Rembours versturen

Bekijk de kosten van een rembours versturen per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een rembours versturen?

PAKKET BEZORGEN resized

Wilt u een pakketje versturen en de ontvanger laten betalen? Dan kiest u voor betalen bij ontvangst, ook wel een rembours zending genoemd. De betaling wordt dan door de koerier geregeld bij de levering van het pakketje, de pallet of wat van zending dan ook. De laatste jaren zijn er veel vervoersbedrijven bijgekomen wat het lastig maakt om prijzen te vergelijken. Met onze prijscalculator bent u verzekerd van de voordeligste prijs. In totaal werken wij samen met meer dan 700 koeriersbedrijven die de verzending en het geld innen voor u regelen.

Rembours versturen

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

PAKKET BEZORGEN resized

Op deze pagina leest u alles wat u moet weten over het versturen van een rembours zending, wat de voor- en nadelen zijn en waarom het slim is onze prijscalculator te gebruiken. Eveneens worden de kosten voor een zending besproken en vertellen we meer over de voorwaarden van een rembours zending. De kosten hangen van verschillende factoren af en elke koeriersbedrijf hanteert verschillende prijzen. Per zending bekijkt onze prijscalculator welk koeriersbedrijf voor de gewenste zending het goedkoopst is. Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis.

Veelgestelde vragen over rembours versturen

Wat is rembours versturen?

Bij rembours versturen betaalt de ontvanger. De ontvanger kan alleen het pakketje in ontvangst nemen wanneer hij of zij betaald. Het totaalbedrag wordt aan de deur geïnd tot een maximum van € 500,-. Het duurt vervolgens 10 werkdagen voordat het geïnde geld bij u op de rekening staat. Wel is het belangrijk dat u het totaalbedrag en de betaalwijzen van te voren duidelijk communiceert met de ontvanger. Zodoende kan de verzending snel en efficiënt afgehandeld worden. De voorwaarden van een rembours zending wat betreft het formaat en het gewicht van een pakket zijn hetzelfde als bij een normale zending (lees hieronder de voorwaarden).

Bij een rembours verzending ontvangt u digitaal een verzendbewijs en een handtekening voor ontvangst. De mogelijkheden tot betalen verschillen per koeriersbedrijf, alhoewel bij de meeste koeriersbedrijven contant en met de pin betaald kan worden. Via onze prijscalculator komt u erachter welk koeriersbedrijf voor uw rembourszending het goedkoopste is. De hoogte van de prijs voor de zending hangen van verschillende factoren af. De kosten nemen vaak af wanneer u meerdere pakketten verstuurt. Onderaan deze pagina leest u hoe de kosten voor een zending precies zijn opgebouwd.

Wat zijn de voorwaarden van rembours versturen?

Bij het versturen van een rembours postpakket heeft u  met verschillende voorwaarden te maken. Ten eerste bepaalt u of jouw rembours zending in een brief, doos op op een pallet verstuurd moet worden. Dit hangt af van het gewicht en het formaat van de zending. Een pakketzending mag bij de meest vervoerbedrijven maximaal 30 kilo wegen. De minimale afmetingen zijn 10 x 10 x 1 cm en de maximale afmetingen zijn 175 x 78 x 55 cm. Een pakketverzending mag maximaal 1,2 meter breed zijn en 0,8 meter lang (de grootte van een pallet). De meeste pallets hebben een draagkracht van 1.000 kilogram. 

De betaling mag bij de meeste koeriersbedrijven niet meer dan 500 euro zijn. Afhankelijk van het vervoersbedrijf kan dit bedrag contant of per pin geïnd worden. De meeste vervoersbedrijven brengen 1,0% van het bedrag dat de ontvanger betaald in rekening. Het betaalde bedrag minus deze 1,0% staat binnen ongeveer 10 werkdagen op uw rekening. 

Bepaalde koeriersbedrijven zoals PostNL bieden deze dienst alleen aan voor zakelijke klanten. Gelukkig hebben wij koeriersbedrijven die rembourszendingen voor particulieren aanbieden. Maak snel gebruik van onze prijscalculator en achterhaal welke koeriersbedrijf het beste bij u past.

Wat zijn de voordelen en nadelen van rembours versturen?

Het grote voordeel van een rembours verzending is dat alles voor u afgehandeld wordt, zodat u nergens geen omkijken meer naar heeft. Het pakketje wordt bij de ontvanger afgeleverd en deze betaald vervolgens het afgesproken bedrag in contanten of met de pin. De ontvanger ontvangt het pakketje pas wanneer hij of zijn betaald heeft. Zo bent u ervan verzekerd dat u het geld voor de levering ontvangt en dat alles op een veilige en betrouwbare manier gebeurd.

Het nadeel van rembours versturen is dat u een tijdje moet wachten voordat het geld op uw rekening staat. Nadat een zending afgeleverd is duurt het bij de meeste koeriersbedrijven ongeveer 10 werkdagen voordat u het geld op uw rekening heeft staan. U zult dus wel geduld moeten hebben voordat het geld daadwerkelijk op u rekening staat. 

Daarbij bieden wij als ServiceRight Koeriers een aantal voordelen:

  • Altijd verzekerd verzenden: uw pakket wordt altijd verzekerd verzonden mocht er in het ergste geval iets beschadigd of vermist raken. 
  • Wij werken met meer dan 700 koeriersbedrijven samen: doordat wij gebruik maken van een groot netwerk met koeriersbedrijven vinden wij altijd de beste prijs voor uw zending.
  • Zending online volgen: het is mogelijk om online de status van de levering op te vragen. Zo weet u altijd waar het pakketje is en wat de verwachte levertijd gaat zijn. 
  • De beste kwaliteit: wij werken alleen samen met koeriersbedrijven die aan strenge voorwaarden voldoen. Zo kunnen we met zekerheid garanderen dat uw pakketje veilig en op tijd aankomt.
  • De voordeligste prijs: het aanbod van vervoersbedrijven is groot. Hierdoor kan het lastig zijn om zelf de prijzen van verschillende koeriersbedrijven te vergelijken.

Hoe kan ik rembours versturen online inboeken bij ServiceRight Koeriers?

Via onze website kunt u online een pakket levering met betaling bij ontvangst boeken. U vult de benodigde gegevens in de prijscalculator en vervolgens krijgt u een lijst met de voordeligste aanbieders. Via onze website bevestigd u de verzending en vervolgens komt een koeriersbedrijf de rembourszending bij u thuis of op het werk ophalen.

Waarom zou u gebruik maken van onze prijscalculator? Wij nemen maar even aan dat u graag de voordeligste prijs betaald wanneer u een pakket verstuurd. U geeft ons de details van uw gewenste rembours verzending en vervolgens selecteren wij uit 700 koeriersbedrijven de goedkoopste optie. Zo hoeft u zelf niks uit te zoeken en weet u zeker dat u de voordeligste prijs betaald.

Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis. Hier worden geen kosten voor in rekening gebracht. Waarom? Omdat wij u graag willen helpen met het vinden van de aantrekkelijke prijs. 

Wat zijn de kosten om rembours te versturen?

De ontvanger wordt in rekening gebracht voor de overige kosten van de verzending en de kosten die verder nog betaald moeten worden. Het grote voordeel is dat u zelf niet het geld hoeft te innen, maar dat de koerier dit voor u doet. Voor deze dienst wordt vaak een percentage van het totaalbedrag dat de ontvanger moet betalen in rekening gebracht. De hoogte van deze kosten verschillen per koeriersbedrijf. Meestal ligt dit percentage rond de 1% en verschilt dit per zending. U maakt gebruik van onze prijscalculator wanneer u wilt weten hoeveel rembours versturen gaat kosten.

Gerelateerde diensten

Bloemen versturen ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verstuurservice kunt u uw bloemen klaar maken om te versturen, ServiceRight...

Pakket versturen ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verstuurservice kunt u uw pakket klaar maken om te versturen, ServiceRight...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Rembours versturen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Rembours versturen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Rembours versturen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke