Meubels bezorgen Amsterdam

Bekijk de kosten van meubels bezorgen in Amsterdam

20%

Korting

0,83 Vanaf prijs:

0,69

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u meubels bezorgen in Amsterdam?

BANK VERVOEREN resized

Wat houdt meubels bezorgen via ServiceRight in en wat zijn de kosten?

Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het laten bezorgen van uw meubels. meubels bezorgen via ServiceRight houdt in dat uw meubels door een van onze 700+ erkende koeriersbedrijven wordt opgehaald en bezorgd op de door u opgegeven datum, tijdstip en adres. Uiteraard is het ook mogelijk dat u uw meubels zelf bij het koeriersbedrijf aflevert.

Voor extra gemak betreft meubels bezorgen biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt laten bezorgen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Meubels bezorgen Amsterdam

0,83 Vanaf prijs

0,69 per KM

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

BANK VERVOEREN resized

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden.

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Al meer dan 700 koeriersbedrijven landelijk

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeiersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Meubels bezorgen in Amsterdam via ServiceRight

ServiceRight koeriers bezorgen uw meubels volgens de veiligheidsvoorschriften. Zo bent u er zeker van dat de meubels veilig en verantwoord worden vervoerd. Uw meubels worden met een spanband/beugel vastgemaakt zodat uw meubels tijdens de rit niet bewegen en dus geen schade zullen oplopen.

Wat gebeurt er bij meubels bezorgen?

Bij het bezorgen van meubels komt nogal wat kijken. Meubels zijn vaak van een onhandig formaat en daarom niet makkelijk te vervoeren. Bij ServiceRight zijn uw meubelen in goede handen. Wij helpen u met het selecteren van de beste en voordeligste koerier. Zo weet u zeker dat uw meubelen veilig en snel vervoert worden.

Het belangrijkste bij het vervoer van meubelen is dat er geen schade ontstaat. Onze ervaren koeriers weten gelukkig precies wat ze moeten doen om schade te voorkomen. Daarbij zijn uw zendingen bij ServiceRight verzekerd. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken wanneer uw meubelen beschadigd of vermist raken.

Via onze prijscalculator komt u de beste prijs te weten. ServiceRight werkt samen met meer dan 700 koeriersbedrijven. Zo kunnen wij altijd de beste prijs garanderen en werken wij alleen samen met koeriers die aan strenge eisen voldoen. Bij ons weet u zeker dat uw meubelen op veilige en betrouwbare wijze van A naar B worden vervoert. Het gebruik van onze prijscalculator is helemaal gratis.

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Wat zijn de kosten van het bezorgen van meubels bij ServiceRight Koeriers?

De kosten voor het bezorgen van meubels hangen van verschillende factoren af. Ten eerste betaald u bij ons geen voorrijkosten. De kosten hangen dus af van het gewicht en het formaat van de meubelen, maar ook van de afstand die afgelegd moet worden. Door ons grote netwerk vinden wij altijd de beste prijs voor u. Zo weet u zeker dat u de laagste prijs betaald.

Om de kosten voor uw zending te bepalen is het raadzaam om van onze prijscalculator te gebruiken. Deze is gratis en werkt zeer eenvoudig. U vult u de afmetingen, het gewicht en het afleveradres in en vervolgens vinden wij voor u de goedkoopste optie. Het is mogelijk om de zending via onze website te bevestigingen. In dit geval komt de koerier op dezelfde dag of de eerstvolgende dag langs (afhankelijk van hoeveel tijd er nog is).

Is ServiceRight Koeriers in Amsterdam actief?

Het maakt niet uit waar in Nederland u woont of waar de meubelen geleverd moeten worden binnen Nederland. Ons netwerk van koeriersbedrijven is groot en dekt het hele land. Dus of u nu in het verre Friesland of in Zeeland woont: het maakt voor ons geen verschil. ServiceRight is altijd in staat om de beste en meest betaalbare oplossing voor u te vinden.

Onze landelijke beschikbaarheid geldt voor alle provincies, namelijk Gelderland, Overijssel, Noord-Holland, Zuid-Holland, Drenthe, Friesland, Noord-brabant, Limburg, Utrecht, Groningen, Flevoland en Zeeland.

Over Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam. Bent u op zoek naar een koerier in Amsterdam? Dan kunt u het beste bij ServiceRight Koeriers terecht. Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers, dus er zit altijd een koerier bij voor uw zending. Amsterdam heeft erg smalle straatjes en op de grachtengordel is er éénrichtingsverkeer, dit betekent dat als er een auto stilstaat, al het verkeer stilstaat. Het voordeel van een koerier in Amsterdam is dat er veel gebruik wordt gemaakt van fietskoeriers. Fietskoeriers kunnen eenvoudig langs al het verkeer fietsen en hebben dus geen last van opstoppingen. Met name voor kleine pakketten zijn de fietskoeriers in Amsterdam een ideale oplossing! Hierdoor kan de zending alsnog snel worden geleverd binnen Amsterdam! 

Gebieden in Amsterdam

Amsterdam kent vele gebieden. In elk gebied van Amsterdam is het mogelijk om een koerier in te schakelen. Zo zijn er koeriers voor de grachtengordel in Amsterdam, maar ook voor Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam West. Het is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een koerier in te schakelen voor een zending binnen een van deze gebieden, maar het is ook mogelijk om van Amsterdam naar een andere stad een zending in te plannen, of andersom. Via de website kunt u eenvoudig de locaties invullen en zo de rit inplannen.

Kosten koerier Amsterdam

Een koerier in Amsterdam is al in te plannen vanaf €0,39 per kilometer. De exacte prijs kunt u eenvoudig berekenen via de website door het invullen van de start- en eindlocatie. Daarnaast is het belangrijk om het soort zending in te vullen, aangezien de maten ook relevant zijn voor het berekenen van de prijs. Er wordt automatisch een afmeting per type zending ingevuld, maar deze is naar wens ook nog aan te passen. Via ServiceRight Koeriers ontvangt u altijd 20% korting op het boeken van een koerier. Dit is één van de vele voordelen die u ontvangt via ons. Een ander voordeel is dat alle zendingen altijd verzekerd worden verzonden. Dit biedt u meer zekerheid zodat u met een gerust hart uw zending kunt overdragen aan de koerier.

Koerier Amsterdam inplannen?

Het inplannen van een koerier kan via de website 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is ook mogelijk om een zending telefonisch in te plannen. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 via 088-2222001. Wij staan u graag ter woord om een koerier in Amsterdam in te plannen of uw vragen te beantwoorden.

In 3 stappen uw Meubels bezorgen geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers in Amsterdam voor uw Meubels bezorgen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 uit 5480 klantenbeoordelingen

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke