Wasmachine vervoeren

Bekijk de kosten van een wasmachine vervoeren per KM

20%

Discount

0,71 Vanaf prijs:

0,59

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een wasmachine vervoeren?

WASMACHINE VERVOEREN resized

Wat houdt een wasmachine verhuizen via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw wasmachine. wasmachine vervoeren via ServiceRight houdt in dat uw wasmachine door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw wasmachine zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Wasmachine vervoeren

0,71 Vanaf prijs

0,59 per KM

Wasmachine verhuizen

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

WASMACHINE VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft wasmachine vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over een wasmachine vervoeren

Wat gebeurt er bij een wasmachine vervoeren?

Bent u op zoek naar een veilig koeriers oplossing voor het vervoeren van uw wasmachine? Via ServiceRight vindt u altijd de laagste prijs. Wij werken met meer dan 700 koeriersbedrijven samen en stellen hoge eisen aan de selectie van deze vervoersbedrijven. Zo weet u zeker dat uw wasmachine veilig en zonder problemen op het gewenste adres wordt afgeleverd. De hoogte van de kosten hangen van verschillende factoren af zoals het formaat, het gewicht en de afstand die afgelegd moet worden. De wasmachine wordt bij u thuis opgehaald en voor een betaalbare prijs naar het gewenste adres geleverd.

Via onze prijscalculator komt u te weten wat u voor het vervoer van een wasmachine kwijt bent. U vult de afmetingen en het gewicht in en vervolgens ontvangt u de beste prijs. Dankzij ons grote netwerk met koeriersbedrijf weten wij altijd de beste prijs te vinden. Alle zendingen die via ons verstuurd worden zijn verzekerd tegen beschadigingen en vermissing. Mocht er iets gebeuren dan kunt u terugvallen op een betrouwbare verzekering.

Kan ik zelf mijn wasmachine verhuizen?

Het is mogelijk om een wasmachine zelf te vervoeren. U heeft dan een aanhangwagen, een bestelbusje of een trailer nodig. Een wasmachine is vaak te groot om achter in de auto te plaatsen. Wanneer u de wasmachine zelf vervoert bespaart u geld. Het nadeel van zelf vervoeren is dat u ook zelf verantwoordelijk bent voor het vervoer, wat kopzorgen met zich mee kan brengen. Indien de wasmachine beschadigd raakt of gestolen wordt, draait u zelf voor de kosten op. Bovendien is het vervoeren van een wasmachine tijdrovend en kunt u deze tijd wel beter gebruiken.

Voor een paar tientjes verstuurt u uw wasmachine al naar een willekeurig adres binnen Nederland. Uw wasmachine is dan in handen van ervaren koeriers die precies weten hoe ze een wasmachine op veilige en efficiënte wijze moeten vervoeren. Maak gebruik van onze prijscalculator om te kijken wat de beste prijs voor uw zending is. ServiceRight werkt samen met meer dan 700 koeriersbedrijven die aan strenge eisen voldoen. Zo garanderen wij niet alleen de beste prijs, maar ook nog eens de beste kwaliteit!

Hoe werkt een wasmachine laten verhuizen?

Een wasmachine verhuizen werkt hetzelfde als een wasmachine vervoeren. De koerier komt de wasmachine ophalen op het opgegeven en adres en zal deze afleveren op het opgegeven adres. Daarnaast zijn de wasmachine verhuizen kosten ook € 0,59 per kilometer. De exacte kosten hangen dus af van het aantal gereden kilometers.

Hoe kan ik een wasmachine vervoeren online inboeken bij ServiceRight Koeriers?

Via ServiceRight Koeriers komt u de beste prijs te weten en kunt u een zending direct bevestigen. Zodra wij een zending binnen krijgen, sturen we deze direct door naar de koerier. De koerier probeert de wasmachine op de dag zelf op te halen. Lukt dit niet dan wordt de wasmachine de eerstvolgende dag bij u thuis opgehaald. Welke voordelen bieden het gebruik van onze prijscalculator?

  • Verzekerd: uw wasmachine is tijdens het transport altijd verzekerd. Bij beschadiging of vermissing ontvangt u altijd een compensatie
  • De allerbeste prijs: door ons grote netwerk met betrouwbare koeriersbedrijven kunnen wij altijd de laagste prijs bieden. Voor deze prijs brengt u de wasmachine zelf niet naar het gewenste adres.
  • De allerbeste kwaliteit: de selectie van koeriersbedrijven gebeurd onder strenge voorwaarden. Zo hebben wij de beste koeriersbedrijven geselecteerd, zodat uw wasmachine veilig en efficiënt geleverd wordt.
  • Zending online volgen: het is mogelijk om uw wasmachine online te volgen. Zo weet u precies wanneer deze veilig afgeleverd is.

Het gebruik van onze prijscalculator is gratis. Zo hoeft u zelf niet alle koeriersbedrijven langs te gaan om te vragen om uw wasmachine te transporteren en bent u verzekerd van de laagste prijs.

Hoe verhuis je een wasmachine

Er zijn een aantal tips als het gaat om het verhuizen van een wasmachine:

  • Sluit de wasmachine af en laat het water eruit lopen
  • Zet de trommel vast met transportbouten om schade te voorkomen
  • Vervoer de wasmachine rechtop
  • Draag klushandschoenen voor beter grip
  • Wasmachine trap op tillen? Zorg voor 2 sterke krachten, een wasmachine is zwaar en kan voor materiële en lichamelijke schade zorgen, pas dus goed op

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Gerelateerde diensten

Wat houdt een vriezer vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor...

Wat houdt een koelkast vervoeren via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de...

Wat houdt meubel transport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

Gerelateerde blogs

Een wasmachine optillen kan een zware klus zijn. Het is daarom belangrijk om dit op de juiste manier te doen, zodat uw lichaam zo min...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Wasmachine vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Wasmachine vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Wasmachine vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke