Transport Zweden

Bekijk de kosten van transport in Zweden per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt transport van/naar/in Zweden?

Transport Zweden

Transport Zweden De voordelen van transport naar Zweden via ServiceRight Koeriers is dat er de koeriers veel ervaring hebben met het vervoer naar dit land in Scandinavië. Het transport van en naar Zweden is daarom in goede en vertrouwde handen bij een van onze koeriers. Het transport kan snel en voordelig gerealiseerd worden. U kunt eenvoudig een transport boeken van, naar of in Zweden via ServiceRight Koeriers.

Transport Zweden

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage transport

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Transport Zweden

Naast Zweden, is ServiceRight Koeriers ook gespecialiseerd in transport van- en naar andere Europese landen zoals bijvoorbeeld Duitsland, Italië, Frankrijk. Indien u gebruik wilt maken van het transport naar een van deze landen, of naar een van de overige landen, dan kunt u dit eenvoudig online boeken, maar het is ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen zodat we u ook van advies kunnen voorzien indien gewenst. Bel dan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001 en we staan graag tot uw dienst!

Veelgestelde vragen over transport in Zweden

Kan ik mijn goederen van en naar Zweden transporteren met groupage transport?

Groupage transport betekent het samenvoegen van (deel-)zendingen die dezelfde bestemming hebben. Er zijn dan verschillende kleine ladingen die samen worden gevoegd tot één grote lading. Dit is efficiënter, sneller en goedkoper. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat u meerdere producten heeft die naar Zweden vervoerd moeten worden. Het is via ServiceRight Koeriers ook mogelijk om gebruik te maken van groupage transport. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u het beste bellen op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001. Op deze manier kunnen wij u hier het beste in adviseren en kunnen we samen ook de groupage transport direct inplannen. Het is ook mogelijk om dit online in te boeken. U kunt dan zelf de afmetingen invullen via de tool, zodat u direct ook een juiste prijsberekening krijgt. De prijzen die u te zien krijgt, zijn ook altijd inclusief de kortingen die u krijgt indien u het transport naar Zweden via ons boekt!

Het is dus mogelijk om goederen van en naar Zweden te transporteren met groupage transport, sterker nog, het is zelf aan te raden! Op deze manier bent u ook voordeliger uit dan dat u gebruik maakt van stukgoed zendingen naar Zweden. De groupage is bedoeld ter efficiëntie van de goederenstroom.

Op vervoer van en naar Zweden ontvangt u ook nog eens 20% korting via ServiceRight Koeriers. Deze korting geldt ook voor groupage transport. Het volledige transport wordt hiermee uit handen genomen en zo komt uw zending veilig, voordelig en snel in Zweden aan.

Kan ik mijn goederen transporteren van België naar Zweden en vice-versa door een specialist?

Transport via ServiceRight Koeriers gebeurd altijd door een specialist. De goederen die worden ingepland, worden getransporteerd door één van onze 700 koeriersbedrijven. Al deze bedrijven zijn specialisten. Uw zending is daarom ook in veilige handen bij ServiceRight Koeriers. Een ander mooi voordeel is dat uw zending ook altijd gratis verzekerd is indien u het transport door ons laat uitvoeren. Deze garantie kunnen wij geven, juist omdat wij alleen met de specialisten in dit vakgebied werken. Het transport van België naar Zweden als voorbeeld, is dus ook zeker mogelijk door specialisten. Sterker nog: dit wordt alleen maar gedaan door specialisten. Het is dus niet meer nodig om zelf in de auto te stappen om de goederen af te leveren op de plaats van bestemming. Schakel hier een specialist voor in die het gewend is om internationaal transport uit te voeren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor transport van België naar Zweden? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen via 088-2222001. Wij zijn geopend op werkdagen tussen 09:00 en 18:00. Het is ook mogelijk om een bericht in de chatbox rechtsonder achter te laten en dan zullen wij contact met u opnemen om de mogelijkheden voor het transport te bespreken. Zo komen we samen tot de beste oplossingen. Er zijn al vele mensen u voor gegaan en gemiddeld hebben we een 9,4 ontvangen uit ruim 160 beoordelingen. Wij vragen geen voorrijkosten en u ontvangt altijd een vaste voordeelprijs. Dit twee van de vele voordelen die wij bieden via ServiceRight Koeriers. Of het nu om groot, klein of groupage transport gaat, ook voor internationaal transport, bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres!

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Zweden geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Zweden?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke