Vriezer vervoeren

Bekijk de kosten van een vriezer vervoeren per KM

20%

Discount

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een vriezer vervoeren?

KOELKAST VERVOEREN resized

Wat houdt een vriezer vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten vervoeren van uw vriezer. vriezer vervoeren via ServiceRight houdt in dat uw vriezer door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en vervoerd wordt naar het door u opgegeven adres op de door u opgegeven datum en tijdstip. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw vriezer zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

 

Vriezer vervoeren

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Vriezer verhuizen

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

KOELKAST VERVOEREN resized

Voor extra gemak betreft vriezer vervoeren biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten vervoeren. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

 

Veelgestelde vragen over een vriezer vervoeren

Wat zijn de kosten om een vriezer te vervoeren?

De kosten om een vriezer te vervoeren, zijn vanaf €0,55 per kilometer. Normaliter is dit €0,66 per kilometer. Dit betekent dat u profiteert van 20% korting. De totale prijs hangt af van de kilometers die er gereden worden. Dit kunt u eenvoudig en snel berekenen als u klikt op “bekijk & boek”. Hier vult u de van en naar prijs in en u ziet direct de prijs voor het vervoeren van een vriezer. Via ServiceRight Koeriers betaalt u geen voorrijkosten en is de zending altijd gratis verzekerd! Dat zijn nog meer voordelen als u een koerier boekt via ServiceRight Koeriers. Wel zo fijn als u een zo’n groot product als een vriezer moet vervoeren. Het is ook mogelijk om extra diensten bij te boeken zoals bijvoorbeeld extra mankracht. Dit betekent dat er een extra koerier mee zal gaan tijdens de zending. Hij staat het verplaatsen en vervoeren van de zending bij en zorgt ervoor dat er netjes geladen en gelost wordt. Op alle extra diensten ontvangt u ook nog eens 20% korting. Dit zorgt ervoor dat u altijd voordelig gebruik kunt maken van het vervoeren van een vriezer.
Bij het kiezen van de zending, wordt er automatisch een geschatte afmeting van de zending ingevuld. Dit kunt u ook handmatig aanpassen als u de afmetingen van de vriezer weet. Dit zorgt ervoor dat u gelijk precies de prijs te zien krijgt die u moet betalen als u gebruik maakt van de dienst om een vriezer te verzenden.

Hoe lang moet een vriezer stilstaan om te gebruiken na vervoer?

Het is belangrijk dat een vriezer op de juiste manier vervoerd wordt. Het is daarom ook verstandig om hier een professional voor in te schakelen, zodat u er zeker van bent dat dit goed gebeurd. Een vriezer moet namelijk altijd rechtop vervoerd worden. Gaat dit verkeerd, dan raden wij aan om de vriezer tenminste 24 uur niet aan te zetten. Laat deze eerst uit staan, alvorens u de vriezer weer aansluit. Het verschilt ook per vriezer hoe lang deze ongebruikt moet blijven staan na het vervoeren. We adviseren om hiervoor de handleiding of leverancier van de vriezer te raadplegen zodat u hier zeker van bent. De tijd verschilt namelijk van 30 minuten tot 4 uur. Wilt u er zeker van zijn dat de vriezer lang genoeg heeft uitgestaan? Kies dan voor het zekere en laat deze zo lang mogelijk uit, zolang het gebruik niet noodzakelijk is. Zo kunt u ook na het vervoeren nog optimaal genieten van uw vriezer!

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Waar moet ik opletten bij een vriezer aansluiten/aanzetten na vervoer?

Het is allereerst belangrijk dat u weet of de vriezer op de juiste manier is vervoerd. Is dit namelijk niet het geval, dan dient u eerst minimaal 24 uur te wachten voor u de vriezer weer kunt aansluiten. Is de vriezer wel goed vervoerd, kunt u deze eerder aansluiten, afhankelijk van de vriezer die u heeft. Dit kunt u altijd opzoeken in de handleiding of navragen bij uw leverancier. Er zijn namelijk zelfs merken vriezers die u na het transport ook direct weer aan kunt zetten. Dit is volledig afhankelijk van het merk vriezer dat u bezit.
Daarnaast is het belangrijk dat de vriezer altijd leeg is tijdens het vervoeren. Dit zorgt er voor dat de vriezer niet kan beschadigen tijdens het vervoeren van de vriezer. Tevens kunt u de klep of deur dicht plakken zodat deze niet open gaat tijdens het vervoeren en de vriezer op deze manier beschadigt. Zodra u de vriezer weer wilt aansluiten na vervoer, checkt u dus eerst of het vervoeren op de juiste manier is gegaan en of de vriezer ook leeg is. Wanneer u gebruik maakt van ServiceRight Koeriers, kunt u er vanuit gaan dat het vervoeren van de vriezer op de juiste manier is gegaan. Hierdoor kunt u weer snel genieten van uw vriezer en de spullen weer snel opbergen in de vriezer, voordat het smelt!
Wilt u de stress van het vervoeren van een vriezer voorkomen en dit volledig uit handen geven? Boek dan nu het vervoeren van een vriezer in bij ServiceRight Koeriers en zorg dat uw vriezer veilig, snel en voordelig op plaats van bestemming komt.

Hoe wordt een vriezer vervoerd?

Een vriezer binnenshuis vervoeren is nog goed te doen zonder professionele hulp. Bij het vervoeren naar een andere locatie wordt het een heel ander verhaal. U wilt natuurlijk niet dat uw vriezer beschadigd raakt of uiteindelijk niet meer functioneert. ServiceRight vervoert de vriezer professioneel en volgens de standaard voorschriften voor het vervoeren van een vriezer.

Gerelateerde diensten

Wat houdt een koelkast vervoeren via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de...

Wat houdt een wasmachine verhuizen via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

Wat houdt kast vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Vriezer vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Vriezer vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Vriezer vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke