Transport Polen

Bekijk de kosten van transport in Polen per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt de transport van/naar/in Polen?

Polen transport

Bent u op zoek naar een koerier die uw transport van of naar Polen kan verzorgen? Dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Via de online tool kunt u eenvoudig uw transport van en naar Polen inplannen. Via de online tool kunt u zelf aangeven op welke locatie de zending opgehaald moet worden en op welk adres de zending moet worden afgeleverd.

Transport Polen

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Polen transport

Daarnaast kunt u zelf aangeven op welke datum en welk tijdstip u dit gedaan wilt hebben. Wij gaan vervolgens direct voor u aan de slag om een koerier voor u in te schakelen die voordelig voor u het transport zal regelen. Regel nu dus eenvoudig het internationale transport via ServiceRight Koeriers en u kunt zeker zijn van veilig, snel en voordelig transport van en naar Polen! 

Veelgestelde vragen over transport in Polen

Wat kost transport van Polen naar Nederland?

De kosten voor transport van Polen naar Nederland hangen af van verschillende factoren. Allereerst is dit afhankelijk van de exacte afstand die er gereden moet worden. De prijzen zijn vanaf €0,39 per KM. Normaal gesproken is dit €0,47 per KM. Dit betekent dat u een korting van 20% ontvangt per kilometer. Daarnaast betaalt u via ServiceRight Koeriers geen voorrijkosten. U betaalt dus echt alleen voor de kilometers die er gereden worden. Dit is wel zo eerlijk voor u en zo weet u ook zeker dat u niet teveel betaalt. Naast de kosten per KM, is het ook afhankelijk van het product dat er vervoerd moet worden. Nadat u via de online tool heeft aangegeven wat de start- en eindlocatie is, kunt u aangeven wat er precies vervoerd moet worden. U kunt bijvoorbeeld aangeven dat het een dier is, een meubelstuk of een auto. Op deze manier wordt ook direct de prijs aangepast. De geschatte afmetingen van de zending worden ingevuld, maar wanneer u deze al precies weet, kunt u deze ook zelf nog aanpassen. Tevens kunt u ook extra opties aanvinken. Alle zendingen worden gratis verzekerd verzonden, maar u kunt zelf ook aangeven wanneer het een spoedzending betreft en wanneer het bijvoorbeeld aangetekend verzonden moet worden. De kosten hiervan kunt u direct online terugvinden. Wanneer u alle opties heeft ingevuld, ziet u in het scherm de totale kosten terug. Dit is de voordeelprijs die u krijgt via ServiceRight Koeriers. De prijs is dus inclusief de korting die u via ServiceRight Koeriers ontvangt!

Kan ik mijn goederen naar Polen versturen met groupage transport of intermodaal transport?

Het is inderdaad mogelijk om uw transport naar Polen te versturen met groupage transport. Groupage transport houdt in dat verschillende deelzendingen die dezelfde bestemming hebben worden samengevoegd. Dit is vaak voordeliger voor elke partij aangezien de chauffeur zo maar één keer naar Polen hoeft te rijden en zo alle zendingen in één keer mee kan nemen. Als u gebruik wilt maken van dit voordeel, kunt u dit aangeven tijdens het boeken van uw transport. 

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van intermodaal transport via ServiceRight Koeriers. Intermodaal transport houdt in dat goederen met meerdere vervoersmiddelen worden vervoerd. De goederen worden met behulp van een laadeenheid opgeladen. Dit betekent dat de volledige container bijvoorbeeld wordt overgeplaatst van bijvoorbeeld de vrachtwagen op de boot of andersom. 

Wilt u de verschillende mogelijkheden bespreken? Op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 zijn wij ook telefonisch te bereiken op het nummer 088-2222001. Wij kijken dan voor u of uw transport in aanmerking komt tot groupage transport of intermodaal transport en welke mogelijkheden er voor u zijn. Het is ook mogelijk om een informatieaanvraag online te doen of om via de opmerkingen aan te geven dat u op zoek bent naar groupage of intermodaal transport. In dit geval zullen wij contact met u opnemen als het regelen van dit transport wel of niet gelukt is. In het laatste geval zullen we u de opties tonen die wel mogelijk zijn om uw transport van en naar Polen zo toch mogelijk te maken! 

Kan ik mijn goederen transporteren van Polen naar België en vice versa?

Ja, het is mogelijk om uw goederen te transporteren van Polen naar België en vice versa. Aangezien ServiceRight Koeriers internationaal transport verzorgd, maakt het niet uit vanuit welk land er transport geregeld moet worden en waar dit naartoe gebracht moet worden. De leveringen internationaal zijn binnen 48 uur mogelijk, dus ook als uw levering haast heeft, kunnen we ervoor zorgen dat de levering snel geregeld is. Tevens worden alle zendingen gratis verzekerd verzonden, dus u krijgt er ook een stuk zekerheid bij! Via ServiceRight Koeriers zijn de zendingen zowel zakelijk als particulier mogelijk. Wanneer u dus particulier vervoer nodig heeft van Polen naar België, dan is dat ook mogelijk. Maar ook als u bijvoorbeeld met uw bedrijf gaat verhuizen of als er een klant is in Polen waar u een pakketje naar moet versturen, dan kunt u via ServiceRight Koeriers het transport inplannen. 

Het inplannen van transport van Polen naar België en vice versa kunt u zelf eenvoudig doen via de online tool. Daar vult u de adressen in waar de zending opgehaald moet worden en waar de zending naar toe gebracht moet worden. Op deze manier kunt u gelijk de tarieven zien en ook direct de rit boeken wanneer u daadwerkelijk gebruik wilt maken van het transport. Vervolgens zullen wij aan de slag gaan om de juiste koerier voor u te vinden die het transport kan uitvoeren en als deze akkoord is, zult u de bevestiging van het transport ontvangen. Zo eenvoudig is het transport van Polen naar België en vice versa geregeld! 

 

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

Transport van, naar en in Italië kunt u eenvoudig boeken via ServiceRight Koeriers. Dit internationale transport is al mogelijk binnen 48 uur en vanaf €0,39...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Polen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Polen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke