Luchtvracht

Bekijk de kosten van luchtvracht per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe werkt luchtvracht transport?

Transpoort luchtvaart

Het gebruik van luchtvracht heeft verschillende voordelen. Zo is één van de belangrijkste voordelen voor de meeste mensen en bedrijven dat luchtvracht erg snel is. Met name naar landen zoals de USA is er geen ander soort vracht sneller dan luchtvracht. Heeft u een zending die met enige spoed vervoerd moet worden naar landen als Australië, Japan of Suriname, dan kunt u het beste kiezen voor luchtvracht. Zo heeft transport grenzeloze mogelijkheden!

Luchtvracht

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

International luchtvracht transport

Levering binnen 24 uur

Transpoort luchtvaart

Tevens is een voordeel dat de zendingen tot kort voor de vluchten aangeleverd kunnen worden. Hierdoor kan er snel geschakeld worden en hoeft u niet te wachten tot er een koerier beschikbaar is. Luchtvracht is beschikbaar voor zowel kleinere- als grote zendingen. Voor elke zending is er wel luchtvracht mogelijk. We bekijken graag met u de verschillende mogelijkheden!

Veelgestelde vragen over luchtvracht

Wat kost luchtvracht per kilo?

>De kosten van luchtvracht per kilo zijn erg verschillend. Dit hangt af van het land van bestemming waarnaar u de zending toe wilt zenden. Het is dus niet alleen afhankelijk van het gewicht, maar ook van de afstand en specifiek het land. We hanteren in principe een vanaf prijs van €0,39 per kilometer. Dit is in plaats van €0,47. Dit betekent dat u een korting van 20% ontvangt wanneer u gebruik maakt van luchtvracht via ServiceRight Koeriers. Het is daarom aan te raden om telefonisch contact met ons op te nemen wanneer u gebruik wilt maken van luchtvracht. U kunt ons bereiken van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 op 088-2222001. Zo kunnen wij u direct voorzien van een specifieke prijs en kunnen we samen de mogelijkheden bespreken voor het gebruiken van luchtvracht voor uw specifieke zending.

Zendingen mogen wel maar maximaal 160 cm hoog zijn, zodat de zendingen goed in het vliegtuig passen. Dit is echter enkel wanneer er gebruik wordt gemaakt van passagiersvluchten. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van een vrachtvliegtuig, kunt u gebruik maken van zendingen die maximaal 300 cm hoog zijn. Wanneer uw zending in een passagiersvliegtuig passen, zullen we dit aanraden omdat dit vaak goedkoper is en het transport via passagiersvliegtuigen vaak ook sneller gaan. Wij kunnen u hier altijd ook in adviseren wanneer u vragen heeft over uw specifieke zending. Naast telefonisch contact, kunt u ook via de chatbox rechtsonder op de website contact opnemen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken!

Krijg ik een erkend agent voor de luchtvracht?

Ja, u krijgt een erkend agent voor de luchtvracht. De luchtvracht kan uiteraard alleen door specialisten worden uitgevoerd. Luchtvracht kan mee in zowel passagiersvliegtuigen als vrachtvliegtuigen. Deze zendingen worden altijd door een erkend agent uitgevoerd. Deze erkende agents zorgen ervoor dat uw zending veilig en snel wordt verzonden naar het door u opgegeven adres. De mogelijkheden voor luchtvracht zijn eindeloos! De levering via luchtvracht kan erg snel gaan. Zo kan uw zending al de volgende dag geleverd worden of binnen enkele dagen.

Bovendien is luchttransport een van de veiligste vormen van transport. Dit is ook een van de redenen waarom wij luchttransport aanraden voor uw zending. Hoewel normaal gesproken luchttransport duurder lijkt dan andere vormen van transport, profiteert u via ServiceRight Koeriers altijd van scherpe tarieven en snelle aflevering van uw zending. Luchttransport is dus niet altijd meer een dure optie, maar is via ons een goede optie voor uw transport!

Naar welke landen kan ik internationaal luchtvracht toesturen

Internationale luchtvracht is mogelijk naar elk land. Luchtvracht is internationaal mogelijk, maar ook nationaal. Wanneer u van de ene locatie binnen een land een vracht wilt versturen naar een andere locatie binnen een land, kan dat ook via luchtvracht. Dit is helemaal aan te raden wanneer dit binnen een groot land plaats moet vinden zoals bijvoorbeeld Australië. Zo kunt u ook profiteren van de voordelen van snel transport binnen landen.

De landen waarvoor veel luchtvracht gebruikt wordt zijn: Japan, Hong Kong, China, Afrika, India, Australië, Dubai, Nieuw Zeeland, Suriname, Canada en IJsland. Echter is dit dus ook mogelijk voor alle andere landen. Hoewel de afgelopen jaren de luchtvracht steeds bleef groeien, is het afgelopen jaar (2019) de luchtvracht voor een klein percentage gedaald. Toch wordt er nog steeds voor miljoenen getransporteerd van en naar andere landen. Het product wat er het meest getransporteerd wordt middels luchtvracht zijn elektrische machines en apparaten. Daarnaast worden bloemen en planten veel geëxporteerd en kleding, leer en textiel. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om de producten die u wilt vervoeren middels luchtvracht.

Met name China wordt veel gebruikt voor luchtvracht. Naast China is ook Verenigde Staten een land dat veel gebruik wordt voor luchtvracht. Wellicht wat minder voor de hand liggend zijn landen als Kenia, Rusland en Ecuador, maar ook deze landen staan in de top 5 als het gaat om luchtvracht. Het vervoer van en naar het Midden-Oosten neemt steeds meer toe en dit stijgt procentueel erg sterk. Voor elk land kan ServiceRight Koeriers voorzien in luchtvracht!

Kan ik gevaarlijke goederen met luchtvracht versturen?

Voor luchtvracht geldt er strenge wet- en regelgeving. Dat is natuurlijk niet voor niets, want specifiek met luchtvracht zijn er extra gevaren waar rekening mee gehouden moet worden. De specialisten waarmee ServiceRight Koeriers samenwerkt zijn op de hoogte van alle wet- en regelgeving en volgen deze zoals vanzelfsprekend. Hierdoor is het ook mogelijk om gevaarlijke goederen te versturen met luchtvracht.

De gevaarlijke goederen in de IATA Dangerous Goods Regulations zijn ingedeeld volgens het internationale UN-systeem. Er is een hele lijst met goederen die vallen onder gevaarlijke goederen en het is dus belangrijk dat u weet of de goederen hieronder vallen. Mocht u hierover twijfelen, kunt u altijd met ons schakelen en wij geven u dan advies over of de goederen onder de gevaarlijke goederen vallen. Dit kunnen stoffen zijn zoals brandbare vloeistoffen, maar ook ontplofbare stoffen en voorwerpen. Laat u hierover goed informeren zodat u niet op een later moment voor verrassingen komt te staan.

Gerelateerde diensten

Als u goederen wilt vervoeren naar Engeland, dan moet u bij ServiceRight Koeriers zijn. Door de vele koeriers die zijn aangesloten, is er altijd een...

ServiceRight Koeriers voorziet in al het transport van, naar en in Griekenland. Het is dagelijks mogelijk om transport in te plannen van en naar Griekenland....

Zeevracht kent steeds meer voordelen. Voor veel mensen is het belangrijkste voordeel dat zeevracht voordeliger is dan bijvoorbeeld luchtvracht of landvracht. De kosten zijn lager,...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

ServiceRight Koeriers in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Luchtvracht geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Luchtvracht?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke