Kunsttransport

Bekijk de kosten van kunsttransport per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe worden mijn producten vervoerd met kunsttransport?

kunsttransport resized

Wat houdt kunsttransport via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het transporteren van kunst. Kunsttransport via ServiceRight houdt in dat uw goederen door een van onze 700+ erkende transportbedrijven wordt opgehaald en getransporteerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw kunst zelf bij het transportbedrijf aflevert.

 

Kunsttransport

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Schilderijen vervoeren

Inclusief BTW

U betaalt geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

kunsttransport resized

Voor extra gemak betreft het vervoeren van kunst biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 goederen per week wilt laten transporteren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001. Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over kunsttransport

Wordt kunsttransport verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres. Hierdoor is uw kunst altijd in goede handen en hoeft u zich geen zorgen te maken over de ingeplande zending.

Hoe werkt het bij schilderijen vervoeren?

Via ServiceRight Koeriers is het eenvoudig om transport voor schilderijen te regelen. In principe kan ServiceRight Koeriers elke vorm van kunsttransport verzorgen, maar het vervoeren van schilderijen is een van de vormen van kunsttransport dat veel voorkomt. Het voordeel van ServiceRight Koeriers is dat zendingen altijd verzekerd verzonden en helemaal bij schilderijen is dat dus gunstig. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om het schilderij, deze wordt altijd met de grootste zorg vervoerd. Wanneer u een schilderij wilt laten vervoeren, kunt u dit tijdens het boeken aangeven, zodat wij weten dat het een schilderij betreft. Het is daarbij ook belangrijk om het formaat te weten, zodat wij de juiste koerier voor u kunnen inschakelen. Wanneer u heeft aangegeven dat u een schilderij vervoerd wilt hebben, kunt u ook aangeven op welke datum en welk tijdstip het schilderij vervoerd moet worden en van en naar welke locatie. Op basis van deze gegevens kunnen wij een passende koerier inschakelen die voor u de opdracht goed kan uitvoeren. Deze vorm van kunsttransport vraagt kennis en ervaring in het vervoeren van schilderijen en daarom zullen wij ook kiezen voor een koerier die deze ervaring al heeft opgedaan. Het is uiteraard wel verstandig om de schilderijen zelf alvast goed te verpakken zodat het schilderij direct ingeladen kan worden en het transport plaats kan vinden. Wanneer u hier nog hulp bij nodig heeft, is dat vaak ook geen probleem, maar kunt u wel het beste van te voren aangeven zodat hiermee rekening gehouden kan worden.

Is ServiceRight Koeriers landelijk beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Waarom kunsttransport door een professionele partij?

Kunst binnenshuis vervoeren is nog goed te doen zonder professionele hulp. Bij het transporteren van een kunststuk naar een andere locatie wordt het een heel ander verhaal. U wilt natuurlijk niet dat uw kunststuk beschadigd raakt en uiteindelijk in waarde verminderd. Het is daarom verstandig om een professionele partij in te schakelen die ervaring heeft met het vervoeren van kunst. Zij kunnen de ervaring meenemen die zij opgedaan hebben om uw kunst zo voorzichtig mogelijk te vervoeren. Daarnaast is uw kunst altijd verzekerd wanneer u deze laat vervoeren door een professionele partij zoals ServiceRight Koeriers. Wanneer u zelf aan de slag gaat met het vervoeren van de kunst en er mocht onverhoopt toch iets gebeuren, bent u hier vaak niet voor verzekerd, terwijl dit via een professionele partij wel zo is. Kies dus voor een professionele partij om er zeker van te zijn dat uw kunst in goede handen is!

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Kunsttransport in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Kunsttransport geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Kunsttransport?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke