er altijd zeker van dat de zending in goede handen is en kunt u met een gerust gevoel de zending overdragen.

Transport Zwitserland

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Transport Zwitserland

Het voordeel van transport van en naar Zwitserland is dat de wegen erg goed begaanbaar zijn en de infrastructuur erg goed is. Dit zorgt ervoor dat de koeriers snel op plaats van bestemming kunnen aankomen en u uw zending snel in handen kunt hebben. Daarnaast vindt er veel transport plaats van en naar Zwitserland, waardoor u ook gebruik kunt maken van groupage transport.

Veelgestelde vragen over transport in Zwitserland

Kan ik mijn goederen transporteren van België naar Zwitserland en vice versa?

ServiceRight Koeriers biedt internationaal transport. Dit betekent dat er wereldwijd transport mogelijk is tussen elk land, zo ook van België naar Zwitserland en vice versa. U kunt zelf een locatie aangeven waar u de zending opgehaald wilt hebben en ook waar u de zending naartoe gestuurd wil hebben. Dit kan op elke locatie zijn waar u maar wilt. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een zending in te plannen die binnen een land plaats moet vinden, bijvoorbeeld van het ene adres in Zwitserland naar het andere adres in Zwitserland. 

Het is dagelijks mogelijk om het transport in te plannen van, naar en in Zwitserland. Wat u ook vervoerd wilt hebben van België naar Zwitserland of vice versa, het is allemaal mogelijk via een van de koeriers van ServiceRight Koeriers. Dit kan bijvoorbeeld een auto zijn, een volledige container of enkel een brief. De verschillende afmetingen zijn allemaal mogelijk voor de koeriers. Door de vele aangesloten koeriers is dit het perfecte uitgangspunt om uw transport in te plannen. Bent u benieuwd naar de extra mogelijkheden of wilt u graag eerst even schakelen met één van onze medewerkers? Ook dit is mogelijk! Bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001 en we staan u graag ter woord om uw vragen te beantwoorden.

Van grote ladingen tot kleinere deelladingen: er is voor elke zending een geschikte koerier beschikbaar. Vul snel uw gegevens in om de exacte kosten te bekijken voor het transport van, naar en in Zwitserland.

Kan ik mijn goederen transporteren door Zwitserland met een specialist?

De koeriers waar ServiceRight Koeriers mee werken, zijn allemaal specialisten in hun gebied. De goederen worden dus altijd getransporteerd door een specialist in het vakgebied. Zo bent u zeker van veilig vervoer en dat uw zending snel aankomt op de bestemming. Ondanks dat we alleen werken met specialisten, is het gebruik van deze specialisten wel voordelig. U profiteert altijd van het voordeel van ServiceRight Koeriers, wat betekent dat u 20% korting ontvangt op de ritprijs. Zo is uw zending niet alleen in veilige handen, maar is dit ook nog tegen een scherp tarief.

Daarnaast worden alle zendingen ook verzekerd verzonden tot een bedrag van €450,-. Dit biedt u nog eens extra zekerheid voor uw zending en zo kunt u de zending met een gerust gevoel afgeven bij één van onze koeriers die uw zending vervolgens transporteren door Zwitserland. Het is ook mogelijk om een of meerdere extra opties te kiezen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aangetekende zending, maar ook voor een kleine trailer voor als u bijvoorbeeld een auto wilt vervoeren of een ander motorvoertuig.

Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers, zodat wij zeker weten dat er een specialist tussen zit die uw zending in goede orde kan voltooien. Wilt u gebruik maken van de specialisten die uw transport kunnen verzorgen van, naar en in Zwitserland? Vul dan snel uw gegevens in en boek direct uw transport. U maakt niet alleen gebruik van een specialist, maar u profiteert dus ook van voordelig transport!

 

Gerelateerde diensten

Heeft u transport naar Spanje nodig? Zoek dan niet verder: via één van de koeriers die zijn aangesloten bij ServiceRight koeriers kunt u uw transport...

Bent u op zoek naar een koerier die uw transport van of naar Polen kan verzorgen? Dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Zwitserland geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Zwitserland?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke