Transport Italië

Bekijk de kosten van transport in Italië per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Italië?

Italie Transport

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39 per kilometer. De prijzen die u te zien krijgt zijn inclusief BTW en een korting van 20%. Zo profiteert u altijd van een scherp tarief voor het vervoer van, naar en in Italië!

Transport Italië

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Italie Transport

Italië, gelegen in Zuid-Europa, grenst aan Frankrijk, Slovenië, Zwitserland en Oostenrijk. Het is vaak een populair vakantieland, maar het kan ook zijn dat u hier familie heeft wonen of dat u gaat verhuizen naar Italië. Of u nou een volledige inboedel wilt verhuizen of slechts een klein pakketje, de koeriers kunnen dit transport naar Italië altijd voor u realiseren. Kies een gewenste datum en een gewenst tijdstip en wij regelen het transport naar Italië voor u!

Veelgestelde vragen over transport in Italië

Kan ik pallets transporteren van en naar Italië

Ja, ServiceRight Koeriers kan voor u het transporteren van pallets van en naar Italië verzorgen. Indien u de exacte afmetingen weet van de pallets, kunt u deze eenvoudig invoeren tijdens het boeken van uw koerier. Er wordt altijd een schatting gemaakt van een zending, maar deze is volledig naar keuze aan te passen. Zo weet u zeker dat u de juiste afmetingen heeft doorgegeven om de pallets te kunnen transporteren van en naar Italië. Voor het transporteren van pallets van en naar Italië hanteren wij voordelige tarieven en bent u bovendien altijd gratis verzekerd!

De pallet is vaak een houten plateau, maar het is ook mogelijk dat deze van kunststof of karton is. Deze keuze is vaak afhankelijk van de lading op de pallets en de omgeving waar de pallets worden gebruikt. Er bestaan ook speciale palletboxen, ook voor deze boxen is het mogelijk om transport te boeken van en naar Italië. De pallets worden verplaatst met een pompwagen of vorkheftruck. De volledige zorg van het transport nemen de koeriers van ServiceRight Koeriers voor u uit handen.

ServiceRight Koeriers onderscheidt zich door meerdere factoren. Ten eerste ontvangt u altijd een voordelig tarief inclusief een korting van 20%! Daarnaast worden de zendingen altijd verzekerd verstuurd en betaalt u geen voorrijkosten. De voordelen hebben al vele mensen ervaren. Dit is ook terug te zien in het cijfer (9.4) die ServiceRight Koeriers heeft ontvangen uit ruim 160 recensies. Ook voor het transport van pallets van en naar Italië, bent u dus bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres.

Kan ik mijn goederen dagelijks transporteren van en naar Italië?

Het is mogelijk om uw goederen dagelijks te transporteren van en naar Italië. Dit kunt u zelf inplannen, of wij kunnen u hierin assisteren. Het dagelijkse transport van en naar Italië is mogelijk voor grote vragt en kleine vracht. Afhankelijk van het soort vracht en de precieze afstand kunnen wij voor u een prijsberekening maken. Italië is een erg groot land, dus het is erg afhankelijk van de precieze locatie wat de kosten voor het transport van en naar Italië zal zijn. De leveringen zijn mogelijk binnen 48 uur.

Daarnaast bezit Italië veel over kleine wegen en bergweggetjes wat het transport van en naar Italië soms wat lastig maakt. Hierdoor is het aan te bevelen om hier een koeriersdienst voor in te schakelen, zodat u zeker weet dat uw zending in veilige handen is. 

ServiceRight Koeriers is duidelijk en transparant in de werkwijze en de prijzen. U kunt alle informatie in één oogopslag via de website vinden, maar indien u liever met een medewerker wilt schakelen, is dat ook telefonisch mogelijk of via de chat op de website. U kunt de volledige zorg uit handen geven. U bepaalt welke zending u in wilt plannen en wanneer en vervolgens regelen wij de volledige afhandeling tegen de vooraf afgesproken prijs. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u het transport boeken? Ga dan snel naar “boek nu” of bel van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001 en we maken de boeking voor u in orde.

Kan ik ook auto’s & motoren transporteren van en naar Italië?

Alles is mogelijk om te transporteren van en naar Italië, dus ook auto’s en motoren. Auto’s en motoren zijn zelfs hetgeen dat het meest vervoerd wordt. Dit gebeurd bijvoorbeeld vaak voor motorraces die vaak in Italië plaatsvinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de MotoGP of racen op het circuit Mugello in Italië. Laat uw auto of motor door een van de koeriers van ServiceRight Koeriers vervoeren en u weet zeker dat uw auto of motor op tijd aankomt voordat de motorraces starten! Daarnaast worden alle zendingen verzekerd verzonden, wat u ook nog eens extra zekerheid geeft!

Voor het transporteren van auto’s of motoren, is het ook noodzakelijk om de extra optie “voertuig met laadklep” te activeren. Een laadklep is een hydraulische klep dat bij de grotere transport bussen voor het vervoer van grotere en zwaardere goederen is bevestigd. Bij bijvoorbeeld complete verhuizingen, maar dus ook bij het transporteren van een motorvoertuig is een voertuig met een laadklep een must. Op de ritprijs ontvangt u 20% korting, maar ook op het boeken van een voertuig met een laadklep ontvangt u nog eens 20% korting. Dit zorgt ervoor dat uw motor en/of auto ook nog eens voordelig aankomt in Italië en u zich hier dus geen zorgen over hoeft te maken. 

Naast het voertuig met de laadklep, kunt u ook voor een spoedzending kiezen indien u onverwachts de motor of de auto snel op bestemming moet hebben. De optie voor een spoedzending is slechts €25! Ook voor uw auto of motor transport kunt u dus bij ServiceRight Koeriers terecht!

Gerelateerde diensten

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Italië geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Italië?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke