Auto vervoeren

Bekijk de kosten van een auto vervoeren per KM

20%

Discount

1,2 Vanaf prijs:

1,-

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een auto vervoeren?

AUTO VERVOEREN resized

Wat houdt een autotransport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw auto. Een auto vervoeren via ServiceRight Koeriers houdt in dat uw auto door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw auto zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Auto vervoeren

1,20 Vanaf prijs

1,- per KM

Internationaal autotransport

Nationaal autotransport

Nieuwe & exclusieve autotransport

Schade autotransport

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

AUTO VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft auto vervoeren biedt ServiceRight Koeriers u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw auto transport worden gereden.

Veelgestelde vragen over auto transport

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Hoe worden auto’s vervoerd?

Auto’s transporteren wordt voornamelijk gedaan met een autotransportwagen. Autotransporters zijn speciaal ontworpen vrachtwagens die worden gebruikt om auto’s van de ene naar de andere locatie te vervoeren. Er zijn twee soorten autotransporters: open en gesloten. Open autotransporters hebben een dieplader met oprijplaten waar de auto’s op gereden kunnen worden. Gesloten autotransporters hebben een grote gesloten oplegger met een deur waar de auto’s in gereden kunnen worden. Het is zonder twijfel de goedkoopste manier om uw auto te vervoeren.

Waar moet je opletten bij auto’s laten transporteren?

Houd er rekening mee dat wanneer u voor dit type auto transport kiest, uw auto tijdens het transport buiten staat en dus wordt blootgesteld aan weersomstandigheden. Dit is iets om op te letten, hoewel als u dagelijks met uw voertuig rijdt, er praktisch geen verschil is met wat het voertuig op weg naar uw werk ervaart of de kinderen ophaalt. Bovendien zijn alle truckers waarmee we werken volledig verzekerd en in het geval van een ongeluk is er geen aftrekbaar voor jou. Statistisch gezien is er echter minder dan 5% kans dat dit gebeurt. Het is ook belangrijk op te merken dat autodealers overal in het land deze autotransportwagens gebruiken om nieuwe voertuigen naar hun locaties te verzenden. Als de gecertificeerde chauffers ze vertrouwen, is er absoluut geen reden waarom je dat niet zou moeten doen.
Als u nog steeds de zekerheid wilt hebben dat er niets met uw voertuig gebeurt, kunt u kiezen voor de top load-garantieservice – een goed transportbedrijf zal dat voor u beschikbaar stellen. Het zorgt ervoor dat uw voertuig op het hoogste niveau wordt geladen en beschermd tegen mogelijke lekkage van andere voertuigen.

Een ander voordeel van het gebruik van deze transportservice is dat u een exacte ophaaldatum kunt aanvragen. Hoewel de industrie werkt met geschatte datums, zijn er in sommige gevallen uitzonderingen en afhalingen op een specifieke dag of binnen een bereik van 2 of 3 dagen mogelijk. We kunnen dit gemakkelijker doen met aanhangwagens die niet volledig afgedekt zijn om puur praktische redenen – het grote aantal van dit soort vrachtwagens dat er is, maakt het ons gemakkelijker een chauffeur te vinden die een meer dringende afhaaltermijn zou accommoderen. Kortom, als u nog steeds niet weet of u met open of gesloten autoverkeer wilt gaan, houd er dan rekening mee dat de eerste u tijd en geld bespaart, het mogelijk maakt om gebruik te maken van aanvullende services en volledig verzekerd bent. Van onze kant garanderen we dat we een gecertificeerd koeriersbedrijf met een sterk klanttevredenheidsrecord zullen uitkiezen en ervoor zullen zorgen dat u elke stap van het proces up-to-date houdt.

Doen jullie ook aan schade auto transport?

ServiceRight Koeriers is gespecialiseerd in het transporteren van auto’s met schade. De auto wordt namelijk met een krik met onze ophaalwagen opgehaald en vaak afgeleverd naar de autogarage of autoschade specialist. U kunt eventueel een schade auto laten ophalen en door ServiceRight Auto’s laten maken om vervolgens weer gerepareerd bij u af te leveren.

Kan ik mijn auto transporteren van of naar andere landen (Duitsland, Malaga etc.)?

Via ServiceRight Koeriers kunt u uw auto transporteren naar alle landen in Europa. Indien u wilt transporteren naar overzeese landen zoals Engeland of Schotland dan kunnen we uw auto transport combineren met zeevracht. Bij ServiceRight Koeriers is de klant onze prioriteit nummer één. Onze hele missie is erop gericht om uw behoefte op alle mogelijke manieren te onderhouden. Als leidend auto transport bedrijf in Nederland, kunnen we anticiperen op en reageren op al uw behoeften. Om aan uw behoeften te voldoen, zijn wij volledig bevoegd en gebonden in geheel Europa. Op basis van onze jarenlange ervaring in de auto-transportsector, zijn we volledig voorbereid en volledig verzekerd om aan alle onvoorziene omstandigheden te voldoen, of dat nu tijd, wettelijke voorschriften, problemen met het weer of elementaire vertragingen van het verkeer zijn.

Wij gebruiken zowel open als volledig gesloten autotransportwagens, die kunnen voldoen aan elk niveau van behoefte en bescherming dat u mogelijk nodig heeft. Wij bieden deur-tot-deur-autotransportdiensten binnen Europa en hebben ervaring met een breed scala aan voertuigen: auto’s, motorfietsen, luxe- en klassieke auto’s, voertuigen voor landbouw en zware apparatuur, caravans en campers. Wat uw wensen ook zijn, ons grote netwerk van autodragers zal hen ontmoeten. Onze directe verzendservice is gegarandeerd en wordt volledig gecontroleerd en gecontroleerd onder onze auspiciën, wat garandeert dat u alle problemen zult voorkomen die het gevolg kunnen zijn van het gebruik van externe contractanten. Nogmaals, dit is gewoon een ander deel van onze garantie voor u: het maakt deel uit van onze absolute verplichting om aan al uw mogelijke verwachtingen te voldoen.

Met betrekking tot onze doelstellingen als toonaangevende auto-transporteur, investeren we voortdurend in de best mogelijke werknemers, evenals de nieuwste trends en nieuwste technologieën. Op deze manier kunnen we niet alleen aan uw behoeften voor vandaag voldoen, maar ook aan morgen. We zijn constant bereid om elke nieuwe uitdaging aan te gaan en ons team is uiteraard 24/7 beschikbaar om te reageren op eventuele verzoeken. We zijn er altijd voor je.

Deur-tot-deur is veel meer dan slechts een van onze auto-transportdiensten – het maakt deel uit van ons brede engagement om dit proces zo vereenvoudigd en zo pijnloos mogelijk voor u te maken. Het intercontinentaal verplaatsen van een voertuig kan een stressvol proces zijn, daarom zijn we hier om aan alle behoeften te voldoen. We behandelen alle mogelijke stressvolle aspecten, zodat u, de klant, uw auto, vrachtwagen of motorfiets exact kunt ontvangen. tijd en plaats dat je het nodig hebt. Wij accepteren alle belangrijke soorten betalingen en zullen altijd persoonlijk contact zijn om een ​​vlotte levering te garanderen. U wordt niet alleen benaderd door onze coördinatoren, die op elk moment bereikbaar zijn, maar u ontvangt ook een persoonlijk telefoontje van de chauffeur die de leiding heeft over onze ultramoderne transportmaatschappij. Alles is ingesteld om het absolute minimum aan gedoe en gedoe van uw kant te vereisen. Als uw rederij van keuze, willen we de details behandelen, zodat u snel en snel resultaat krijgt!

Onze vertegenwoordigers van de klantenservice zijn van maandag tot vrijdag beschikbaar om u te helpen met al deze diensten en om alle vragen te beantwoorden die u mogelijk heeft. Neem daarom vandaag nog contact op met ServiceRight Koeriers. Uw tevredenheid is onze missie en ons enige doel, en we zijn er altijd voor u. Vanaf de 1e oproep tot uw definitieve ontvangst van uw voertuig, zullen wij uw behoeften, elke stap van de weg behandelen.

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de transport is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Hoe krijg ik mijn auto bij de garage?

Als je pech hebt met je auto, dan moet deze naar de garage voor reparatie. Als je auto niet meer rijdt, dan heb je een aantal opties:

  • Ben je lid van een wegenwachtservice? Dan kunnen zij je vaak helpen
  • Je kunt je auto slepen met een andere auto
  • Je kunt een autotransport service inschakelen via Serviceright, wij verzorgen de rest

Gerelateerde diensten

Wat houdt scooter transport via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt een motor transport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de...

Fiets versturen ServiceRight Koeriers biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight Koeriers  online verzenddienst kunt u uw fiets klaar maken om te...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Auto vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Auto vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Auto vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke