Meubels vervoeren

Bekijk de kosten van meubels vervoeren per KM

20%

Discount

0,83 Vanaf prijs:

0,69

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u meubels vervoeren?

KAST VERVOEREN resized

Wat houdt meubel transport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw meubels. meubels vervoeren via ServiceRight Koeriers houdt in dat uw meubels door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw meubels zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Meubels vervoeren

0,83 Vanaf prijs

0,69 per KM

Goedkoop meubel transport

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

KAST VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft meubels vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over meubels vervoeren

Wat gebeurt er bij meubels vervoeren?

Bij het vervoer van meubels komt nogal wat kijken. Meubels zijn vaak van een onhandig formaat en daarom niet makkelijk te vervoeren. Bij ServiceRight zijn uw meubelen in goede handen. Wij helpen u met het selecteren van de beste en voordeligste koerier. Zo weet u zeker dat uw meubelen veilig en snel vervoert worden.

Het belangrijkste bij het vervoer van meubelen is dat er geen schade ontstaat. Onze ervaren koeriers weten gelukkig precies wat ze moeten doen om schade te voorkomen. Daarbij zijn uw zendingen bij ServiceRight verzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw meubelen beschadigd of vermist raken.

Via onze prijscalculator komt u de beste prijs te weten. ServiceRight werkt samen met meer dan 700 koeriersbedrijven. Zo kunnen wij altijd de beste prijs garanderen en werken wij alleen samen met koeriers die aan strenge eisen voldoen. Bij ons weet u zeker dat uw meubelen op veilige en betrouwbare wijze van A naar B worden vervoert. Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis.

Hoe kan ik meubels vervoeren online inboeken bij ServiceRight Koeriers?

Gaat u voor het eerst meubels vervoeren? Dan bent u bij ServiceRight aan het juiste adres. Via de prijscalculator komt u de beste prijs te weten. Maar wat van voordelen bieden wij wanneer u de zending via onze website boekt?

  • Geen voorrijkosten: onze koeriers komen de meubels gratis bij u ophalen. Hiervoor brengen wij geen voorrijkosten in rekening. U betaalt bij ons alleen per kilometer.
  • Verzekerd: uw zending wordt bij ons verzekerd verstuurd. Mocht er onverwachts toch iets gebeuren met uw meubelen dan is er geen rekening tot paniek. In het geval van beschadiging of vermissing ontvangt u altijd een eerlijke vergoeding.
  • De beste prijs: ServiceRight werkt samen met meer dan 700 koeriersbedrijven. Wanneer u gebruik maakt van onze prijscalculator wordt per zending naar de goedkoopste oplossing gekeken. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs betaald.
  • Betrouwbare dienstverlening: de selectie van koeriersbedrijven is met uiterst veel zorg verlopen. Zo garanderen wij u de beste kwaliteit.

Aan het gebruik van onze prijscalculator zitten geen kosten verbonden. U maakt gratis van onze prijscalculator gebruikt en kunt ook kosteloos een koerier via onze website inboeken.

Hoe worden de meubels vervoerd?

De meubels worden met veel zorg bezorgt. Onze ervaren koeriersbedrijven hebben al vaker meubels moeten vervoeren en weten hoe ze dit moeten doen. Allereerst is het belangrijk dat de meubels op de juiste manier ingepakt zijn. Meubelen kunnen soms onhandige vormen aannemen, waardoor het soms een uitdaging is deze op de juiste manier in te pakken. Gelukkig weten onze koeriers wel raad met zowel kleine als grote meubelen.

Onze koeriers weten als geen ander hoe ze de bestelbus, aanhangwagen of trailer moeten inpakken om schade te voorkomen. De koerier zorgt er voor dat de meubels niet kunnen bewegen tijdens het rijden. In sommige gevallen betekent dit dat meubels vastgemaakt moeten worden. De koerier beschikt over alle tools om dit op de juiste manier te doen.

Zodra u een zending via onze website bevestigd komt de koerier zo snel mogelijk langs. We proberen altijd op dezelfde dag langs te komen, maar wanneer dit niet lukt wordt dit duidelijk gecommuniceerd. Zendingen binnen Nederland worden doorgaans binnen een werkdag opgehaald en afgeleverd. Maak snel gebruik van de prijscalculator om de beste prijs te vinden

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Wat zijn de voordelen van het vervoeren van meubel bij ServiceRight Koeriers?

Het kan natuurlijk ook een optie zijn om het vervoer van meubels zelf voorhanden te nemen. Het nadeel hiervan is dat u dan ook echt alles zelf moet doen. Dit kost tijd en bovendien bent u zelf verantwoordelijk. Mocht er iets gebeuren dan heeft u nergens recht op. Bij ServiceRight Koeriers zijn uw zendingen altijd verzekerd. Ten eerste worden uw meubels door ervaren koeriers vervoert die weten wat ze aan het doen zijn. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren met uw meubelen, bijvoorbeeld schade of vermissing, dan kunt u terugvallen op onze verzekering. Eventuele schade of vermissing wordt dus altijd vergoed.

Daarnaast zijn meubels vervoeren de meest vervelende taak bij het verhuizen. Achteraf denkt bijna iedereen wel waarom had ik nou niet mijn koelkast laten vervoeren of had ik nou maar mijn wasmachine laten vervoeren. Dit zijn klussen die je namelijk liever niet doet, vooral als je gaat verhuizen naar een nieuw huis en bang bent dat er dingen worden beschadigd.

Bij ServiceRight Koeriers bent u van de laagste prijs gegarandeerd. Wij vergelijken in een keer 700 koeriersbedrijven op basis van prijs en kwaliteit. U vult de afmetingen, het gewicht en de plaatsnaam van het adres in om te achterhalen wat voor u de laagste prijs is. Per zending kijken wij welke oplossing voor u het goedkoopst is. Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis en ook het maken van een boeking kost geen geld. Tot slot is het mogelijk uw zendingen online te volgen. Zo weet u precies wanneer uw pakket afgeleverd is.

Wat zijn de kosten van het versturen van meubels bij ServiceRight Koeriers?

De kosten voor het vervoeren van meubels hangen van verschillende factoren af. Ten eerste betaald u bij ons geen voorrijkosten. De kosten hangen dus af van het gewicht en het formaat van de meubelen, maar ook van de afstand die afgelegd moet worden. Door ons grote netwerk vinden wij altijd de beste prijs voor u. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs betaald.

Om de kosten voor uw zending te bepalen is het raadzaam om van onze prijscalculator te gebruiken. Deze is gratis en werkt zeer eenvoudig. U vult u de afmetingen, het gewicht en het afleveradres in en vervolgens vinden wij voor u de goedkoopste optie. Het is mogelijk om de zending via onze website te bevestigingen. In dit geval komt de koerier op dezelfde dag of de eerstvolgende dag langs (afhankelijk van hoeveel tijd er nog is).

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

U kunt bij ons alleen een boeking maken voor binnenlandse zendingen. Onze koeriersbedrijven bezorgen alleen in Nederland. Zodra u aangeeft waar de meubels opgehaald moeten worden en wat de afleveradres is, wordt de prijs berekend. Vaak wordt er voor een koeriersbedrijf uit de buurt gekozen. Zo kan een lage prijs gegarandeerd worden. Voor het ophalen van uw zending worden geen voorrijkosten in rekening gebracht. Bij ons betaald u alleen per kilometer.

Het maakt niet uit waar in Nederland u woont of waar de meubelen geleverd moeten worden binnen Nederland. Ons netwerk van koeriersbedrijven is groot en dekt het hele land. Dus of u nu in het verre Friesland of in Zeeland woont: het maakt voor ons geen verschil. ServiceRight is altijd in staat om de beste en meest betaalbare oplossing voor u te vinden.

Onze landelijke beschikbaarheid geldt voor alle provincies, namelijk Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe, Friesland, Noord-brabant, Limburg, Utrecht, Groningen, Flevoland en Zeeland.

Gerelateerde diensten

Wat houdt kast vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt bank vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt bed vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Meubels vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Meubels vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Meubels vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke