Marktplaats bezorgdienst

Bekijk de kosten van uw Marktplaats bezorging per KM

20%

Discount

0,71 Vanaf prijs:

0,59

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de marktplaats bezorgdienst?

marktplaats

U heeft na lang zoeken eindelijk het product van uw dromen gevonden op Marktplaats, maar weet niet hoe u dit thuis kunt krijgen. Geen probleem! ServiceRight Koeriers zorgt ervoor dat uw product snel en veilig bij u wordt thuisbezorgd. De Marktplaats bezorgdienst zorgt ervoor dat uw product op de gewenste tijd en datum geleverd wordt. De producten kunnen meubels zijn zoals een bank, kast of bed, maar het kan ook een auto of scooter zijn.

Marktplaats bezorgdienst

0,71 Vanaf prijs

0,59 per KM

Marktplaats bezorgservice

Geen voorrijkosten

Verzekerde zending

Inclusief BTW

marktplaats

Bij ServiceRight Koeriers zijn landelijk al meer dan 700 koeriers aangesloten en worden alle zendingen altijd verzekerd verzonden.  Wilt u gebruik maken van de Marktplaats bezorgdienst? Boek dan nu uw zending met 20% korting online of bel naar 088-2222001. Zo kunt u genieten van uw product, zonder dat u hiervoor de deur uit hoeft!

Veelgestelde vragen over de Marktplaats bezorgdienst

Wat is de Marktplaats bezorgdienst?

De Marktplaats bezorgdienst is een dienst waarbij het product naar uw keuze wordt opgehaald en gebracht naar de gewenste locatie op een gewenst tijdstip. Heeft u een mooi product op Marktplaats gevonden en wilt u deze graag aanschaffen, maar u weet niet hoe u deze bij u thuis of op kantoor krijgt, schakel dan de Marktplaats bezorgdienst in. De Marktplaats bezorgdienst kan ook van pas komen als u niet in staat bent een product te tillen. Met extra mankracht zorgt ServiceRight Koeriers er voor dat uw product toch veilig komt te staan waar u wilt. Zo heeft u geen zorgen over het vervoeren van uw product!

Via ServiceRight Koeriers kunt u eenvoudig in twee stappen de kosten berekenen voor het laten vervoeren van uw product. Voer de ophaal- en breng locatie in en vervolgens het soort zending. U krijgt direct de tarieven te zien inclusief de extra opties zoals een spoedzending of aangetekend verzenden. Wilt u vervolgens gebruik maken van de Marktplaats bezorgdienst? Voer dan het tijdstip in, de datum en uw gegevens. ServiceRight selecteert de beste koerier voor uw zending en zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw nieuwe of tweedehands product.

ServiceRight Koeriers neemt de volledige zorg uit handen als het gaat om verzending van uw product en dat tegen een scherp tarief! Zo krijgt u standaard 20% korting en rekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast worden alle zendingen ook altijd verzekerd verzonden. Zo kunt u snel en voordelig genieten van uw nieuwe auto, wasmachine of caravan.

Hoelang duurt het voordat ik een Marktplaats aankoop kan laten bezorgen?

U kunt er zelf voor kiezen wanneer u de Marktplaats aankoop geleverd wilt hebben. Wilt u dezelfde dag het product nog in huis? Dat kan! Via ServiceRight Koeriers kunt u de zending op elk gewenst moment laten leveren. Heeft de zending spoed? Kies dan als extra optie voor de spoedzending. Op een spoedzending ontvangt u ook 20% korting.

Bij het aanvragen van de zending kunt u zelf de data invullen naar keuze. Zo heeft u zelf de aanvraag in handen en kunt u zelf bepalen wanneer het product geleverd wordt. Zodra u de aanvraag heeft gedaan, wordt deze direct doorgestuurd naar de koerier en deze probeert u zo snel mogelijk van dienst te zijn. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een opdracht over een aantal dagen of weken in te plannen. Zo bent u er op dat moment van verzekerd dat er een koerier voor u klaarstaat.

Wat zijn de kosten van de Marktplaats bezorgdienst?

De kosten voor de Marktplaats bezorgdienst hangen af van de gekozen afstand en het gekozen product. Boekt u een koerier via ServiceRight Koeriers, dan profiteert u altijd van 20% korting op de prijs! Zo kunt u al gebruik maken van de Marktplaats bezorgdienst vanaf €0,59 per kilometer. Hoe verder de afstand, hoe meer de korting dus oploopt! Daarnaast is uw zending altijd gratis verzekerd ter waarde van €15,69. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw product veilig, snel en goedkoop geleverd wordt.

De exacte kosten kunt u eenvoudig berekenen via de website. Het enige dat u hoeft in te vullen is de ophaal- en breng locatie en het soort zending. De geschatte afmetingen van de zending wordt automatisch ingevuld en is naar wens nog verder te specificeren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen voor extra opties. Op al deze opties krijgt u ook nog eens 20% korting! Zo is niet alleen uw zending verzekerd, maar bent u ook verzekerd van een voordelige prijs! U kunt er ook voor kiezen om een spoedzending aan te vragen, de zending aangetekend te verzenden of bijvoorbeeld een kleine trailer, extra mankracht of een voertuig met laadklep extra te boeken. Meer informatie hierover kunt u terugvinden bij de extra opties. Dit is volledig naar wens aan te vinken en de prijzen ziet u hier ook direct bij staan. Wilt u liever eerst met ons schakelen? Bel dan naar 088-2222001 en wij zorgen samen voor de juiste keuze!

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Marktplaats bezorgdienst geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Marktplaats bezorgdienst?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke