Transport Frankrijk

Bekijk de kosten van transport in Frankrijk per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt transport van/naar/in Frankrijk?

Frankrijk Transport

Het transport naar Frankrijk eenvoudig regelen? Dat kan! Een van de 700 koeriers die bij ServcieRight Koeriers zijn aangesloten, staan graag voor u klaar om het transport naar Frankrijk voor u te regelen. Frankrijk is een erg populair land onder de Nederlanders! Dit geldt niet alleen als vakantieland, maar ook als land om naartoe te emigreren of om er een tweede huis te kopen.

Transport Frankrijk

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Groupage transport

Internationaal transport

Levering binnen 48 uur

Inclusief BTW

Frankrijk Transport

Doordat het niet verplicht is een verblijfsvergunning aan te vragen als je vanuit Nederland wilt emigreren naar Frankrijk, is dit een makkelijk land om naar uit te wijken. Er komt vaak veel bij kijken en u wilt eigenlijk uw eigen meubels en bezittingen behouden in uw nieuwe land. Hiervoor is het transport naar Frankrijk een ideale optie! U kunt in één keer alle spullen transporteren naar Frankrijk en wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig en snel aankomen op plaats van bestemming.

Veelgestelde vragen over transport in Frankrijk

Kan ik mijn producten dagelijks transporteren van en naar Frankrijk?

Het is mogelijk om uw producten dagelijks te transporteren van en naar Frankrijk. Frankrijk heeft goede wegen en de verbinding met Nederland is goed. Hierdoor kunnen de zendingen snel uitgevoerd worden en kunnen leveringen binnen 48 uur gedaan worden. Dit internationale transport is al mogelijk vanaf €0,39 per kilometer in plaats van de reguliere €0,47 per kilometer. Dit betekent dat u op het dagelijkse transport van en naar Frankrijk een korting van 20% ontvangt per kilometer! Hoe verder de afstand, hoe hoger de korting is die u ontvangt. 

Op de website van ServiceRight Koeriers selecteert u zelf een koeriersdienst en u ziet direct de voordeelprijs. Vervolgens kiest u een ophaaldatum en locatie + een afleverdatum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren. Vervolgens komt ServiceRight Koeriers in actie en zorgen wij ervoor dat uw zending geregeld wordt. Uw zending wordt verzekerd verzonden tot een bedrag van €450! Dit geeft u meer zekerheid voor het transport van en naar Frankrijk.

Het inplannen van de zending kan dus op elke willekeurige dag zodat u zelf kunt bekijken wat u het beste uitkomt. Zo weet u zeker dat het transport aankomt op de dag dat u het in gedachten heeft. Het dagelijks transport is mogelijk voor zowel zakelijke als particuliere zendingen en is mogelijk voor alle soorten en type zendingen. Naast het dagelijkse transport naar Frankrijk, is het ook mogelijk om dagelijks transport in te plannen naar Griekenland, Italië of Duitsland. Kijk dus snel verder en plan uw internationale transport in via ServiceRight Koeriers.

Kan ik mijn producten meesturen met groupage transport van en naar Frankrijk?

Het is mogelijk om uw producten mee te sturen met groupage transport van en naar Frankrijk. Het is ook aan te raden om dit te doen indien mogelijk, omdat u zo ook vaak voordeliger uit bent. De koerier rijdt immers in één keer naar dezelfde locatie, waardoor de kosten samengevoegd kunnen worden. Voor het gebruik van groupage transport vragen wij u telefonisch contact op te nemen zodat wij de mogelijkheden samen kunnen bespreken. U kunt ons op werkdagen bereiken tussen 09:00 uur en 18:00 op het nummer 088-2222001. Wij staan u graag ter woord om samen de groupage transport te bespreken en in te plannen.

Groupage transport vraagt om veel logistieke ervaring en een groot netwerk. Hiervoor bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres. Wij hebben een groot netwerk aan koeriers die dagelijks groupage transport van en naar Frankrijk verzorgen. 

Wist u dat groupage transport ook beter is voor het milieu? Doordat de vrachtwagens minder vaak hoeven te rijden omdat het transport samengevoegd wordt, is er minder CO2 uitstoot en wordt er minder brandstof gebruikt. Kortom: meer groupage betekent minder milieubelasting. Daarom willen wij altijd samen kijken of groupage transport van en naar Frankrijk mogelijk is. Zo zorgen we voor uw zending, maar ook samen voor het milieu.

Groupage transport is bij ServiceRight Koeriers altijd tegen een scherp tarief te boeken. Ideaal voor als u kleinere hoeveelheden wilt versturen naar dezelfde locatie! Ontdek nu wat het voordeel voor u is en plan uw groupage transport in! 

Kan ik gevaarlijke goederen met ADR transport van en naar Frankrijk sturen?

ADR betekent “Accord Européen relatif au transport international de marchandises Dangereuses par Route”. Dit is het pan-Europese verdrag voor het internationale vervoer van gevaarlijke goederen over de weg. De wetgeving rondom de gevaarlijke stoffen over de weg wordt elke twee jaar aangepast, al blijven de grote veranderingen al een aantal jaar uit. Omdat het wel erg belangrijk is dat deze wetgeving wordt nageleefd, is het verstandig om hiervoor een koeriersbedrijf in te schakelen die hier gespecialiseerd in is en dit transport voor u kan uitvoeren.

Het is mogelijk om deze gevaarlijke goederen te laten vervoeren door de koeriers van ServiceRight Koeriers. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u het beste bellen van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 op het nummer 088-2222001. Wij kunnen dan samen in overleg het ADR transport inplannen met de juiste koeriers. Zo loopt u zelf geen risico met de gevaarlijke stoffen en weet u zeker dat het transport veilig en op de juiste manier gebeurd. 

Het is alleen noodzakelijk om ADR transport in te schakelen wanneer het UN nummer een vermelding heeft in de ADR voorschriften. Dit zijn bijvoorbeeld producten als vuurwerk en wapens, maar het kunnen ook gassen zijn zoals waterstofgas of vloeistof zoals benzine. Als u hier niet mee bekend bent, raden wij u ook aan om hierover contact met ons op te nemen. Zo weten we samen zeker dat het transport op de juiste manier uitgevoerd wordt. De koeriers die hiervoor worden ingezet beschikken over de juiste certificaten om het transport veilig uit te voeren.

Gerelateerde diensten

Indien u op zoek bent naar transport van of naar Duitsland, dan bent u bij ServiceRight Koeriers aan het juiste adres! Het voordeel van transport...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Transport Frankrijk geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Transport Frankrijk?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke