Piano vervoeren

Bekijk de kosten van een Piano vervoeren per KM

20%

Korting

0,90 Vanaf prijs:

0,75

Geen voorrijkosten

NIWO garantie

Vaste voordeelprijs

Hoe kunt u een piano vervoeren?

piano serviceright koeriers

Piano vervoeren

ServiceRight biedt u het gemak van online verzenden: met de ServiceRight online verzendservice kunt u uw piano klaar maken om te verzenden, ServiceRight haalt uw zending thuis of op uw werk op. U kunt zelf via ServiceRight Koeriers uw piano klaarmaken door de pakbon uit te printen en op uw zending te plakken. Deze pakbon ontvangt u direct via uw email.

Piano vervoeren

0,90 Vanaf prijs

0,75 per KM

Inclusief BTW

U betaald geen voorrijkosten

Altijd verzekerd verzonden

piano serviceright koeriers

Een piano verhuizen via ServiceRight gaat eenvoudig in een paar klikken. Via ServiceRight wordt uw piano altijd verzekerd en aangetekend verzenden.

Voor extra gemak biedt ServiceRight u graag een voordeelpakket aan indien u meer dan 2 producten per week wilt verzenden. Neem hiervoor vrijblijvend contact op met onze helpdesk via 088 – 2222 001

Geen voorrijkosten.

Bij ServiceRight betaalt u geen voorrijkosten. U betaalt dus alleen voor de kilometers die daadwerkelijk voor uw zending worden gereden.

Veelgestelde vragen over een piano vervoeren

Is het verzekerd verzonden?

Op de datum en het tijdstip dat de zending is ingepland zal uw zending ALTIJD 100% verzekerd en ZONDER voorrijkosten worden opgehaald. Dit gebeurt door het ServiceRight aangewezen koeriersbedrijf en op het door u opgegeven adres.

Is ServiceRight Koeriers landelijks beschikbaar?

Bij ServiceRight zijn al meer dan 700 erkende Koeriersbedrijven door heel Nederland aangesloten en staan 7 dagen in de week paraat om uw zending met zorg en aandacht op de plaats van bestemming te bezorgen. Elk ServiceRight koeriersbedrijf is voorzien van moderne navigatieapparatuur, zodat de ServiceRight koerier overal feilloos de weg vindt en uw pakket op de juiste plaats bezorgd.

Hoe kun je een piano verkeerd vervoeren? 

  • Vergeten de schalen.De weegschaal op een piano spelen is één ding. De piano op de weegschaal zetten – om te weten hoe groot de klus zal zijn – is een andere. Dat is niet hoe je erachter zult komen hoeveel de piano weegt, en dat gewicht zou de strategie moeten zijn die je voor de verhuizing zult gebruiken terwijl je door nauwe gangen, hoeken, deuren en misschien zelfs het ergste van allemaal, trappen leidt. Dus hoe kom je aan het gewicht? Het is duidelijk dat het gewicht van een piano sterk varieert door het model. Grand piano’s kunnen zo veel als 1.200 pond wegen of zo weinig zoals 500 ponden. Wat betreft staande modellen, een die minder dan 48 centimeter hoog is, kan maar 300 kilo wegen. Als je piano 48 centimeter lang of meer is, kan hij wel 800 pond wegen.
  • Spelers ondersteunen.Die gewichten zijn behoorlijk ontmoedigend, dus je moet hulp inhuren. Zelfs de kleinste staande piano’s betekenen dat er waarschijnlijk minstens drie volwassenen nodig zijn om het veilig van de ene naar de andere plek te krijgen. Onthoud dit: de gevolgen van het laten vallen van een piano zijn ernstig.
  • Vergeten om jezelf te binden.Of om de juiste apparatuur en bescherming te gebruiken. Alle dollies zijn niet gelijk gemaakt – je hebt een vierwielige piano-dolly, speciaal gemaakte piano-opvulling en aangewezen piano liemen nodig die op de juiste spanning zijn vastgezet.
  • Je lot gieten.Vertrouw vooral niet op de zwenkwielen van uw piano (als de pianopoten die hebben). Ze zijn niet echt gemaakt om grote afstanden af ​​te leggen, en ze verzwakken na verloop van tijd. En die rollen kunnen ook vastlopen. Dat kan gescheurd tapijt en diepe krassen op vloeren betekenen.
  • Te snel te gehaast. Een piano verplaatsen is moeilijk, en het zou niet gehaast moeten zijn – dat is wanneer je fouten maakt die kunnen resulteren in verwondingen aan jou, je helpers, je vloeren, je muren en meer.

Wat is de beste manier om een piano te vervoeren? 

Ja, afhankelijk van de grootte van de piano, hoever je hem verplaatst, of het gaat om trappen, je zou overal van € 200 tot € 900 moeten betalen. Maar professionals gebruiken de juiste apparatuur en technieken, en zij zullen weten of en hoe de pianoloten moeten worden verwijderd en hoe ze opnieuw moeten worden bevestigd. Bovendien kunt u een garantie krijgen dat ze het werk goed zullen doen. In tegenstelling tot de vrienden betaal je met bier en pizza die spijt hebben, maar neem geen verantwoordelijkheid voor eventuele fouten onderweg.

De risico’s voor de piano en voor de amateur-movers en voor de locaties waar je naartoe en naar toe gaat, zijn te groot. Doe jezelf, je vrienden en zoete muziek een plezier en opteer jezelf voor deze doe-het-zelf-inspanning. Zorg er in ieder geval voor dat wanneer je een deuntje bij je hebt (of de melodie maker, in dit geval), je het niet helemaal verkeerd doet.

Een piano weegt ongeveer 150 tot 350 kilo. Hoe kunnen we schade aan dit specifieke instrument voorkomen of uw huis beschadigen tijdens het verhuizing ervan? We doen dit door zogenaamde vloer pads te plaatsen, afhankelijk van de vloer. Het gespecialiseerde personeel heeft ervaring en dit in speciale materialen gestopt. Een vleugel verplaatsen is anders dan een gewone piano. Dit vereist daarom speciale materialen voor een veilige verhuizing . 

Waarom bij u de piano bij ServiceRight Koeriers moet laten vervoeren? 

We begrijpen dat piano’s niet alleen duur en delicaat zijn, maar dat ze vaak sentimentele herinneringen aan zich hebben. Daarom is het ons belangrijkste doel gedurende het hele proces om ze beschermd te houden. Van spinets, staanders en grootse staanders tot babygrands, grands, concertgrands en alle andere soorten orgels of piano’s – we verplaatsen ze allemaal en onze professioneel getrainde bewegende teams staan ​​klaar om elke situatie aan te pakken.

Onze koeriers zijn specifiek getraind om alle piano’s of orgels op te vullen en op te rollen en ze worden veilig op een pianokaart of bewegende vierwielige dolly geplaatst voor transport. Onze verhuizers verwijderen benen, pedalen, muziekstandaards of iets anders aan de buitenkant van de piano en zorgen ervoor dat ze allemaal de juiste bescherming krijgen wanneer ze op onze vrachtwagens worden geladen.

Gerelateerde diensten

Wat houdt meubel transport via ServiceRight Koeriers in en wat zijn de kosten? Via ServiceRight Koeriers berekend u online in slechts twee stappen de kosten...

ServiceRight Koeriers servicepunten in Nederland

Piano vervoeren in uw stad

a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

In 3 stappen uw Piano vervoeren geregeld

Stap 1

Selecteer op onze website uw koeriersdienst & u ziet direct onze voordeelprijs.

Stap 2

Kies een ophaaldatum en locatie + aflever datum en locatie waarop u uw verzending of verhuizing uit wilt laten voeren.

Stap 3

Uw product is in goede handen bij een van onze erkende koeriers bij u in de buurt.

BEKIJK & BOEK

Waarom ServiceRight Koeriers voor uw Piano vervoeren?

Al meer dan 700 koeriers zijn landelijk aangesloten bij ServiceRight

Alle zendingen altijd verzekerd verzonden

Alle soorten en type zendingen mogelijk

Zowel zakelijke als particuliere zendingen

Geen voorrijkosten

Ervaringen met ServiceRight Koeriers

BEKIJK & BOEK

Acties bij ServiceRight Koeriers

-40%

Tot wel 40% korting op same day delivery!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€5,00

Aangetekend versturen v.a. € 5!

Geen voorrijkosten
Gratis verzekerd verzenden
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

€25,00

Spoedzending voor slechts € 25!

Spoedeisende verzendingen
Geen voorrijkosten
NIWO gecertificeerd

BEKIJK & BOEK

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Oke