Koeriersbedrijf Amsterdam

Bekijk de kosten van een koeriersbedrijf per KM in Amsterdam

20%

Korting

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u uw pakket versturen via een koeriersbedrijf in Amsterdam?

aangetekend versturen resized

Het inschakelen van een koeriersbedrijf in Amsterdam heeft vele voordelen. Zo kunt u bijvoorbeeld zelf bepalen op welk tijdstip en welke datum u de zending wilt inplannen. Hierdoor zit u niet meer een hele of halve dag te wachten op iemand, maar kun je de hele dag op pad en weet je precies wanneer de koerier bij u voor de deur staat! Daarnaast loopt u zelf minder risico, het risico wordt overgenomen door het koeriersbedrijf in Amsterdam.

Koeriersbedrijf Amsterdam

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Erkend koeriersbedrijf

(Inter)nationale koeriersbedrijf

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

aangetekend versturen resized

Via ServiceRight Koeriers is de zending gratis verzekerd. Dit biedt u meer zekerheid en mocht er onverhoopt iets gebeuren met uw zending, dan is de zending dus verzekerd. Tevens heeft u geen gedoe en stress als u bijvoorbeeld een groot meubelstuk moet vervoeren, het volledige proces wordt uit handen genomen, zodat u straks alleen maar hoeft te genieten van uw aankoop!

Veelgestelde vragen over een koeriersbedrijf in Amsterdam

Wat doet een koeriersbedrijf in Amsterdam?

Koeriersbedrijf Amsterdam van ServiceRight Koeriers zorgt ervoor dat er in opdracht van u als klant een pakket wordt bezorgt. Dit kan gaan om kleine pakketten zoals een bos bloemen of een belangrijke brief, maar het kan ook om grote producten gaan zoals een auto, caravan of scooter. De koerier uit Amsterdam is vervolgens degene die de zending bij u aflevert. Bij ServiceRight Koeriers zijn meer dan 700 koeriers bedrijven aangesloten, zo is er altijd een koerier bij u in Amsterdam! Indien u een opdracht boekt bij een koeriersbedrijf, dan kunt u zelf bepalen wanneer de zending geleverd wordt, zowel de tijd als de datum. Steeds meer mensen schakelen ook een koeriersbedrijf in, ook door de groei van de e-commerce wereld. Als u op zoek bent naar een koeriersbedrijf dan hoeft u niet verder te zoeken want bij ons bent u aan het juiste adres! Ons uitgebreide netwerk van al meer dan 700 bedrijven zorgt ervoor dat wij een professioneel koeriersbedrijf bieden met een compleet aanbod om uw pakket te verzenden. Ons koeriersbedrijf netwerk in Amsterdam wordt nauwgezet gecontroleerd met behulp van feedback van klanten en kwaliteitscontroles, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat onze service te allen tijde op het hoogste niveau wordt uitgevoerd. Tevens voldoen alle bij ServiceRight Koeriers aangesloten koeriersbedrijven aan onze service en kwaliteitseisen. Een pakket verzenden via ServiceRight Koeriers bij een koeriersbedrijf houdt in dat uw pakket 100% verzekerd wordt verzonden en u geen voorrijkosten betaalt. Om een verzending in te plannen via ons koeriersbedrijf uit Amsterdam, kunt u ons bellen op het nummer: 088-2222001 of online inboeken via de website.


Waarom een koeriersbedrijf in Amsterdam inschakelen?

U kunt een koeriersbedrijf in Amsterdam om verschillende redenen inschakelen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat het product niet in uw eigen auto past, zoals bijvoorbeeld een meubelstuk (bank, kast, bed), maar het kan ook zijn dat u niet de mogelijkheid hebt om het product te vervoeren wanneer u bijvoorbeeld een caravan moet vervoeren of een scooter. Daarnaast is een koeriersbedrijf ook ideaal wanneer u extra mankracht nodig heeft om te tillen. Extra mankracht is als extra optie bij te boeken zodra u de dienst boekt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn bij grotere producten zoals meubelstukken vervoeren. Ook internationaal is ServiceRight Koeriers actief. U kunt dus eenvoudig producten naar het buitenland sturen, zonder dat u hier zelf omkijken naar heeft. De koerier uit Amsterdam neemt dit volledig uit handen en zorgt ervoor dat uw pakket veilig en snel op plaats van bestemming komt. Tevens zorgt een koeriersbedrijf voor minder zorgen en minder verantwoordelijkheid. De zendingen worden altijd 100% gratis verzekerd verzonden, waardoor u dus weer een zorg minder heeft! Koeriersbedrijven kunnen vaak snel schakelen en zorgen dat uw zending snel geleverd kan worden. Dit kan vaak sneller dan dat u zelf een auto of bus en mankracht heeft geregeld. Er komt dus ook een hoop tijdbesparing bij kijken! Wilt u eens schakelen over hoe u tijd, geld en moeite kunt besparen? Wij denken graag met u mee en plannen graag een dienst voor u in. Dit kan direct online of van 09:00 tot 18:00 via 088-2222001.


Over Amsterdam

Amsterdam, de hoofdstad van Nederland. Amsterdam is een plaats gelegen in Noord Holland. Noord-Holland is een provincie in het noordwesten van Nederland. De hoofdstad van Noord-Holland is Haarlem. Noord-Holland telt 2.719.764 inwoners (30 september 2012) en de grootste stad van Noord-Holland is Amsterdam. Bent u op zoek naar een koerier in Amsterdam? Dan kunt u het beste bij ServiceRight Koeriers terecht. Er zijn ruim 700 koeriers aangesloten bij ServiceRight Koeriers, dus er zit altijd een koerier bij voor uw zending. Amsterdam heeft erg smalle straatjes en op de grachtengordel is er éénrichtingsverkeer, dit betekent dat als er een auto stilstaat, al het verkeer stilstaat. Het voordeel van een koerier in Amsterdam is dat er veel gebruik wordt gemaakt van fietskoeriers. Fietskoeriers kunnen eenvoudig langs al het verkeer fietsen en hebben dus geen last van opstoppingen. Met name voor kleine pakketten zijn de fietskoeriers in Amsterdam een ideale oplossing! Hierdoor kan de zending alsnog snel worden geleverd binnen Amsterdam! 

Gebieden in Amsterdam

Amsterdam kent vele gebieden. In elk gebied van Amsterdam is het mogelijk om een koerier in te schakelen. Zo zijn er koeriers voor de grachtengordel in Amsterdam, maar ook voor Amsterdam Zuid, Amsterdam Noord, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam West. Het is bijvoorbeeld een mogelijkheid om een koerier in te schakelen voor een zending binnen een van deze gebieden, maar het is ook mogelijk om van Amsterdam naar een andere stad een zending in te plannen, of andersom. Via de website kunt u eenvoudig de locaties invullen en zo de rit inplannen.

Kosten koerier Amsterdam

Een koerier in Amsterdam is al in te plannen vanaf €0,39 per kilometer. De exacte prijs kunt u eenvoudig berekenen via de website door het invullen van de start- en eindlocatie. Daarnaast is het belangrijk om het soort zending in te vullen, aangezien de maten ook relevant zijn voor het berekenen van de prijs. Er wordt automatisch een afmeting per type zending ingevuld, maar deze is naar wens ook nog aan te passen. Via ServiceRight Koeriers ontvangt u altijd 20% korting op het boeken van een koerier. Dit is één van de vele voordelen die u ontvangt via ons. Een ander voordeel is dat alle zendingen altijd verzekerd worden verzonden. Dit biedt u meer zekerheid zodat u met een gerust hart uw zending kunt overdragen aan de koerier.

Koerier Amsterdam inplannen?

Het inplannen van een koerier kan via de website 24 uur per dag, 7 dagen per week. Het is ook mogelijk om een zending telefonisch in te plannen. Dit kan op werkdagen tussen 09:00 en 18:00 via 088-2222001. Wij staan u graag ter woord om een koerier in Amsterdam in te plannen of uw vragen te beantwoorden.

In 3 stappen uw Koeriersbedrijf geregeld in Amsterdam

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers in Amsterdam voor uw Koeriersbedrijf?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight Koeriers

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke