Transport Duitsland

Bekijk de kosten van transport in Duitsland per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt transport van/naar/in Duitsland?

Duitsland transport

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport naar Duitsland is dat de koeriers vaak bekend zijn in de gebieden van Duitsland, door de vele transporten die er plaatsvinden. Hierdoor weten ze precies hoe ze het beste kunnen rijden om zo snel mogelijk de zending naar plaats van bestemming te brengen op de meest veilige route.

Transport Duitsland

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage Duitsland

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Duitsland transport

Dagelijks worden er ritten van en naar Duitsland ingepland en de koeriers kunnen elke plek in Duitsland bereiken. Bij ServiceRight Koeriers kunt u terecht voor alle soorten transport naar Duitsland. Dit kan groot transport zijn, maar ook klein transport. De koeriers staan altijd voor u klaar om het transport tot een succes te maken!

Veelgestelde vragen over transport in Duitsland

Kan ik mijn producten dagelijks transporteren naar Duitsland?

Ja, het is inderdaad mogelijk om producten dagelijks te transporteren naar Duitsland. Het is bij ons mogelijk om zelf de datum en het tijdstip in te plannen. De levering van het internationale transport is mogelijk binnen 48 uur. Tijdens het online boeken kunt na het invullen van de start en breng locatie ook kiezen voor het type zending en de eventuele extra opties. Vervolgens kiest u een tijdstip om de zending op te halen en een tijdstip om de zending af te leveren. Zo bepaalt u zelf wanneer u wilt dat het transport naar Duitsland plaatsvindt. Er zijn meer dan 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight, waardoor er dagelijks transport kan plaatsvinden. Alle zendingen worden altijd verzekerd verzonden. Het is daarnaast mogelijk om zowel zakelijke als particuliere zendingen in te plannen. Het is via ServiceRight Koeriers ook mogelijk om de zending aangetekend te verzenden. Zo bent u er zeker van dat de ontvanger de zending in goede orde heeft ontvangen. Alle extra diensten zijn te boeken met 20% korting, wat er voor zorgt dat het transport naar Duitsland niet alleen snel en veilig gebeurd, maar ook voordelig! Naast de 20% korting, zijn er nog meer voordelen als u het transport naar Duitsland via ServiceRight Koeriers inboekt. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen voorrijkosten! Het dagelijkse transport naar Duitsland is al mogelijk vanaf €0,39 per kilometer. Dit is inclusief een scherpe korting van 20%! Kijk snel verder voor de mogelijkheden via de knop “boek nu”!

Kan ik mijn producten ook transporteren van België naar Duitsland?

Het is zeker mogelijk om producten te transporteren van België naar Duitsland. ServiceRight Koeriers opereert internationaal en is in alle landen actief. Hierdoor kunnen wij u ook voorzien van transport van België naar Duitsland. Het is ook mogelijk om vanuit elk ander land transport naar Duitsland in te plannen. Het is dus niet noodzakelijk om dit vanuit Nederland in te plannen. Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om transport binnen België of Duitsland plaats te laten vinden. 

Het internationaal transport is al mogelijk binnen 48 uur en is al mogelijk vanaf €0,39 per kilometer. Het internationale transport is dus ook nog eens erg voordelig en snel! Indien u direct via de website de haal- en breng locatie invult, kunt u ook direct de totale kosten zien voor het transport. Dit is het meest accuraat als u ook de juiste afmetingen heeft voor de zending.

Kan ik groupage of speciaal transport naar Duitsland uitbesteden aan ServiceRight Koeriers?

Zowel groupage als speciaal transport naar Duitsland zijn in goede handen bij ServiceRight Koeriers. Het is dus inderdaad mogelijk om deze types transport naar Duitsland bij één van onze koeriers te boeken. Wanneer valt iets eigenlijk onder speciaal transport? Speciaal transport kan verschillende dingen betekenen. Het kan bijvoorbeeld transport zijn waarvoor er bepaalde vergunningen aangevraagd moeten worden, maar het kan bijvoorbeeld ook een speciaal kunstwerk bevatten. Indien het transport niet de gebruikelijke afmetingen voor wegvervoer heeft, kan dit ook vallen onder het speciaal vervoer. Indien u gebruik wilt maken van speciaal transport, kunt u het beste telefonisch contact opnemen zodat wij samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor het speciale transport. Zo weten we precies wat de wensen zijn en wat wij daarin voor u kunnen betekenen. Wij zijn op werkdagen bereikbaar tussen 09:00 en 18:00 op het nummer 088-2222001. Groupage transport biedt de mogelijkheid om de producten goedkoper te transporteren, doordat de zendingen samengevoegd worden. Naast het feit dat dit voor u voordeliger is, is dit ook beter voor het milieu. Zo hoeft de koerier minder vaak te rijden, wat zorgt voor minder CO2 uitstoot. Zo draagt u ook direct een steentje bij aan de duurzaamheid waar wij vandaag de dag rekening mee moeten houden. Heeft u dus meerdere kleine hoeveelheden die vervoerd moeten worden? Plan dan nu uw groupage transport in en zorg dat deze op het door u gewenste tijdstip en datum worden afgeleverd op de locatie naar keuze. Ook groupage transport en speciaal transport boekt u bij ServiceRight Koeriers tegen een scherp tarief met 20% korting!

Gerelateerde diensten

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om...

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Duitsland geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Duitsland?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke