Transport Zuid-Afrika

Bekijk de kosten van transport in Zuid-Afrika per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Zuid-Afrika?

Transport Zuid-Afrika

De infrastructuur in Zuid-Afrika is over het algemeen goed. Dit betekent dat de wegen vaak goed onderhouden worden. Hierdoor kunnen onze koeriers de meeste locaties goed bereiken en kan het transport snel plaatsvinden. Hoewel één derde van de wegen zandwegen zijn, weten onze koeriers precies hoe ze kunnen rijden en via welke wegen ze het snelst en meest veilig de plaats van bestemming kunnen bereiken.

Transport Zuid-Afrika

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage transport

Internationaal transport

Inclusief BTW

Transport Zuid-Afrika

Het is hierdoor aan te raden om te werken met koeriers die bekend zijn in het gebied en ervaring hebben in het transport. Tussen de ruim 700 koeriers die bij ServiceRight Koeriers zijn aangesloten zitten de specialisten die u zoekt voor uw transport in Zuid-Afrika. Daarnaast worden alle zendingen gratis verzekerd verzonden, waardoor u nog meer zekerheid heeft over uw zending in Zuid-Afrika.

Veelgestelde vragen over transport in Zuid-Afrika

Wat zijn de kosten van transport naar Zuid-Afrika?

De kosten voor het transport van en naar Zuid-Afrika zijn afhankelijk van meerdere factoren. Dit is onder andere de precieze afstand van het transport. De afstanden binnen Zuid-Afrika zijn erg groot, waardoor ook de kosten van het transport van en naar Zuid-Afrika sterk kunnen verschillen. In principe is het een vanaf prijs van €0,39 in plaats van €0,47, waardoor u kunt profiteren van een korting van 20%. Dat is nog eens profiteren van voordelig transport van en naar Zuid-Afrika. 

Naast dat de kosten afhankelijk zijn van de afstand, zijn de kosten ook afhankelijk van het soort zending. U kunt standaard kiezen uit pakketten, meubilair, fietsen, motorvoertuigen, auto’s, bloemen, dieren, gasflessen, medicijnen, witgoed, pallets en briefpost. Wanneer u kiest voor een van deze standaard soort zendingen, dan wordt er automatisch een geschatte afmeting van de zending ingevuld. Naast de hoogte, breedte en lengte wordt er ook het gewicht ingevuld. Het is voor u ook mogelijk om dit zelf aan te passen. Zo kunt u de exacte maten doorgeven zodat er een exacte prijsberekening gemaakt kan worden.

Naast deze opties, is het ook mogelijk om extra opties aan te vinken. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook een spoedzending van maken voor slechts €25 extra of de zending aangetekend versturen voor slechts €5 extra. Een spoedzending betekent dat de zending binnen 2 uur wordt opgehaald en vervolgens zo snel mogelijk wordt bezorgd met een aflevermelding. Op het moment dat uw zending is afgeleverd melden wij dit bij u, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw zending is aangekomen.

Hoe kan ik mijn producten transporteren naar Zuid-Afrika?

U kunt uw producten naar Zuid-Afrika transporteren middels de koeriers van ServiceRight Koeriers. Zij halen de zending op bij het door u aangegeven adres. Vervolgens vervoeren zij de producten en leveren ze deze af op het door u aangegeven adres. Het is mogelijk om gebruik te maken van zowel land-, lucht- als zeevracht. Per zending kunnen wij voor u bekijken wat het voordeligst is en het meest passend bij uw zending. Wilt u bijvoorbeeld dat uw zending er snel is? Dan kunt u kiezen voor luchtvracht. Heeft de vracht minder spoed? Dan kunt u gebruik maken van de voordelige tarieven die horen bij zeevracht. U kunt hier zelf een keuze in maken, maar het is mogelijk om ons advies te vragen. Wij staan u graag telefonisch ter woord van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 op het nummer 088-2222001. Het is uiteraard ook mogelijk om de zending online te boeken als u al zelf een keuze heeft kunnen maken van het soort vracht dat u wilt laten uitvoeren.

Het maakt niet uit hoe groot of klein de producten zijn die u wilt transporteren naar of van Zuid-Afrika, het is voor de koeriers mogelijk om elk product naar dit land te vervoeren. Het is dus niet nodig om zelf aan de slag te gaan met het transporteren van producten naar Zuid-Afrika. Laat dit aan de specialisten over die met liefde zorg dragen over uw zending. Zo heeft u de producten snel waar u ze wilt hebben, zonder er zelf omkijken naar te hebben!

Gerelateerde diensten

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Zuid-Afrika geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Zuid-Afrika?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke