Bezorgdienst

Bekijk de kosten van onze bezorgdienst per KM

20%

Discount

0,59 Vanaf prijs:

0,49

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u uw pakket versturen via een bezorgdienst?

aangetekend versturen resized

De voordelen van een bezorgdienst zijn dat u zelf geen omkijken heeft naar de zending. Zo hoeft u bijvoorbeeld zelf geen aanhanger of bus te huren en hoeft u zich ook geen zorgen te maken over wanneer u de rit moet laten plaatsvinden en om dit te laten passen in uw planning. De koeriers van ServiceRight Koeriers zorgen voor uw zending en zorgen ervoor dat uw zending veilig, snel en voordelig aankomt op de plaats van bestemming. Het gebruik van een bezorgdienst zorgt er dus voor dat u geen zorgen of stress ervaart als het gaat om uw zending!

Bezorgdienst

0,59 Vanaf prijs

0,49 per KM

Snelle bezorgdienst

Geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

aangetekend versturen resized

Een ander voordeel van een bezorgdienst is dat het vaak voordeliger is dan dat u zelf aan de slag gaat met het vervoeren van de producten. Vaak past het niet in de auto of heeft u geen tijd om de zending plaats te laten vinden. Hierdoor moet er een hele planning worden aangepast en wellicht ook een trailer, aanhanger of andere hulpmiddelen worden aangeschaft of gehuurd. De koeriers van ServiceRight Koeriers hebben deze producten op voorraad zodat u een stuk voordeliger uit bent!

Veelgestelde vragen over de bezorgdienst

Wat is een bezorgdienst?

Een bezorgdienst houdt in dat er gebruik wordt gemaakt van een koeriersdienst/pakketdienst. Wilt u bijvoorbeeld boodschappen laten bezorgen? Dan kunt u gebruik maken van een bezorgdienst. De term bezorgdienst wordt het meest gebruikt voor het bezorgen van boodschappen, maar ook voor andere producten kan er gebruik worden gemaakt van een bezorgdienst. Zo kunt u bijvoorbeeld ook andere producten laten bezorgen zoals een koelkast, bank of brommer. Het laten bezorgen van een van deze producten wordt gedaan door koeriers. Een bezorgdienst zorgt ervoor dat de producten worden afgeleverd op het gekozen afleveradres. Het inhuren van een koerier voor een bezorgdienst kan gedaan worden via ServiceRight Koeriers. 

Bezorgdiensten werken altijd naar wens van de klant. Dit betekent dat u zelf kunt bepalen wat de ophaal- en aflever locatie moeten zijn en op welke datum en op welk tijdstip u de levering wenst te ontvangen. De koeriers zorgen er vervolgens voor dat de bestellingen op de gewenste locatie op het gewenste tijdstip worden geleverd. U heeft dus niet te maken met lange tijdsblokken waarin u thuis moet blijven, maar u weet exact hoe laat de levering aankomt op de plaats van bestemming.

Wilt u een bezorgdienst inplannen bij één van onze koeriers? U kunt ons op bellen op het nummer 088-2222001. Wij zijn open van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00. Via de website kunt u 7 dagen per week, 24 uur per dag een bezorgdienst inplannen zoals u deze wenst.

Wat zijn de kosten van een bezorgdienst?

U kunt gebruik maken van een bezorgdienst vanaf 0,49 per kilometer. Voor het gebruik van een bezorgdienst ontvangt u 20% korting. Deze korting ontvangt u alleen als u een koerier boekt via ServiceRight Koeriers! De prijs inclusief de korting kunt u direct terugvinden op de website zodra u de locaties invult en het soort zending. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u direct waar u aan toe bent. Ook de eventuele extra opties waar u voor kunt kiezen kunt u direct bij het boeken aanvinken. De prijs van de extra opties wordt direct opgeteld bij de totaalprijs. 

Bij veel bezorgdiensten worden er bezorgkosten gerekend. Dit zorgt bij veel mensen nog voor twijfels om te kiezen voor een bezorgdienst. Het lijkt daardoor vaak duurder dan dat u zelf een product gaat ophalen. Via ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten en betaalt u dus echt alleen voor de kilometers die er ook daadwerkelijk gereden worden. Dit scheelt u vaak een hoop en zorgt ervoor dat u een stuk voordeliger uit bent. Als u zelf de weg op gaat om het product op te halen zijn de benzinekosten en het eventueel huren van het juiste vervoersmiddel vaak duurder dan dat u gebruik maakt van een bezorgdienst door een koerier. Er is dus geen reden meer om te twijfelen over de inzet van een bezorgdienst. 

De bezorgdiensten worden gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dan onze service te alle tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd! 

Wat zijn de voordelen om via de bezorgdienst van ServiceRight Koeriers mijn zendingen te vervoeren?

Een product laten bezorgen via ServiceRight bij een koerier houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt. Om een verzending in te plannen via onze koeriersdienst, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 – 2222 001 of via de website uw zending DIRECT inboeken.

Voor wat kun je een bezorgdienst gebruiken

Een bezorgdienst kun je gebruiken voor het vervoer van elk product. Het maakt niet uit hoe groot of zwaar het product is, een koerier kan elk product vervoeren. Bekijk bij de extra opties of het nodig is om dit in te zetten zoals bijvoorbeeld bij het vervoeren van een paard of een auto. Voor zulk soort producten dient u ook het gebruik van een auto met een laadklep of een kleine trailer bij te boeken. Wanneer u een bezorgdienst boekt, maar deze er niet bij boekt voor het transport van zulke dingen, zullen wij contact met u opnemen om de rit alsnog aan te passen zodat de koerier het transport op een goede en veilige manier kan uitvoeren.

Een bezorgdienst kan voor eenmalige leveringen gebruikt worden zoals bij een aankoop bij een veiling. Als u een aankoop heeft gedaan bij een veiling, maar u weet vervolgens niet hoe u het product krijgt op de plaats waar u het wilt hebben, dan kunt u gebruik maken van een bezorgdienst. Niet alleen voor een aankoop bij een veiling, maar ook bij bijvoorbeeld een aankoop op Marktplaats kunt u gebruik maken van een bezorgdienst. Het komt vaak voor dat mensen bijvoorbeeld een mooie kast zien op Marktplaats, maar geen idee hebben hoe ze deze thuis krijgen. Voor zulk soort opdrachten is een bezorgdienst via ServiceRight Koeriers een ideale uitkomst! 

Naast eenmalige leveringen is het ook mogelijk bij terugkerende leveringen gebruik te maken van een bezorgdienst zoals bijvoorbeeld bij e-fulfilment. E-fulfilment staat voor het verwerken van goederen nadat er een aankoop is gedaan via internet. Dit kan bijvoorbeeld een bestelling zijn in een webshop. Ook voor zulke zaken kunt u een bezorgdienst inschakelen!

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Bezorgdienst in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Bezorgdienst geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Bezorgdienst?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke