Postpakket versturen

Bekijk de kosten voor het versturen van uw postpakket per KM

20%

Discount

0,47 Vanaf prijs:

0,39

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe worden mijn postpakket verstuurd?

Koeriersdienst resized

ServiceRight Koeriers biedt u het gemak van online versturen: met de ServiceRight Koeriers online verzendservice kunt u uw postpakket klaar maken om te versturen, ServiceRight haalt uw zending thuis of op uw werk op. U kunt zelf uw ServiceRight postpakket versturen klaarmaken door de pakbon uit te printen en op uw zending te plakken. Deze pakbon ontvangt u direct via uw email.

Postpakket versturen

0,47 Vanaf prijs

0,39 per KM

Inclusief BTW

U betaald geen voorrij kosten

Altijd verzekerd verzonden

Koeriersdienst resized

Een postpakket versturen via ServiceRight Koeriers gaat eenvoudig in een paar klikken. Via ServiceRight wordt uw postpakket altijd verzekerd en aangetekend versturen.

Voor extra gemak biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt versturen. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 00.

Veelgestelde vragen over een postpakket versturen

Wat gebeurt er bij een postpakket versturen?

Een vriend verrassen met een cadeautje of producten leveren aan klanten. Postpakketten versturen is bedoeld voor zowel particulieren als bedrijven. Bij een pakketzending gaat het om een product of item dat niet door de brievenbus past. Een postpakket versturen kan op verschillenden manieren en via verschillende pakketvervoerders uitgevoerd worden. De prijs van een zending hangt van verschillende factoren af zoals de grootte van het pakket, het gewicht en natuurlijk de eindbestemming. Ook de levertijd speelt een rol. Moet het pakketje vandaag nog geleverd worden of kan dit wachten tot morgen?

Het aantal postpakketten neemt toe, terwijl de brievenbuspost afneemt. In 2016 verstuurde bedrijven en particulieren samen 350 postpakketten en de verwachting is dat dit aantal in 2017 toeneemt. Bekende aanbieders van pakketvervoerders bestaan uit grote jongens zoals Postnl, DHL, DPD, GLS-Nederland, KIALA, TNT en lokale pakketvervoerders. Door het grote aanbod kan het lastig zijn om de voordeligste prijs te vinden.

Bij ServiceRight bekijken we per zending welke pakketvervoerder het goedkoopst is. Zo weet u zeker dat u een pakketje voor de laagste prijs verstuurd. Hoe dit precies werkt leest u hieronder.

Wat is een postpakket versturen en hoe werkt het?

Bij een postpakket verzenden gaat het om het vervoer van een voorwerp of item dat niet door de brievenbus past. De zending wordt in een doos gestopt en deze wordt door de pakketvervoerder naar de plaats van bestemming vervoert. Het is belangrijk dat hetgeen wat verstuurd moet worden goed ingepakt wordt zodat er geen beschadiging ontstaat tijdens de verzending. De zending mag in een doos, zak of in piepschuim verzonden worden. Indien het om een grote of zware zending gaat is het verstandiger deze te vervoeren met een pallet. Over het gewicht en afmetingen van een postpakket versturen leest u hieronder meer.

Het werkt heel simpel: de pakketvervoerder komt het pakketje bij u ophalen en zorgt ervoor dat het pakketje veilig bij het gewenste adres afgeleverd wordt. Hiervoor dient u uiteraard wel een afspraak te maken met de pakketvervoerder. Het verschilt per zending welke pakketvervoerder het goedkoopst is. Door onze prijscalculator te gebruiken ziet u  in een oogopslag welke pakketvervoerder voor uw zending het voordeligst is. Via het internet is het mogelijk om de status van de pakketzending te bekijken. Zo weet u precies waar het pakketje is en of deze al geleverd is of niet.

Wat zijn de voorwaarden van het versturen van een postpakket? 

De voorwaarden voor het gewicht en de afmetingen kunnen per vervoerdersbedrijf iets verschillen. Bij Postnl worden de volgende voorwaarden gehanteerd. De maximale afmeting van een pakket is 175 x 78 x 55 cm en de minimale afmetingen 10 x 10 x 1 cm. Het pakket mag niet zwaarder wegen dan 30 kilogram. Indien de zending groter of zwaarder is dan zal deze per pallet verzonden moeten worden. De koerier van het vervoerdersbedrijf beoordeelt het pakketje op basis van de gestelde voorwaarden. Wanneer het pakketje groter of kleiner blijkt dan in de voorwaarden is hij verplicht deze op een pallet mee te nemen. Ook is het mogelijk om de zending in verschillende dozen te versturen.

De prijs van de zending hangt onder andere af van het gewicht en de afmetingen. Zo betaalt u meer voor het versturen van een groot pakket met maximaal gewicht. De pakketvervoerders hanteren verschillende prijzen en daarom is het raadzaam onze prijscalculator te gebruiken. Om de prijscalculator zijn werk te laten doen voert u het gewicht en de afmetingen in. Wanneer u geen liniaal of meetlint bij de hand hebt kunt u een schatting maken.

Wat zijn de voordelen van het versturen van een postpakket? 

Er zitten verschillende voordelen aan een postpakket versturen. Zo wordt het pakketje bij u thuis opgepikt en wordt deze binnen een zeer korte tijd op het gewenste adres afgeleverd. Hieronder volgen de voordelen van een postpakket versturen via ServiceRight:

  • Geen voorrijkosten: het pakket wordt gratis bij u thuis opgehaald. U geeft aan waar het pakketje opgepikt moet worden en wat het afleveradres is.
  • Altijd verzekerd verzonden: alle pakketjes die u via ServiceRight verstuurt worden gratis verzekerd tegen beschadiging of vermissing. Wij werken alleen samen met betrouwbare koeriersbedrijven waarmee de kans dat iets mis gaat beperkt blijft.
  • Wij vinden de goedkoopste prijs: ServiceRight werkt met meer dan 700 koeriersbedrijven samen. Door prijzen te vergelijken krijgt u altijd de beste prijs!
  • Betrouwbare kwaliteit: doordat wij alleen samenwerken met de beste koeriersbedrijven mag u rekenen op een betrouwbare levering, zonder problemen.
  • Pakket online volgen: het is mogelijk om uw zending online te volgen. Zo weet u precies waar het pakketje is en wat de status van de verzending is.
  • Klantenservice bereikbaar: heeft u vragen of loopt u tegen problemen aan, dan staat onze klantenservice altijd voor u klaar.

Hoe kan ik een postpakket versturen online inboeken bij ServiceRight Koeriers?

In totaal werkt ServiceRight met meer dan 700 koeriersbedrijven samen. Het is voor u een flinke klus om al deze bedrijven langs te gaan voor het vinden van de beste prijs. Daarom helpen wij u graag met onze gratis prijscalculator. Deze calculator berekent de prijs voor een zending op basis van het gewicht, het formaat, de wijze van verzending en het verzendadres. Per zending bekijkt het welk koeriersbedrijf het voordeligst is.

Zodra u onze prijscalculator van alle benodigde informatie voorziet zoals het gewicht, de afmeting en het afleveradres ontvangt u een lijst met de voordeligste koeriersbedrijven. Door onze calculator te gebruiken bent u dus verzekerd van de voordeligste prijs. De koeriersbedrijven waar wij mee samenwerken voldoen aan strenge voorwaarden en bewijzen dagelijks een betrouwbare vervoersbedrijf te zijn. Zodra u een vervoersbedrijf geselecteerd heeft zetten wij de zending voor u in werking. Het pakketje wordt dan zo snel mogelijk bij u thuis opgepikt.

Het gebruik van de prijscalculator is geheel gratis. Wanneer u vragen of problemen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de chatfunctie op onze website.

Wat zijn de kosten van het versturen van een postpakket bij ServiceRight Koeriers? 

De hoogte van de kosten hangen van verschillende factoren af zoals het gewicht, het formaat, het aantal pakketten en het afleveradres. Ook hangen de kosten af van de levertijd. Wanneer u een pakketje op dezelfde dag geleverd wilt hebben betaald u uiteraard meer geld dan wanneer de zending minder haast heeft. U maakt gebruik van onze prijscalculator om de prijs voor een zending uit te rekenen. Per zending wordt gekeken welk koeriersbedrijf voor u het goedkoopst is.

De pakkettenmarkt is een flexibele markt waarin de prijzen constant aan het schommelen zijn. De prijs die u voor een zending betaald is pas bevestigd wanneer u de zending betaald heeft. Wanneer u vragen heeft over ongebruikelijke zendingen kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight Koeriers zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Postpakket versturen in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Postpakket versturen geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Postpakket versturen?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight

9.5 from 7570 customer reviews

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke