Same day delivery koerier

Bekijk de kosten van een same day delivery

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u uw pakket versturen via een same day delivery koerier?

aangetekend versturen resized

Wat houd same day delivery in en wat zijn de kosten?

Same day delivery is een 8-uurs levering binnen Nederland en daarmee de meest voordelige koeriersrit voor een levering vandaag. Met de same day delivery geldt er vanaf het moment dat u uw opdracht heeft aangemeld en klaar staat een levertijd van 8 uur, dus is uw zending nog dezelfde dag op bestemming.

Same day delivery koerier

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

Inclusief BTW

aangetekend versturen resized

Alle zendingen via de koeriersbedrijven in het ServiceRight Koeriers netwerk zijn verzekerd binnen Nederland op basis van de AVC condities. Dat betekent dat uw zending per kilogram is verzekerd. Voor € 3,75 per kg is u zending verzekerd en het is uiteraard altijd een mogelijkheid om uw zending bij te verzekeren.

Veelgestelde vragen over same day delivery

Is het mogelijk om een same day delivery in het buitenland te realiseren?

Ja, dit is mogelijk als de zending van en naar België en Duitsland betreft en zolang de levering vóór 12:00 uur is ingeboekt. Same day delivery in overige landen is helaas (nog) niet mogelijk. In de overige landen is next day delivery wel mogelijk. Heeft u een internationale zending die zo snel mogelijk verzonden moet worden? Boek deze dan zo snel mogelijk in, zodat er geen vertraging opgelopen wordt. Wilt u gebruik maken in België en/of Duitsland van same day delivery? Kies dan voor de optie spoedzending tijdens het boeken van uw koerier. 

Wilt u liever eerst schakelen met een van onze medewerkers? Bel dan tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001 en wij denken graag mee hoe u uw pakket zo snel mogelijk in het buitenland geleverd kunt krijgen. Door een eigen tijd en datum te kiezen, weet u zeker dat uw zending op de afgesproken tijd geleverd wordt, ook in het buitenland!

Waar kan ik mijn same day delivery offerte inzien?

De offerte voor uw same day delivery kunt u online inzien. U ontvangt zo van ons een duidelijk en transparant beeld over wat de same day delivery via ServiceRight Koeriers inhoud en wat deze kost. Voor op of aanmerkingen van uw same day delivery hebt u de mogelijkheid om deze aan te geven op stap 2 bij het inboeken van uw zending.

Wie maken er het meest gebruik van same day delivery?

Het gehele verzendproces wordt steeds belangrijker voor zowel bedrijven als consumenten. Bedrijven besteden hier steeds meer tijd aan en de bedrijven die dit goed doen, zien dit ook terug in het aantal bestellingen. De consumenten willen steeds exacter zien wanneer de bestelling bezorgd wordt en hier ook steeds meer invloed op uit kunnen oefenen. Het is daarom voor consumenten ook steeds belangrijker om een korter tijdvak te zien, wat zorgt voor meer tevreden consumenten en de bezorgdiensten ook de pakketten steeds vaker ook daadwerkelijk kunnen afleveren. Daarnaast zien we ook steeds meer live track-en-trace codes terug. Hierdoor hoeven consumenten niet meer de hele of halve dag thuis te zitten wachten op de bestelling. Wanneer u uw zending via ServiceRight Koeriers inplant, bent u zeker van een bepaalde tijd en weet u dus precies wanneer de koerier de zending komt ophalen en/of brengen.

Ongeveer de helft van de Nederlanders heeft behoefte aan same day delivery. De andere helft van de Nederlanders heeft hier geen behoefte aan, ook niet als deze dienst gratis zou zijn. Met name onder de jongeren is deze service populair en dit is ook gelijk de grootste groep die bereid is om voor deze service te betalen. Het bedrag wat zij willen betalen is wel laag, dit bedrag ligt tussen de 1 en 3 euro. Bij 38% van de consumenten is de voorkeur om de leveringen ‘s avonds te krijgen, bij ServiceRight Koeriers kun je de tijd dus helemaal zelf bepalen!

Wanneer kiezen voor een same day delivery?

U kunt kiezen voor een same day delivery in geval van de volgende situaties:

• Verzending moet op een werkdag worden afgeleverd.
• Verzenden van producten van een webshop of online aankopen.
• Verzenden inventaris of voorraad.

Waarom een same day delivery order via ServiceRight Koeriers?

Uw pakket is te belangrijk om aan onbekenden over te laten en daarom zijn we heel bijzonder over wie uw levering gaat voltooien. Onze professionele ServiceRight koeriers werken hun magie uit met een vriendelijke glimlach en een vrolijk karakter. Pakket in de hand en kwaliteitsservice op het werk, onze koeriersdienst maakt enthousiaste klanten tot gelukkige klanten.

Hoe komt het dat er een same day delivery trend is?

De bezorgtijd van webshops is steeds korter aan het worden. Waar de consumenten eerst nog een aantal dagen moesten wachten op een levering, kwamen steeds meer webshops met het principe “vandaag besteld, morgen in huis”. Dit werd door de consumenten al erg op prijs gesteld, maar het is ook steeds gangbaarder om nog verder te gaan. De consumenten raken daar aan gewend en de verwachtingen van de consumenten worden daarmee ook steeds hoger. Maar liefst 77% van de consumenten zal sneller tot aankoop overgaan als de bestelling nog dezelfde dag wordt geleverd. Hierdoor zijn er steeds meer bedrijven die zorgen dat de bestellingen nog dezelfde dag worden geleverd. Vaak zijn hier wel wat extra kosten aan verbonden, echter hebben veel consumenten dit wel over voor hun bestelling. Same day delivery is nog niet volledig standaard, maar de verwachting is dat dit er wel aankomt. Consumenten leggen de lat steeds hoger voor bedrijven en ondanks dat de kosten voor de bedrijven hierdoor steeds hoger worden, kiezen toch steeds meer bedrijven voor het gemak van de consument en spelen ze in op de trend van same day delivery. Met name start-ups zien hierdoor de bestellingen flink toenemen.

ServiceRight Koeriers kan middels een spoedzending ervoor zorgen dat jouw product op dezelfde dag geleverd wordt. Zo hoeft u nooit lang te wachten en heeft u uw product snel in huis. Same day delivery is mogelijk op werkdagen. U kunt de spoedzending optie aankiezen tijdens het boeken van een koerier.

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Same day delivery in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Same day delivery koerier geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Same day delivery koerier?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke