Transport Griekenland

Bekijk de kosten van transport in Griekenland per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Griekenland?

Griekeland Transport

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland. Het enige dat u hoeft te doen, is de zending bij ons aan te melden en vervolgens voorziet ServiceRight Koeriers in het volledige vervolg proces. Onze koeriers de zending op het gekozen tijdstip en de gekozen datum op en leveren deze op het gekozen tijdstip en de gekozen datum weer af.

Transport Griekenland

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage transport

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Griekeland Transport

ServiceRight Koeriers werkt samen met meer dan 700 koeriers, waardoor er altijd een koerier is die de zending voor u kan uitvoeren naar of vanuit Griekenland. Wij werken met transparante prijzen. De ritprijs heeft een vanaf prijs van €0,39 per kilometer. De prijs kunt u verder zelf eenvoudig zien wanneer u de van en naar locatie invult op de website. Hierdoor weet u direct wat u kunt verwachten!

Veelgestelde vragen over transport in Griekenland

Kan ik transporteren van Griekenland naar de Rotterdamse haven en vice-versa?

Het is mogelijk om transport in te plannen van Griekenland naar de Rotterdamse haven en vice-versa. Naast land- en lucht zendingen, maakt ServiceRight Koeriers ook gebruik van zee zendingen. Dit is bijvoorbeeld mogelijk vanuit en naar de Rotterdamse haven. Zeevracht is vaak goedkoop, waardoor u voor een voordelige prijs kan transporteren van en naar Griekenland via de Rotterdamse haven. Per boot kunt u daarnaast bijna alles verzenden!

Om de mogelijkheden voor transport van Griekenland naar de Rotterdamse haven of vice-versa te bespreken, raden wij u aan telefonisch contact op te nemen zodat wij dit samen voor u kunnen inplannen. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken tussen 09:00 en 18:00 op het nummer 088-2222001. 

De haven van Rotterdam staat bekend om de grootste haven van Europa. Vanuit Rotterdam zijn er vele mogelijkheden om transport international uit te laten voeren. Jaarlijks wordt er zo’n 461.000.000 ton goederen gelost in de haven van Rotterdam. Hieruit blijkt maar weer hoe groot deze haven is en hoeveel transport er plaatsvindt via deze haven. Niet alleen is Rotterdam de grootste haven van Europa, maar het is ook de twee na grootste haven van de wereld. Enkel Shanghai en Singapore zijn groter dan Rotterdam.

ServiceRight Koeriers maakt ook regelmatig gebruik van de haven van Rotterdam omdat deze eindeloze mogelijkheden biedt voor internationaal transport. Ook uw goederen kunnen wij dus via deze haven vervoeren. Er werken ruim 1100 werknemers hard om uw zending met succes te vervoeren!

Kan ik Groupage transport uitvoeren naar Griekenland?

Groupage transport kan worden uitgevoerd naar Griekenland. Groupage transport biedt verschillende voordelen. Allereerst betekent dit een voordelige manier van transport van en naar Griekenland. Groupage transport staat namelijk voor het samenvoegen van verschillende vrachten. Dit is handig voor als er meerdere (deel-)zendingen naar dezelfde bestemming vervoerd moeten worden. Zo kan er efficiënter, maar ook sneller en goedkoper gewerkt worden. Het voordeel berekenen wij vervolgens door aan u, waardoor u profiteert van meer voordeel. Naast het voordeel van de voordelige prijzen, is het voordeel van groupage transport ook dat het beter is voor het milieu. ServiceRight Koeriers vindt duurzaamheid erg belangrijk en op deze manier kunnen wij bijdragen aan de duurzaamheid. Door groupage transport rijden er minder vrachtwagens dit resulteert in minder CO2 uitstoot en minder verbruik van brandstof.

Via ServiceRight Koeriers ontvangt u standaard al een voordelig tarief en hoge kortingen. Ook op groupage transport naar Griekenland ontvangt u een voordelig tarief en de kortingen. Dit zorgt ervoor dat u voordelig uit bent voor de zending van of naar Griekenland. 

Wilt u graag gebruik maken van groupage transport van of naar Griekenland? Neem dan telefonisch contact op of u kunt een chatbericht via de website sturen, zodat wij contact met u kunnen opnemen. Zo kijken we samen naar de mogelijkheden voor groupage transport. Er zijn naast de standaard mogelijkheden ook nog extra mogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld een aangetekende verzending zijn, zodat u zeker weet dat de zending is aangekomen bij de ontvanger en hoeft u niet te wachten op een seintje van de ontvanger dat de zending daadwerkelijk goed is aangekomen.

Kan ik mijn producten verzekerd verzenden naar Griekenland?

De producten kunnen zeker verzekerd worden verzonden naar Griekenland. Sterker nog: alle producten worden vanuit ServiceRight Koeriers gratis verzekerd verzonden tot een bedrag van €450. Deze dienst bieden wij volledig gratis aan in combinatie met de ritprijs. Normaal gesproken kost het verzekerd verzenden €15,69, dat is toch weer een mooie korting die u kunt meepakken zodra u een zending boekt naar Griekenland via ServiceRight Koeriers! Dit biedt u meer zekerheid en zo weet kunt u gerust uw zending overlaten aan één van de 700 koeriers die bij ons zijn aangesloten. 

Naast het verzekerd verzenden, is het ook mogelijk om te kiezen voor één of meerdere van de volgende opties: spoedzending, aangetekend verzenden, met laadklep, extra mankracht en een kleine trailer. Een voertuig met een laadklep wordt bijvoorbeeld gebruikt bij een verhuizing of het vervoeren van witgoed en/of motorvoertuigen. Indien u meer informatie wilt over de extra opties, kunt u op de info button klikken die achter de verschillende opties staan. Op deze manier kunt u de zending volledig inrichten naar wens. Op al deze extra opties ontvangt u ook nog eens een mooie korting, net als op de ritprijs. De kosten per kilometer zijn €0,39 per gereden kilometer. Doordat er geen voorrijkosten zijn, betaalt u alleen voor de kilometers die er ook echt gereden worden. Dat is nog eens een voordeel voor het boeken van een zending naar Griekenland!

Wilt u gebruik maken van een veilige, snelle en voordelige zending naar Griekenland? Maak dan gebruik van een van de koeriers van ServiceRight Koeriers waarbij u ook nog eens gratis verzekerd bent!

Gerelateerde diensten

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

Heeft u transport naar Spanje nodig? Zoek dan niet verder: via één van de koeriers die zijn aangesloten bij ServiceRight koeriers kunt u uw transport...

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Griekenland geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Griekenland?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke