Meubels bezorgen Wenum Wiesel

Bekijk de kosten van meubels bezorgen in Wenum Wiesel

20%

Discount

0,83 Vanaf prijs:

0,69

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u meubels bezorgen in Wenum Wiesel?

BANK VERVOEREN resized

Wat houdt meubels bezorgen via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten bezorgen van uw meubels. meubels bezorgen via ServiceRight houdt in dat uw meubels door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en bezorgd op de door u opgegeven datum, tijdstip en adres. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw meubels zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Voor extra gemak betreft meubels bezorgen biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten bezorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Meubels bezorgen Wenum Wiesel

0,83 Vanaf prijs

0,69 per KM

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

BANK VERVOEREN resized

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden.

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Al meer dan 700 koeriersbedrijven landelijk

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeiersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Meubels bezorgen in Wenum Wiesel via ServiceRight

ServiceRight koeriers bezorgen uw meubels volgens de veiligheidsvoorschriften. Zo bent u er zeker van dat de meubels veilig en verantwoord worden vervoerd. Uw meubels worden met een spanband/beugel vastgemaakt zodat uw meubels tijdens de rit niet bewegen en dus geen schade zullen oplopen.

Wat gebeurt er bij meubels bezorgen?

Bij het bezorgen van meubels komt nogal wat kijken. Meubels zijn vaak van een onhandig formaat en daarom niet makkelijk te vervoeren. Bij ServiceRight zijn uw meubelen in goede handen. Wij helpen u met het selecteren van de beste en voordeligste koerier. Zo weet u zeker dat uw meubelen veilig en snel vervoert worden.

Het belangrijkste bij het vervoer van meubelen is dat er geen schade ontstaat. Onze ervaren koeriers weten gelukkig precies wat ze moeten doen om schade te voorkomen. Daarbij zijn uw zendingen bij ServiceRight verzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw meubelen beschadigd of vermist raken.

Via onze prijscalculator komt u de beste prijs te weten. ServiceRight werkt samen met meer dan 700 koeriersbedrijven. Zo kunnen wij altijd de beste prijs garanderen en werken wij alleen samen met koeriers die aan strenge eisen voldoen. Bij ons weet u zeker dat uw meubelen op veilige en betrouwbare wijze van A naar B worden vervoert. Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis.

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Wat zijn de kosten van het bezorgen van meubels bij ServiceRight Koeriers?

De kosten voor het bezorgen van meubels hangen van verschillende factoren af. Ten eerste betaald u bij ons geen voorrijkosten. De kosten hangen dus af van het gewicht en het formaat van de meubelen, maar ook van de afstand die afgelegd moet worden. Door ons grote netwerk vinden wij altijd de beste prijs voor u. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs betaald.

Om de kosten voor uw zending te bepalen is het raadzaam om van onze prijscalculator te gebruiken. Deze is gratis en werkt zeer eenvoudig. U vult u de afmetingen, het gewicht en het afleveradres in en vervolgens vinden wij voor u de goedkoopste optie. Het is mogelijk om de zending via onze website te bevestigingen. In dit geval komt de koerier op dezelfde dag of de eerstvolgende dag langs (afhankelijk van hoeveel tijd er nog is).

Is ServiceRight Koeriers in Wenum Wiesel actief?

Het maakt niet uit waar in Nederland u woont of waar de meubelen geleverd moeten worden binnen Nederland. Ons netwerk van koeriersbedrijven is groot en dekt het hele land. Dus of u nu in het verre Friesland of in Zeeland woont: het maakt voor ons geen verschil. ServiceRight is altijd in staat om de beste en meest betaalbare oplossing voor u te vinden.

Onze landelijke beschikbaarheid geldt voor alle provincies, namelijk Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe, Friesland, Noord-brabant, Limburg, Utrecht, Groningen, Flevoland en Zeeland.

In 3 stappen uw Meubels bezorgen geregeld in Wenum Wiesel

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers in Wenum Wiesel voor uw Meubels bezorgen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke