Caravan transport

Bekijk de kosten van caravan transport per KM

20%

Discount

0,90 Vanaf prijs:

0,75

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u uw caravan laten transporteren?

caravan transport

Via ServiceRight Koeriers kunt u uw caravan transport eenvoudig regelen. Dit kan zowel online als telefonisch, net wat u prettig vindt! Wilt u uw caravan ergens laten leveren of gaat u op vakantie en u wilt uw caravan ergens laten afleveren? Regel dit via ServiceRight Koeriers en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over het transport van uw caravan!

Caravans worden over het algemeen met een dieplader getransporteerd. U kunt ook met ons contact opnemen voor andere dieplader transport.

Caravan transport

0,90 Vanaf prijs

0,75 per KM

Stacaravan transport

Dieplader transport

Geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

Inclusief BTW

caravan transport

Er zijn 2 hoofdopties bij het organiseren van caravan transport: dit zijn caravan transport door slepen, of caravan transport, waarvan de meest geschikte afhangt van de grootte en het type caravan. Dit artikel is bedoeld om u een overzicht te geven van de verschillende beschikbare opties en de belangrijkste aandachtspunten bij het organiseren van het vervoer van uw (sta)caravan of camper.

Veelgestelde vragen over caravan transport

Hoe worden caravans getransporteerd?

Via ServiceRight Koeriers kunt u eenvoudig caravan transport aanvragen. Een caravan kan op verschillende manieren vervoerd worden, maar dit gebeurd meestal met een dieplader, semi dieplader of een eurodieplader. Het is afhankelijk van de grootte en het gewicht van de caravan hoe de caravan exact vervoerd kan worden. Wij zullen dit dan ook per situatie bekijken en overleggen met u nadat wij op de hoogte zijn gebracht van het soort caravan dat u vervoerd wilt hebben. U kunt via ServiceRight Koeriers niet alleen een caravan laten vervoeren, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een stacaravan of woonwagen te laten vervoeren naar een plaats naar keuze. Het is voor ons daarom erg belangrijk om te weten wat de exacte afmetingen zijn van de caravan, zodat wij ook de juiste transporteur voor u kunnen inschakelen die de caravan kan vervoeren. Bij grote objecten zoals een woonwagen kan het namelijk zo zijn dat er extra begeleiding nodig is vanwege de afwijkende maten. 

Caravan transport wordt voornamelijk toegepast op statische caravans, hoewel mobiele caravans vaak op deze manier worden vervoerd voor het gemak. Gespecialiseerde caravan transportbedrijven met voertuigen van 16,5 meter kunnen statische caravans met maximale lengte vervoeren. Voor statisch caravanvervoer is normaal gesproken een brede escort vereist. De koerier die de opdracht voor u zal uitvoeren, zal u hier uiteraard in adviseren en aangeven wat er nodig is om uw caravan op de juiste manier te vervoeren en op de plaats van bestemming te krijgen. Professionele caravan transporteurs hebben volledige ervaring met caravan leveringen en zijn goed op de hoogte van de relevante wetgeving en kunnen u adviseren over de beste leveringsvorm. Als u eenmaal heeft besloten wat voor soort caravan transport u nodig heeft, dan kunnen wij de juiste koerier voor u oproepen. Neem nu contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn de kosten van caravan transport?

De kosten van caravan transport hebben een vanafprijs van €0,75 per KM. De kosten van caravan transport hangen volledig af van de afstand die er afgelegd moet worden en van de grootte/gewicht van de caravan. Het is mogelijk om online een prijsberekening te ontvangen als u de stappen op de website doorloopt. Aan de hand daarvan zult u de kosten te zien krijgen. Het is ook mogelijk dat het niet direct mogelijk is om een prijs te tonen. In dit geval zullen wij u achteraf een offerte verzenden zodat u alsnog de kosten op een rij heeft staan. 

Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor type caravan u wilt laten vervoeren. Is dit een normale caravan, een stacaravan of een woonwagen? Aan de hand hiervan vullen wij automatisch afmetingen in, maar elke caravan heeft natuurlijk een ander formaat. Het is daarom aan te raden om direct het juiste formaat in te vullen wanneer u een goede prijsinschatting wilt ontvangen. 

Naast de afmetingen is het uiteraard ook van belang om te weten naar welke locatie u de caravan wilt vervoeren. In principe is de standaard prijs vanaf €0,75 per KM, maar dit kan ook veranderen naar aanleiding van het soort caravan. Het voordeel van ServiceRight Koeriers is dat u geen voorrijkosten hoeft te betalen. Hierdoor betaalt u alleen voor de afstand die er ook daadwerkelijk met de caravan wordt afgelegd. Nadat u de ophaal- en breng locatie heeft ingevuld en de afmetingen van de caravan, zult u online direct een prijs te zien krijgen. Het is mogelijk dat dit nog kan afwijken, wanneer er bijvoorbeeld opties nodig zijn voor het vervoer die (nog) niet zijn aangevinkt. Na een offerte ontvangt u een exacte prijs voor het vervoer.

Naar welke landen kan ik mijn caravan transporteren?

Via ServiceRight Koeriers is het mogelijk om uw caravan naar elk land te transporteren. Het maakt dus niet uit waar de caravan moet worden opgehaald of heen gebracht. Via de online tool kunt u eenvoudig aangeven naar welke locatie de caravan getransporteerd moet worden. Hier kunt u elk adres op de wereld invoeren. Dit geeft dus ook aan dat het mogelijk is om naar elke plaats te vervoeren. Er kan daarvoor gebruik worden gemaakt van verschillende soorten transport zoals bijvoorbeeld landvracht, maar ook zeevracht. 

De meest voorkomende landen waarvoor caravan transport wordt ingeschakeld zijn onder andere Spanje en Marokko. Dat deze landen de meest voorkomende landen zijn, is natuurlijk geen toeval. Deze landen zijn nog steeds erg populaire vakantiebestemmingen en veel mensen gaan dan ook in de zomer met de caravan naar Spanje op vakantie. Nu kan het bijvoorbeeld zo zijn dat u geen zin heeft om deze lange reis te maken met een caravan. De reis duurt dan namelijk toch altijd een stuk langer vanwege de snelheid aanpassing die er gedaan moet worden. U kunt er in dit geval bijvoorbeeld voor kiezen om de caravan op de camping te laten afzetten, zodat u zelf niet hoeft te rijden met de caravan. Het kan ook zijn dat u een stacaravan op een camping in Marokko heeft staan, maar u wilt deze laten verplaatsen naar een andere plaats binnen Marokko. Uiteraard is het voor de koeriers ook mogelijk om dit voor u te regelen!

De kilometerprijs blijft voor elk land hetzelfde. Het maakt dus niet uit of u bijvoorbeeld uw caravan laat vervoeren naar Spanje of Marokko. Er moet uiteraard wel rekening gehouden worden met het feit of de caravan niet over het water hoeft. In dit geval zou er nog een toeslag bij kunnen komen voor lucht- en/of zeevracht. 

Gerelateerde diensten

Wat houdt een autotransport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

Wat houdt caravan vervoeren via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

Wat houdt scooter transport via ServiceRight in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight berekend u online in slechts twee stappen de kosten voor het...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Caravan transport in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Caravan transport geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Caravan transport?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke