Fiets vervoeren

Bekijk de kosten van een fiets vervoeren per KM

20%

Discount

0,71 Vanaf prijs:

0,59

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een fiets vervoeren?

FIETS VERVOEREN resized

Wat houdt fiets vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw fiets. fiets vervoeren via ServiceRight houdt in dat uw fiets door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw fiets zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Fiets vervoeren

0,71 Vanaf prijs

0,59 per KM

Fiets transport

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

FIETS VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft fiets vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over een fiets vervoeren

Wat zijn de kosten om fietsen te vervoeren?

De prijzen van fietsen vervoeren verschillen per opdracht. Wilt u de fiets binnen Nederland vervoeren of bijvoorbeeld naar het buitenland? En wilt u de fiets dan vervoeren van Groningen naar Limburg of bijvoorbeeld binnen Amsterdam? Het is allemaal mogelijk, maar hier is ook de prijs van afhankelijk. De ritprijs is €0,59 per kilometer en dit inclusief een korting van 20% en verzekerd verzenden. Daarnaast heeft u nog de mogelijkheid om te kiezen voor een spoedzending, aangetekend verzenden, een voertuig met laadklep, extra mankracht en een kleine trailer. De kosten zijn transparant en terug te vinden in een eenvoudig overzicht. Zodra de locaties zijn ingevuld, ziet u de prijzen direct terug. U betaalt geen voorrijkosten als u boekt via ServiceRight Koeriers. Dit heeft als grote voordeel dat u alleen betaalt voor de kilometers die er ook daadwerkelijk gemaakt worden. Het is ook mogelijk om meerdere fietsen te laten vervoeren via ServiceRight Koeriers. Wilt u even overleggen of heeft u vragen over de mogelijkheden? U kunt dan tussen 09:00 en 18:00 bellen naar 088-2222001 om te overleggen. Wij denken graag mee en zorgen er voor dat de fiets(en) veilig, snel en voordelig op de juiste plaats van bestemming aankomen.
De prijzen die u terugziet op de website, zijn altijd inclusief BTW. De prijs die u ziet, is dus de totaalprijs die u betaalt. Zo staat u niet onverwachts voor verrassingen en weet u waar u aan toe bent. Geen gedoe, maar ga voor gemak en laat uw fiets vervoeren door ServiceRight Koeriers.

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Hoe wordt een fiets vervoerd?

Een fiets op loopafstand vervoeren is nog goed te doen zonder professionele hulp. Bij het vervoeren van uw fiets naar een andere locatie wordt het een heel ander verhaal. U wilt natuurlijk niet dat uw fiets beschadigd raakt. Ook als u meerdere fietsen wilt vervoeren is dit voor ServiceRight geen enkel probleem.

Gerelateerde diensten

Wat houdt fiets bezorgen via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Fiets versturen ServiceRight Koeriers biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight Koeriers  online verzenddienst kunt u uw fiets klaar maken om te...

Fiets ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verzendservice kunt u uw fiets klaar maken om te verzenden, ServiceRight haalt...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Fiets vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Fiets vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Fiets vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke