Fietskoerier

Bekijk de tarieven voor het verzenden van uw pakket door onze fietskoeriers per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een fietskoerier gebruiken?

FIETSKOERIER TARIEVEN resized

Fietskoeriers, lokaal en handig.

BEKIJK DE TARIEVEN VOOR HET VERZENDEN VAN UW PAKKET DOOR ONZE FIETSKOERIERS. Als u op zoek bent naar een fietskoeriers dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 700 koeriers zorgt ervoor dat alle erkende fietskoerier klaar staan om uw pakket te verzenden.

Fietskoerier

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd

FIETSKOERIER TARIEVEN resized

Ons fietskoeriers netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens voldoen alle bij ServiceRight aangesloten fietskoeriersbedrijven aan onze service en kwaliteitseisen.

Veelgestelde vragen over een fietskoerier

Als ik een pakket zou willen verzenden via serviceright bij een fietskoerier is het dan verzekerd?

Een pakket verzenden via ServiceRight bij een fietskoerier houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt. Om een verzending in te plannen bij een fietskoerier, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 – 2222 001 of via de website uw zending DIRECT inboeken.

Wat zijn de kosten van een fietskoerier?

De kosten voor een fietskoerier zijn vanaf €0,39 per kilometer in plaats van €0,47 per kilometer. Dit betekent dat u profiteert van een korting van 20% per kilometer als u een fietskoerier via ServiceRight Koeriers boekt. Hoe verder de afstand, hoe hoger de korting is die u ontvangt op de fietskoerier! De kosten hangen naast de afstand ook af van het product dat u vervoert wilt hebben. De grootte en het gewicht wordt automatisch ingevuld naar schatting, maar het is ook mogelijk om dit zelf handmatig aan te passen. Dit kunt u eenvoudig online berekenen via de tool. U vult zelf de ophaal- en breng locatie in en u ziet direct een ritprijs met korting. Daarnaast kunt u nog kiezen voor verschillende extra opties. De verschillende opties kunt u zelf aan- en uitvinken tijdens het boeken van uw fietskoerier. Voor alle verschillende opties ontvangt u ook nog eens 20% korting! Kies bijvoorbeeld voor een spoedzending en uw zending wordt binnen 2 uur opgehaald en zo snel mogelijk afgeleverd op het door u aangegeven adres. U kunt hier bijvoorbeeld gebruik van maken als er medische producten met urgentie verstuurd moeten worden.
Voor het gebruik van een fietskoerier betaalt u geen voorrijkosten. Daarnaast zijn de prijzen inclusief BTW en zijn de zendingen altijd gratis verzekerd. Dit geeft u zekerheid, maar ook gemak. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw pakket, maar de fietskoerier zorgt ervoor dat het pakket veilig en snel op de bestemming aankomt.

Wat zijn de voordelen van een fietskoerier?

Het grootste voordeel van een fietskoerier is dat u denkt aan het milieu. Dagelijks rijden er vele vrachtwagens, auto’s en bestelbussen rond die erg schadelijk zijn voor het milieu. Er worden steeds meer oplossingen gevonden zoals bijvoorbeeld elektrische auto’s. Daarnaast wordt er ook zoveel mogelijk geprobeerd om zoveel mogelijk zendingen in één bulk te vervoeren, zodat het aantal verkeer zoveel mogelijk beperkt wordt. Maar de mooiste optie is natuurlijk de fietskoerier. De fietskoerier heeft geen CO2 uitstoot en verbruikt geen brandstof, behalve de brandstof uit het eigen lichaam! Het is dus goed voor de koerier, maar bovenal voor het milieu!

Als ander voordeel heeft een fietskoerier dat het erg snel is. Een fietskoerier hoeft minder rekening te houden met het verkeer in de vorm van files. Een fietskoerier is altijd in staat om de kortste route te nemen, zonder opstoppingen. Binnen een stad is de fietskoerier dus vaak sneller dan een koerier in een bestelbus of auto. Tevens heeft een fietskoerier geen parkeerplaats nodig, wat betekent dat hij of zij in de steden niet uren hoeft te zoeken naar een goede plek, maar de fiets voor de deur kan parkeren. Wel zo snel, veilig en makkelijk! Fietskoeriers zijn vaak in staat om te zorgen voor same day delivery. Zij kunnen direct een pakketje ophalen en deze naar plaats van bestemming brengen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als het gaat om een bloemetje voor de verjaardag die u eigenlijk was vergeten of als het gaat om medicijnen die met spoed nodig zijn. De flexibiliteit van de fietskoerier is en blijft een groot voordeel voor iedereen die een pakket bezorgd wil hebben.

Hoe lang duurt het voordat mijn zending is geleverd via een fietskoerier?

Hoe lang het duurt voordat de zending via een fietskoerier is geleverd, hangt af van de afstand die er gefietst moet worden. Een fietskoerier kan vaak snel ter plaatse zijn en probeert dan zo snel mogelijk de zending af te leveren op plaats van bestemming. Heeft de zending spoed? Kies dan voor een spoedzending in de extra opties. Tijdens het boeken van de rit, kunt u de van- en naar locatie invullen en zo ziet u direct de prijs, maar ook direct de extra opties. Kies daar voor spoedzending en uw aanvraag wordt zo snel mogelijk in werking gezet. Deze opties kunt u zelf aan en uitvinken zodat de zending precies ingericht wilt zoals u dat wilt hebben.
Tijdens het boeken van uw fietskoerier kunt ook de gewenste datum en tijd invullen. Zo heeft u zelf invloed op wanneer de zending wordt opgehaald en gebracht. Dit voorkomt dat u onnodig zit te wachten en geeft u zekerheid zodat u zeker weet dat de zending op het door u gewenste tijdstip wordt opgehaald.

Wilt u gebruik maken van een fietskoerier? Boek deze dan direct online of bel tussen 09:00 en 18:00 naar 088-2222001. Wij staan graag voor u klaar om u te helpen met het boeken van een fietskoerier. Ook indien u vragen heeft over hoe lang de verwachting is van de reistijd voor de fietskoerier. Zo wordt uw zending niet alleen snel geleverd, maar ook met het milieu in gedachten!

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Fiets koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Fietskoerier geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Fietskoerier?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke