Spoedkoerier Oisterwijk

Bekijk de kosten van een spoedkoerier in Oisterwijk

20%

Korting

0,66 Vanaf prijs:

0,55

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Spoedkoerier in Oisterwijk nodig? Wij regelen het voor u!

aangetekend versturen resized

Spoedkoerier Oisterwijk, lokaal en handig.


Als u op zoek bent naar een spoedkoerier in Oisterwijk dan hoeft u niet verder te zoeken want u bent bij ons aan het juiste adres. Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 700 koeriersbedrijven zorgt ervoor dat alle erkende spoedkoeriers in Almere klaar staan voor uw zending.

Ons spoedkoerier Oisterwijk netwerk wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens voldoet elke bij ServiceRight aangesloten spoedkoerier aan onze service en kwaliteitseisen.

Spoedkoerier Oisterwijk

0,66 Vanaf prijs

0,55 per KM

Binnen 2 uur opgehaald

Altijd verzekerd verzonden

U betaalt geen voorrijkosten

aangetekend versturen resized

Een pakket verzenden via ServiceRight bij een spoedkoerier in Oisterwijk houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt.

Om een verzending in te plannen bij een spoedkoerier in Oisterwijk, kunt u ons bellen op het volgende nummer: 088 – 2222 001 of via de website uw zending DIRECT inboeken.

Wat zijn de kosten van een spoedkoerier in Oisterwijk?

De kosten van een spoedkoerier zijn afhankelijk van vele factoren. De extra prijs voor een spoedkoerier is €25 (normaal €30), dit betekent een korting van maar liefst 20% als u gebruik wilt maken van een spoedkoerier via ServiceRight Koeriers. Daarnaast worden de gereden KM kosten in rekening gebracht. Dit is een prijs vanaf €0,55 per kilometer. De exacte prijs is afhankelijk van de afstand en van de grootte en gewicht van het pakket.

Indien u een spoedkoerier wilt boeken, kunt u eenvoudig online een prijsberekening maken. U vult eerst een van- en naar locatie in en klikt vervolgens op “Bekijk & Boek”. U kunt vervolgens een soort zending invullen. Hier vult u in wat de zending betreft, zoals bijvoorbeeld briefpost, meubels of een auto. Vervolgens wordt er automatisch een afmeting van de zending geschat, maar deze kunt u ook nog handmatig aanpassen als u al de exacte afmetingen weet van de zending. Dit maakt de prijsberekening voor u nog specifieker. Vervolgens ziet u de reguliere ritprijs staan. Wanneer het een spoedzending betreft, kiest op ook voor spoedzending. Links ziet u vervolgens de totaalprijs staan, inclusief de korting die u via ServiceRight Koeriers ontvangt!  De zendingen worden via ServiceRight Koeriers altijd gratis verzekerd verzonden. Zo is uw zending niet alleen snel, maar ook veilig!

Naast de verschillende opties, heeft u ook zelf de keuze om een datum en tijdstip te kiezen. Zo kunt u dit zelf kiezen om de zending op te halen, maar ook om de zending af te leveren. Zo weet u zeker dat de zending op het juiste tijdstip op de juiste datum afgeleverd wordt!

Over Oisterwijk

Oisterwijk is een plaats gelegen in Noord Brabant. Noord-Brabant ook wel verkort tot Brabant, is een provincie in het zuiden van Nederland. De hoofdstad van Noord-Brabant is `s-Hertogenbosch. Noord-Brabant is momenteel verdeeld in 67 gemeenten

In 3 stappen uw Spoedkoerier geregeld in Oisterwijk

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers in Oisterwijk voor uw Spoedkoerier?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 5837 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke