Transport Oostenrijk

Bekijk de kosten van transport in Oostenrijk per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Oostenrijk?

Transport Oostenrijk

Voor transport van en naar Oostenrijk kunt u terecht bij ServiceRight Koeriers! Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers, waardoor er altijd een specialist is aangesloten die u kunt voorzien in het transport naar Oostenrijk! De specialisten die zijn aangesloten rijden meerdere keren van en naar Oostenrijk, waardoor ze de wegen goed kennen en de route veilig en snel kunnen afleggen. Dit gaat vaak een stuk eenvoudiger dan dat u zelf nog de route moet uitzoeken en ervoor moet zorgen dat de zending veilig aankomt.

Transport Oostenrijk

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

inclusief BTW

Internationaal transport

Transport Oostenrijk

Via ServiceRight Koeriers berekenen wij geen voorrijkosten, waardoor u enkel betaalt voor de kilometers die er daadwerkelijk gereden worden. De leveringen naar Oostenrijk kunnen binnen 48 uur plaatsvinden. Boek uw transport naar Oostenrijk daarom zo snel mogelijk om er zeker van te zijn dat uw zending plaats kan vinden!

Veelgestelde vragen over transport in Oostenrijk

Kan ik mijn goederen transporten met groupage transport naar Oostenrijk?

Ja, het is inderdaad mogelijk om uw goederen te transporteren met groupage transport naar Oostenrijk. Er zitten zelfs erg veel voordelen vast aan groupage transport naar Oostenrijk, waardoor wij (indien mogelijk) groupage transport u ook aanbevelen!

Naast de korting die u standaard via ServiceRight Koeriers ontvangt, zorgt groupage transport ervoor dat het nog voordeliger kan. Het is voordelig om gebruik te maken van groupage transport naar Oostenrijk. Het kost de koeriers minder tijd, omdat ze de ritten kunnen combineren en zo maar één keer richting Oostenrijk hoeven te rijden, in plaats van een aantal keer. Hierdoor kunnen ze dit voordeel ook aan u doorberekenen, waardoor u een stuk voordeliger uit bent! 

Daarnaast is groupage transport ook milieubewust. Er hoeven immers minder vrachtwagens te rijden, waardoor de uitstoot van CO2 wordt beperkt. Bij ServiceRight Koeriers denken we graag aan het milieu en als wij op deze manier kunnen bijdragen aan duurzaamheid, denken we hier graag in mee!

Wanneer u gebruik wilt maken van groupage transport naar Oostenrijk, raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur op het nummer 088-2222001. Samen kunnen we dan de mogelijkheden bespreken voor uw groupage transport naar Oostenrijk! Tijdens dit telefoongesprek is het ook mogelijk om direct groupage transport naar Oostenrijk voor u in te plannen. Houd uw agenda dus bij de hand, zodat we direct het transport kunnen inplannen!

Wat zijn de kosten van transport van Oostenrijk naar Nederland en vice-versa?

De kosten voor het transport van Oostenrijk naar Nederland en vice-versa hangen af van verschillende factoren. Als eerst is het belangrijk om de exacte afstand te weten voor het transport. Via de tool op de website kunt u de start- en eindlocatie invoegen zodat de tool automatisch de afstand kan meten van de totale rit. De prijzen starten vanaf €0,39 per kilometer in plaats van €0,47. Dit betekent dat u via ServiceRight Koeriers een korting ontvangt van 20%! Dit is een van de voordelen die u via ons ontvangt. 

Daarnaast is het ook afhankelijk wat voor soort product u wilt vervoeren. U kunt bijvoorbeeld voor briefpost kiezen, maar ook voor witgoed. U kunt zich waarschijnlijk wel voorstellen dat het vervoeren van witgoed kostbaarder is dan het vervoeren van briefpost. Er moet hiervoor ander vervoer ingezet worden en daarnaast moet het witgoed ook op een andere manier in en uit de auto/bus worden getild dan de bus. Dit zijn dus allemaal factoren waarvan de prijzen afhangen. Er worden ook automatische afmetingen ingevuld zodra u het soort zending invult. Hierdoor kunt u links op het scherm ook direct een prijs zien, zodat u direct weet wat de kosten zijn die u kunt verwachten.

Alle zendingen worden gratis verzekerd via ServiceRight Koeriers, maar daarnaast zijn er ook nog meer extra mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven dat het een spoedzending betreft, maar ook als u wilt dat de zending aangetekend wordt verzonden. Voor grotere zendingen kunt u ook kiezen voor een laadklep, extra mankracht of een kleine trailer.

 

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Oostenrijk geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Oostenrijk?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke